Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?

09. srpna 2014 17:03
Offline andry spravce
2931 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 11:40

euridike mam vyrobene vzorky z Fragrances & Art ve sklenenych 1 ml vialkach, jake pouzivame i my.

Offline Korsičanka blogger
13405 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 11:59

viktorka_od splavu (jedna z mala vuni, kterou muj muz pochvalil-Narcotic Venus)

To tedy zírám - já ji nakonec nevydýchala

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 12:13

andry 

Díky.

Offline andry spravce
2931 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 14:17

teena-s ad Zoologist,

Musk Deer - jako hezke lehce zivocisne pizmo zahrate pokozky, ale za ty $ mi bude stacit Kiehl's (Musk Deer je neco mezi Kiehl's a Clair de musc). Na Zoologist malo divny

Sloth - kdes tam vzala cesky luhy a haje mi neni zrejmy :) jasnej amazonskej prales (wiki mi pak i potvrdila bydliste lenochoda) a jen me mrzi, ze ta uvodni hromada açaí bobuli se nezdrzi dele (nejlepe porad).

Offline Miru
16579 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 17:01

viktorka_od splavu 

...ale já jen TEORETIZOVALA!. Podle složek a podle toho, jak Nasomatto tvoří. 

Co já vím, co by to udělalo na mé kůži?.

Offline Miru
16579 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 17:03

euridike 

...jo.?. No, teď jde o to, jaká ta vůně fakt je, jak by na mně voněla/"voněla"

Offline Miru
16579 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 17:04

euridike 

...tak ta uhlově černá růže mi je sympatická, když tam není žádný zeleno..!.

Offline teena-s
870 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 17:20
Reakce na jerry:

​Omluva za recenze....tak to tu ještě nebylo

Za to spíš zasloužíš pochvalu před nastoupenou parfumaniackou jednotkou.

euridike jerry tak pod to bych se s dovolením též podepsala,prej omluvila...

Offline teena-s
870 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 17:27
Reakce na andry:

teena-s ad Zoologist,

Musk Deer - jako hezke lehce zivocisne pizmo zahrate pokozky, ale za ty $ mi bude stacit Kiehl's (Musk Deer je neco mezi Kiehl's a Clair de musc). Na Zoologist malo divny

Sloth - kdes tam vzala cesky luhy a haje mi neni zrejmy :) jasnej amazonskej prales (wiki mi pak i potvrdila bydliste lenochoda) a jen me mrzi, ze ta uvodni hromada açaí bobuli se nezdrzi dele (nejlepe porad).

​v Musku nemám skoro nic muskového krom prvních pár minut(?)-na mé kůži to fakt byl mix mých oblíbených teplých kořeněných Amouage a luhy se mi u lenochoda zračily spíš než nějaká džungle proto,že je to takovej krotkouš-vůbec žádná divočina nebo exotika,maximálně umělý výběh v ZOO Lešná

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 17:32

teena-s 

... no tak to pozor ale - v neděli jsem doma našla tři sešity plné nepublikovaných recenzí, je tu velmi reálné nebezpečí, že sem mnohé postupně nějak doputují!

Miru 

... ne, v Rose Incense fakt není ani špetka něčeho zeleného nebo svěžího - a to je na ní to nejlepší /pro mě/...

Offline teena-s
870 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 17:34
Reakce na slniecko:

wendulka njn, ale ten Say Yes ak niekde vydrží do povianoc, tak si ho možno zadovážim...a možno nie. Inak andry písala, že založili novú značku Cra-yon, no, už mám vzorky doma, ale kedy sa  dostanem k nejakému skúšaniu v kľude, tak to netuším .

teena-s tak by som to necharakterizovala, skôr sa s ním "hrám", že čo urobí s čím. Zatiaľ som ho skúšala s inými Nasomatto vôňami a plánujem vyhrabať Double Vanille, to bude zaujímavé, aj keď ono by to podľa mňa chcelo nejakú odľahčenejšiu vanilku, Guerlain je vždy "napechovaný" a plný, už sa obávam, že to bude príliš navrch ...

slniecko   

"teena-s tak by som to necharakterizovala, skôr sa s ním "hrám", že čo urobí s čím. Zatiaľ som ho skúšala s inými Nasomatto vôňami a plánujem vyhrabať Double Vanille, to bude zaujímavé, aj keď ono by to podľa mňa chcelo nejakú odľahčenejšiu vanilku, Guerlain je vždy "napechovaný" a plný, už sa obávam, že to bude príliš navrch ..."

Aha,tak vanilku bych tam zrovna už nechtěla,to cosi(přezrálé ovoce?)sladké mi tam nedělá moc dobře,celé je to takové rozpitě rozplizlé-já tam potřebuju něco co tomu dá mantinely nebo středovou osu a Fantomas se bude plížit jen kolem toho Scotland Yardu Aura kolem něj udělala jen další navalovací slupku

Offline teena-s
870 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 17:36

euridike Pojď do nás,nasyť naše neukojitelné touhy

ale zajímá mě i to,zda ty kdysi zapsané dojmy pořád trvají...

mně se teda "nos" v některých případech změnil brutálně

Offline Miru
16579 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 17:37

euridike 

...jo, tak to i pro mě!.

Když růže, tak tlustá, sytá. Klidně s trochou ovoce, pudrem, vanilkou, nebo naopak  s kadidlem, pryskyřicí, ale néééé zelený lístky, dřevitý stonky a "nedejbože" vintage či poutpouri odér.

Růže má být masitá, šťavnatá. A buď sytá sluncem, "těhotná" ovocem a nebo čistá pudropižmem, nebo temná kadidlem, pryskyřicemi, hříchem, temnotou, ale, prosím, bez rostlinstva barvy malachitu...

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 18:34

teena-s 

... tak ty 3 sešity jsou všechny letošní , starší sešity jsem naštěstí ještě nenašla, tam už by ovšem k nějakému posunu dojít mohlo, to je fakt...

Miru 

... no tak pod tu charakteristiku ideální růže se radostně podepisuju...

Offline andry spravce
2931 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 18:35
Reakce na Korsičanka:

To tedy zírám - já ji nakonec nevydýchala

​nemuzu uverit

Offline andry spravce
2931 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 18:36

euridike sem s tim, jen se neupejpej

Offline Korsičanka blogger
13405 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 18:36

andry Si myslíš, že můžu nosit každou bombu? Zvlášť fialkovou?

Offline andry spravce
2931 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 18:37

teena-s skvely, ja mam amuazky v Camelu

Offline andry spravce
2931 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 18:37

Korsičanka tam jsou fialky? Aha, ja ziju s tim, ze tuberoza

Offline teena-s
870 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 18:40

@andry výborný tip,musím vemblóda zkusit znovu