... mela bys videt, jak se mi tady ted nadsene rozzarily oci... vyborne, moc dekuju za tip... ![]()
![]()
Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?
... vsak ja vim, ze Ty mi rozumis /a ze jsme v tomhle spriznene duse/...![]()
![]()
By Kilian Moonlight in Heaven - kokosová rýže s ostrou grepovou 'špičkou' - líbí se mi moc. Zjistila sem, že jedu po unisex vůních
no a dál sem dostala několik vzorků Nasomato, na papírku sem čichla k Blamage a ještě jeden, zajímavý, vzorky mám Blamage, Baraonda a Absinth. Nechám na zítra, teď čichám kokosovou rýži..
Jo tak to já zkoušet syrový oceán snad ani nechci. Jak vy dvě něco poeticky opevujete, bude to beztak vyvrhlej vorvaň omotanej odpadkama z čínskýho bistra nebo tak něco. A oblbujete nás tu citátama.
To platí samozřejmě i pro euridike, ale na telefonu mi nefunguje to dvojité zmiňování.
Ja Ti dam vyvrhleho vorvane! Snad chces rict, ze Wendulka a ja mame nejaky pofiderni vkus?! Citim se zneuctena!!!
/Ty nam proste nemuzes odpustit ty Secretions Magnifiques, tak to je.../
![]()
... jeste jednou moc dekuji a jdu si to vsechno prostudovat... ![]()
Ne, už jsem vám odpustila a i když SM stále patří do kategorie "business plán pro začínající bulimicky", občas si k němu masochisticky privonim. Vy máte právě s wendulkou velmi vytříbený vkus, se právě snažím pochopit i ty nezvyklé kompozice. Ale už budu opatrnější. :)
A prišli vzorky z ELdO? Alebo sa stala niekde chyba :D
Ja som dnes dostala pár vzoriek, no a hneď ako prvé som musela skúsiť Roja Dove Lilac. No budem si ju šetriť keďže sa už nevyrába a aj keby sa vyrábala tak tá cena...
Tak koukám, že euridike už ti stihla vyčinit i za mě. Tak já už ti teda dám pokoj, ty vorvaňi
.
Ale teď vážně. Z toho, co jsem od MiN New York vyzkoušela, to není ani zdaleka taková divočina jako Etat Libre d´Orange. Neboj. Jen to nejsou klasické líbivky, no.
Ve středu by měly přijít. Mám teď dost fofr, nejsem na jednom místě, jinsk už bych je měla ve čtvrtek..se těším.
A roja parfums vůbec neznám, tady je to fakt na vlastní nebezpečí :)
Je to tu nebezpečné :D Vôňe Roja Dove už sú pre mňa dosť drahé takže tam to nevidím veľmi ružovo. Vzorku si budem šetriť :D A budem dúfať nech sa mi veľmi nezapáči :D
jak koukám tak roja parfums nebudu raději zkoušet vůbec, to by nemuselo dopadnout dobře:-(
No, drahá je teda hodně. Tak ase kdyby to bylo tak moc hezký, hmmm?
jsem už zjistila že jako u všeho, i parfémy jsou "moc hezký" ty vůbec nejdražší. a pak už bych ze žádnýho obyčejnýho nemohla mít radost![]()
Roja Dove parfumy neskúšať, prosím, pripravíte sa o kľudný spánok. ![]()
roja parfums odmitam vubec zkouset! mne staci, ze jsem zatouzila po eight&bob za "jen" 3,5 tisice :D a jen dekuju bohu, ze jsem si nakonec po radnem otestovani nesedla s tim prokletym tonnere, ktery jsem tady nejdriv tak opevovala (ale kdybych mela chlapa, tak bych to koupila asi urcite jemu:D)
Věřim, že i 'obyčejná' pěkná se najde
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my