Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?

09. srpna 2014 17:03
Offline Miru
16579 příspěvků moje polička 06. prosince 2020 09:49
Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 06. prosince 2020 12:40

euridike Miru Děkuju.

euridike No kdyby jenom Fantomase, až se mi zase někdy poštěstí objednávka z parfumarie, tak budu muset přihodit i vzorek Say Yes .

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 06. prosince 2020 12:54

euridike Rikala jsem si, co je tu za novy talent s krasnou ikonkou a ona to euridike!

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 06. prosince 2020 13:13

Luna A to v tom možná budou ještě větší zmatky, protože tady wendulka obtěžuju i se změnou nicku, to už mě nepozná nikdo...

wendulka Say Yes je fakt zvláštní, jemná, nikde jinde jsem takovéhle oříšky necítila, škoda, že si Agonist dává pauzu...

Offline Fleur blogger
6814 příspěvků moje polička 06. prosince 2020 13:36

euridike Alespoň nick neměnit, prosím .

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 06. prosince 2020 16:15

Fleur 

... když já jsem si v rámci prokrastinace založila takový malý blog - a když se mě někdo zeptá, jestli mám ještě někde nějaké recenze, tak odkazuji sem a na Fragranticu, jenže tady mám jiný nick, tak je to poněkud matoucí, chtěla jsem to nějak synchronizovat...

Offline teena-s
870 příspěvků moje polička 06. prosince 2020 20:06
@euridike já bych řekla že Tvůj rukopis je nezaměnitelný i když si změníš nick tak tě"tvoji" poznají ;)
Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 06. prosince 2020 20:21

teena-s 

... tak v tom případě jsme na tom stejně... Tvoje recenze bych asi taky poznala za všech okolností...

Offline teena-s
870 příspěvků moje polička 06. prosince 2020 20:29
@euridike ;D
Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 06. prosince 2020 21:36
Reakce na euridike:

SAY YES - Agonist

Say something...
Say you love me...
Say it...
Say yes...

Jedna by neměla psát recenze s Jessie Reyez v uších //I'm the bad guy 'cause I can't learn to trust//, protože to se nám to zase zvrhne...

Ano. Řekni ano. Někomu. Něčemu. A když nemůžeš říct "ano", řekni alespoň něco... Něco o vůni ve vzduchu, co padá mezi nás, je sladká po malých oříšcích pro černé papoušky, po lučním medu, po jasmínových uspávankách, co byly dávno, kdysi, snad ještě včera, ale yesterday is history... Say yes - těm vzpomínkám, jemným, hebkým, čistým, tichým, bez času, jejichž vůně zůstává nenápadně, nezvratně...

Zvláštní vůně to je... Jako dlouhý tón, měkký a uklidňující, tón violoncella Jacqueline du Pré... A v tom tónu delikátnost nepražených lískových ořechů, blednoucí jasmín a špetka voňavého sena z dalekých luk...

​to je krásný

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 09:57

alibi 

Ty jsi tak milá... //A to je přitom fakt jenom taková minutová záležitost pod vlivem hlasu Jessie Reyez - tu vřele doporučuju, alespoň Figures...//

Offline Miru
16579 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 10:21

euridike 

...jak vůni L´Heure Bleue nemusím, tak ten extrait, který jsi nádherně a přitažlivě popsala, musí být radost zkoušet...

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 10:30

Miru 

... extrait je fakt krásný, chtěla bych ho, mám EdP, taky moc pěkná, jen... Jen bych v té vůni potřebovala víc té sametové/absolutní hmatatelnosti...

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 14:42

euridike Udělala mi radost Tvoje recenze na LHB extrait a Tvoje chvála na ni. Je to nebesky krásná vůně a poklad mojí poličky.

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 15:51

Dalia 

... to mě těší, ta vůně je prostě nádherná, nepopsatelně nádherná, barvy Tvé fotografie ji skvěle vystihují...

Offline slniecko admin
19456 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 16:53

teena-s inak ten nápad s vrstvením Fantomasa ...tu behám a skúšam to s kdečím. O chvíľu budem v musieť ísť žobroniť novú vzorku.

wendulka no, so Say Yes rýchlo, keďže Agonist skončiil ...ale aj ja by som ju rada skúsiť.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 17:15

slniecko 

Šmarjá, no jo, teď na to koukám.

Já si všimla, že zmizel z některých e-shopů, ale nenapadlo mě kouknout, že za tím stojí konec samotné značky.

Hm, no tak to mě tohle zjištění nepotěšilo. Měli ty vůně fakt dobrý.

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 18:52

DRIES VAN NOTEN Frederic Malle

Rozejít se mohou jen ti, kteří se neprolnuli.
A proto to bylo snadné.
Ti dva se prostě rozešli.
Knihy si rozdělili poměrně rychle, oblečení taky, jedno sdílené tričko bylo gentlemansky ponecháno jí, moc ráda v něm spala...
A pak tu byl Dries Van Noten.
Co s ním...
Milovali ho oba.
A bylo jasné, že ten, kdo ho získá, bude mít vlastně Černého Petra společných vzpomínek.
To nechceš...
Vzpomínky na vanilkové košíčky s citronovou polevou, na otřískaný dřevěný stůl v kuchyni, který se pod horkými šálky vždycky rozvoněl dřevem a prýskajícím lakem, na bělavé kynuté briošky k nedělní snídani...
Bylo to zbabělé.
Prostě ten flakon nechala opuštěně stát v koupelně na bílých dlaždicích, odnesla si s sebou jen hlas Filipa Topola a tu jeho línou deklamaci slov "byla to velká láska"...

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 18:57

... považuju za nutné připojit omluvu za to, že teď přihazuji recenze častěji, ale dělám si pořádek v recenzích i v hlavě, tak proto...

Offline Miru
16579 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 19:19

euridike 

...některé Tvoje recenze jsou prostě "jen" krásné... Ale některé - to prostě nadrzo přečteš kousek mýho života, takovej ostrej střep, a vrzneš to do řádků, jako by se nemetlo...

Jo, tohle, co píšeš, taky znám...

(PS: ...i ta fotka, to jsem skoro já...)