Mitzi Ano, přesně tahle vůně s lípou se mi také líbila, jak jsem zmínila - ovšem mizivá intenzita i výdrž mě odradily od koupě. A na podzim jsem zkoušela některé jejich novinky, které jsem měla vytipované podle složení, a to bylo zklamání. Cenou za sytost vůně je neúměrná sladkost, to nedávám.
Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?
Fleur s čím dál větším vděkem přijímám své dřívější "hříšné utrácení" za kvalitní parfémy, protože mám už navždy co objevovat ve vlastním "šatníku"
Asi ničím unikátní, ale rozhodně vyvážené spojení kvalitních ingrediencí. Z řady Herrera Confidential jsem toho už postupně vyzkoušela víc a tohle je velmi pěkné, ne-li pro mě nejhezčí. Skořice v úvodu prohřívá bylinný (až lékárensky nahořklý) nádech anděliky s měsíčkem. Labdanum tu lékárnu umocňuje a vanilka se santalem zjemňuje. Celé se to točí kolem nezapáleného surového (ne "kostelního") kadidla. Kadidlové parfémy jsou moje hodně oblíbené, takže jsem možná málo kritická. A nebo si Gold Incense kritiku opravdu za nic nezaslouží.
...líbí se mi i Tuberose Noir.
Jen bych pro sebe měla obavy z tónů sena(to nesnáším),
pak lehké obavy z petitgrainu(aby nebyl příliš nahořklý a lehce starosvětský),
a aby tam nebyla oranžová karotka,
ale moc se mi tam líbí lotos a celý ten zbytek
Miru Já bych tam ty jednotlivé složky dlouho - nebo spíš vůbec - nevypátrala
Ikdyž seno možná jo (ale protože vím, že tam je:)) Je to prostě temná vůně, černá jako rašelinová bažina...nebo dehet![]()
Fleur s čím dál větším vděkem přijímám své dřívější "hříšné utrácení" za kvalitní parfémy, protože mám už navždy co objevovat ve vlastním "šatníku"
![]()
To jsi vyjádřila moc hezky
.
...krásné...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje