Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?

09. srpna 2014 17:03
Offline Fleur blogger
6794 příspěvků moje polička 12. dubna 2026 21:38

Mitzi Ano, přesně tahle vůně s lípou se mi také líbila, jak jsem zmínila - ovšem mizivá intenzita i výdrž mě odradily od koupě. A na podzim jsem zkoušela některé jejich novinky, které jsem měla vytipované podle složení, a to bylo zklamání. Cenou za sytost vůně je neúměrná sladkost, to nedávám.

Online Mitzi admin
1475 příspěvků moje polička 13. dubna 2026 10:10

Fleur s čím dál větším vděkem přijímám své dřívější "hříšné utrácení" za kvalitní parfémy, protože mám už navždy co objevovat ve vlastním "šatníku"  

Online Mitzi admin
1475 příspěvků moje polička 13. dubna 2026 19:50

Gold Incense

Asi ničím unikátní, ale rozhodně vyvážené spojení kvalitních ingrediencí. Z řady Herrera Confidential jsem toho už postupně vyzkoušela víc a tohle je velmi pěkné, ne-li pro mě nejhezčí. Skořice v úvodu prohřívá bylinný (až lékárensky nahořklý) nádech anděliky s měsíčkem. Labdanum tu lékárnu umocňuje a vanilka se santalem zjemňuje. Celé se to točí kolem nezapáleného surového (ne "kostelního") kadidla. Kadidlové parfémy jsou moje hodně oblíbené, takže jsem možná málo kritická. A nebo si Gold Incense kritiku opravdu za nic nezaslouží.

Offline Miru
16401 příspěvků moje polička 13. dubna 2026 20:10

Korsičanka 

...líbí se mi i Tuberose Noir.

Jen bych pro sebe měla obavy z tónů sena(to nesnáším),

pak lehké obavy z petitgrainu(aby nebyl příliš nahořklý a lehce starosvětský),

a aby tam nebyla oranžová karotka,

ale moc se mi tam líbí lotos a celý ten zbytek

Offline Korsičanka blogger
13369 příspěvků moje polička 13. dubna 2026 20:52

Miru Já bych tam ty jednotlivé složky dlouho - nebo spíš vůbec - nevypátrala Ikdyž seno možná jo (ale protože vím, že tam je:)) Je to prostě temná vůně, černá jako rašelinová bažina...nebo dehet

Offline Fleur blogger
6794 příspěvků moje polička 13. dubna 2026 21:49
Reakce na Mitzi:

Fleur s čím dál větším vděkem přijímám své dřívější "hříšné utrácení" za kvalitní parfémy, protože mám už navždy co objevovat ve vlastním "šatníku"  

​To jsi vyjádřila moc hezky .

Offline Miru
16401 příspěvků moje polička 14. dubna 2026 03:30

Korsičanka 

...krásné...