Serge Lutens Tarab

wendulka tímto prosím o přidání do db
...tak to je dekadentně kouzelné!
Miru Přesně tak! I když vůně zřejmě nebude pro mě, fotka je fascinující ![]()
teena-s
No jasně! O tuto volbu bychom měly chtít vylepši Parfumanii! A žádné virtuální přidávání, že? ![]()
wendulka Taky mě to štve už!
Místo toho by měl uvolnit nějakou pěknou jehličnato-balzamicko-mechovou v noir stylu ![]()
Serge Lutens Tarab
wendulka tímto prosím o přidání do db
Normálně jsem se toho obrázku v první chvíli lekla. ![]()
černá káva ta jehličnatá by byla pro nás obě, že? ![]()
Dalia jj, je to taková zlatá chobotnička ![]()
prďola No, fuj! Já myslila, že je ten krásný zlaťoušek jen naaranžovaný do kovových trubek![]()
Korsičanka dyť jo
moje přirovnání k chobotničce je nemístné, jen zlaté větve... nebo trubky? ![]()
prďola Uff, to jsem si oddychla.
prďola a co ten flakon, to je jeste exkluzivnejsi exkluzivni zlata kolekce? ![]()
andry jak jsem se nachytřila na jeho IG, tak je to nějaká exkluzivní limitka asi úplně mimo jakoukoliv řadu. už je údajně k dispozici ve dvou obchodech a má ji nabízet i v eshopu.
A v kterých, to si náhodou nepamatuješ? Já četla, že start má mít tenhle zlatý zvonek až příští týden 20.11. V Harrdos teda konkrétně
.
Prej interpretace nějaký 300 let starý indický vůně. Ale tak známe tohle Sergovo marketingový promo
...
Prej interpretace nějaký 300 let starý indický vůně. Ale tak známe tohle Sergovo marketingový promo
...
Ještěže takový marketing na mě vůbec necílí
Všechna ta inspirace historií u řady značek... No nevím, jestli chci vonět jako "100", "200", "300" let zpátky? To mě vůbec nebere, naštěstí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.