Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?

09. srpna 2014 17:03
Offline sisa.b
1294 příspěvků moje polička 25. června 2017 22:51
Reakce na domenica:

"Pokud jde o Lui... karafiátová, pryskyřičnatá a vanilková... směs Myrrhiade, Tobacco vanille, Vanille Tonka a Spiritueuse Double Vanille. "

Tak toto určite potrebujem vyskúšať! 

Micuska ďakujem za pripomenutie tvojej krásnej recenzie 

euridike baví ma čítať ťa, ďakujem 

Hanka H pre mňa je zas Rose d'Arabie vôňa na leto. V horku je prekrásna, pri chladnejšom počasí na mne dosť vychádza oud, ktorý moc nemusím  V zime mám radšej gurmánske zahrievačky. 

Korsičanka Rose d'Arabie ti môžem doniesť vyskúšať na stretko  A ja si dávam v lete v pohode 6 aj viac strekov na seba a zatiaľ ma nezabila (ani sa nik nesťažoval  ).

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 25. června 2017 23:07
Reakce na sisa.b:

Léto + 6 střiků Rose d'Arabie = ZHN .

Offline sisa.b
1294 příspěvků moje polička 25. června 2017 23:21
Reakce na Hanka H:

Musela som zagúgliť, aby som zistila, čo to za skratku  No výdrž na mne má, ale poznám oveľa väčších silákov, ktorí lezú do priestoru  

A tak ma napadá, že by som mohla v tomto počasí vyskúšať aj Oud Satin Mood, ktorý mi v zime vadil  

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 25. června 2017 23:28
Reakce na sisa.b:

Oud Satin Mood jsem zatím nezkoušela, ale vycházej z toho, že Arabové své oudovky také nenechávají až na zimu....

Offline Tana1112
303 příspěvků moje polička 26. června 2017 07:27
Reakce na euridike:

Nádherné čtení! Až běhá mráz po zádech. Máš úžasný dar - klobouk dolů!

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 26. června 2017 10:35
Reakce na Dalia:

sisa.b 

Tana1112 

... moc dekuju... 

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 26. června 2017 10:36
Reakce na Cervanek:

Ja mam oudove parfemy obecne rada, takze me mrzi, ze jsem se k Oud Essentiel jeste nedostala, jenze - a tim se oklikou dostavame k Bandit - i ja mam VELKOU slabost pro vsechny nestandardni/divne/excentricke/ujete vune, ktere pri zkouseni vzdycky uprednostnim... Ale na Oud Essentiel urcite dojde... 

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 26. června 2017 11:34
Reakce na Cervanek:

... jsi moc hodna, vzorek uz mam zamluveny u kamaradky, budu ho mit sice az v srpnu, ale alespon se mam na co tesit...  /kdybys mela jakykoliv tip na zajimavy parfem a la Bandit, budu moc rada, porad hledam inspiraci/

Offline sisa.b
1294 příspěvků moje polička 26. června 2017 11:50
Reakce na Hanka H:

Oud Satin Mood jsem zatím nezkoušela, ale vycházej z toho, že Arabové své oudovky také nenechávají až na zimu....

Oud je na mne v lete jemnejší, nedrhne ma tak ako v chladnejšom počasí. Rovnako to mám aj s inými konfliktnými zložkami, napr. Coromandel či Shalimar môžem tiež len v lete.

Oud Satin Mood som dnes jemne skúsila z vialky na zápästie a myslím, že pre mňa potrebuje chladnejšie počasie, lebo bola dosť sladká. Tak som zvolila (ešte sladší) Myrrhiad

Offline barbucha blogger
35632 příspěvků moje polička 26. června 2017 11:53
Reakce na wendulka:

"Pro mě je to po dlouhé době vůně od Guerlainu, která mě skutečně oslovila a která se vyrovná Rose Nacrée du Désert "

domenica 

Přesně tohle jsem si od OE slibovala! Tak jsem ráda, že mi moje podezření potvrzujete 

Offline Korsičanka blogger
13449 příspěvků moje polička 26. června 2017 13:52
Reakce na Hanka H:

Léto + 6 střiků Rose d'Arabie = ZHN .

A Oud Satin Mood je v létě také síla!

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 26. června 2017 14:10
Reakce na euridike:

Pár vůní od MiN New York jsem zkoušela v Paříži a moc mě nezaujaly, ale Dune Road mezi nimi nebyla a teď vidím, že to byla velká chyba.

Nádherné čtení.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 26. června 2017 14:12
Reakce na barbucha:

"Přesně tohle jsem si od OE slibovala! Tak jsem ráda, že mi moje podezření potvrzujete "

A hodina pravdy se blíží... 

Offline barbucha blogger
35632 příspěvků moje polička 26. června 2017 14:15
Reakce na domenica:

Jo!

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 26. června 2017 15:08
Reakce na wendulka:

... no je otazka, jestli by se Ti Dune Road libil... jako zazitek urcite ano, protoze je to fakt autenticka vune oceanu, ale oproti treba CB I Hate Perfume At the Beach 1966 je opravdu syrovejsi a mene libivy/zidealizovany... /ale kdyz me prave tohle bavi, znas me/

... a dekuju... 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 26. června 2017 15:35
Reakce na slniecko:

No já bych naopak víc těch narcisů a vistárie v Olene docela brala, jen kdyby na mně neuhnívala.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 26. června 2017 15:38
Reakce na euridike:

A jak dlouho znáš mě? To, co jsi napsala, že je syrovější, ve mně naopak vzbudilo ještě větší zvědavost.

Online slniecko admin
19514 příspěvků moje polička 26. června 2017 15:44
Reakce na wendulka:

To mne našťastie nerobí.