wendulka Hlavně jestli tam nebude ten hliněný tÓn špatně umyté řepy
Já ten tón cítím i u pečlivě připravené červené řepy (zošklivili mi ji zavařenou ve školní jídelně, na milost jsem ji vzala až jako dospělá) a asociuje mi spíš pačuli.
wendulka Hlavně jestli tam nebude ten hliněný tÓn špatně umyté řepy
Já ten tón cítím i u pečlivě připravené červené řepy (zošklivili mi ji zavařenou ve školní jídelně, na milost jsem ji vzala až jako dospělá) a asociuje mi spíš pačuli.
Fleur jsem na tom stejně a dát to "plesnivé" do pusy nedokážu. ve vůních už mě na to coromandel naučil, že to může být i hezké:-) ale poživatelná řepa je pro mě ta koupená předvařená, nevím, jak toho výrobce docílil, nesmrdí.
Mám to podobně. Akorát já červenou řepu zatím stále na milost nevzala stejně jako cibuli, když mi křoupne v puse
, narozdíl od cukety, lilku nebo vařené mrkve.
wendulka zkusilas tu předvařenou vakuovanou? ani tak to teda není pro mě kdovíjaká lahůdka, ale to zlé už tam neni:-) cibuli v tepelně upravených jídlech musím mít taky měkkou, ale v syrových, třeba pomazánkách, mi nevadí, tam je ta palčivá sladkost žádoucí. zlo je to "něco mezi":P
Nezkoušela.
Jedinou cibuli, kterou jsem kdy dala, je ta, co se přidává k zavařovaným okurkám. Ale opravdu jen kousíček, jinak
.
Přitom syrová jarní cibulka nebo šalotka do salátu v pohodě...
A když jsme o okurek. Vařená nakládačka, co se přidává do španělského ptáčku je další moje noční můra od dětství![]()
. Jinak okurky miluju, ovšem ve vůních
...
viktorka_od splavu
Nezkoušela.
zkus![]()
A když jsme o okurek. Vařená nakládačka, co se přidává do španělského ptáčku je další moje noční můra od dětství
. Jinak okurky miluju, ovšem ve vůních
...
![]()
Vy jste frfne, repa je skvela vec. Chutnala mi uz i ve skolni jidelne, za me rozhodne v TOP 10 predrevolucnich potravin.
A ten hlineny ton/plisen ve vunich muzu, tak uvidime.![]()
Luna Viď? Válku na ně! Jedly by i krmnou![]()
Korsičanka no pozor, krmnou tu já jsem jedla když ještě Luna tahala kačera![]()
viktorka_od splavu Ujídalas prasátkům?
A nevadilo ti, že chřoupe?![]()
Korsičanka koním a jalovicím:-) ne, mně křoupání neva:P
těším se 
Zoologist Musk Deer
teena-s Oni teď zreformulovali i několik předchozích vůní, tak jsem zvědavá - člověk aby pomalu dal celé zkoušecí kolečko znovu.
teena-s 500 ks bude v tomto zasněženém flakonu, kromě toho bude dostupná běžná verze.

Martula tak červeňáček by už mohl někdo vyzkoušet
https://www.perfumeriaquality.pl/produkt/?product=puredistance-rubikona-perfumy-60ml
Martula tak červeňáček by už mohl někdo vyzkoušet
https://www.perfumeriaquality.pl/produkt/?product=puredistance-rubikona-perfumy-60ml
Psala jsem pár postřehů ve vlákně značky Puredistance, asi to tam zapadlo
"Tekutý" vzorek zatím bohužel nemám. Ale brzy bude.
Martula ahá,našla jsem a asi nemusím litovat,to nevypadá na must have,ale děkuju za Tvoje bájo popisy a krásné fotky
Novinka Montale z letošního jara - nezkoušel někdo?
Velvet Fantasy
Top notes: solar notes, citruses, velvet fruits
Middle notes: rose, violet
Base notes: incense, amber, white musk

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.