Korsičanka To nevím
Něco konkrétního tě napadá? Myslím, že Puredistance nemá zapotřebí něco kopírovat..
Nové vůně mezi nikovkami/exkluzivkami - první zmínky
Martula Essenza Nobile:
Čemu bude asi podobná?
Duftnote: Mandarine, Moschus, Nelke, Neroli (Orangenblüte), Patschuli, Rose, Vanille, Ylang-Ylang, Zedernholz, BergamotteDuftfamilie: FloralDuftkonzentration: Extrait de ParfumGeschlecht: DamenParfumeur: Cecile Zarokian
Hm..a teď se dívám, že na Fragrantice je první postřeh: mechové pačuli.
Korsičanka Já začínám být taky zneklidněná ![]()
Martula Pro mě složení taky krásné, Puredistance je přeci jen lásková a superkvalitní značka. I když všechny jejich vůně vlastnit nemusím...ovšem TA BARVA i složky mě opravdu navnadily![]()
Korsičanka Ta barva je úžasná ![]()

Korsičanka Mechové pačuli a ten flakon
, to máš teda pravdu, že budu pátrat... i když kromě I a Sheiduny mě žádná vůně Puredistance nechytla za srdce, tak třeba bude "jen" v kategorii pěkná. Jejich cena mi připadá přece jen přemrštěná, ač o kvalitě není sporu ![]()
Martula Ty jsi ale největší pátračka!![]()
Korsičanka farba flakónu nádherná, ale zloženie mi neodbytne pripomína CM...ale zloženie nemusí hovoriť veľa o vyznení, zvedavá som!
slniecko To doufám, neb CM neeee![]()
Přišel mi od Puredistance navoněný listek. A CM tedy určitě není.
supanda Tak šup šup, nějak hezky popiš, nevím, co mi v CM zvedá žaludek, ale to v Rudé kralsce snad není?![]()
Mozna to tu uz je?
Luna ginger mint a patchouli? uuuh,to musím zkusit
No ta červená řepa u Rouge ve složení, když jsem ji dnes zadávala do dtb. zaujala
.
wendulka Hlavně jestli tam nebude ten hliněný tÓn špatně umyté řepy![]()
No to mě právě napadlo
...
wendulka Já řepu jinak moc ráda(jím
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje