Blbé a drobné (parfemové) dotazy

12. srpna 2014 17:51
Offline Korsičanka blogger
13449 příspěvků moje polička 02. června 2024 10:11

Emi Dříve k nám nedodávali, museli jsme vozit přes Německo(něčí známý). Teď koukám doprava Packetou za hubičku

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 02. června 2024 10:53

blackviolet Korsičanka Moc děkuju, to je super.

Offline Fleur blogger
6825 příspěvků moje polička 02. června 2024 13:26

Emi Také potvrzuji pozitivní zkušenost.

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 02. června 2024 13:58

Fleur Moc děkuju.

Offline andry spravce
2952 příspěvků moje polička 03. června 2024 11:48
Reakce na Woody:

Máte zkušenosti se značkou Perfumed Prague? Sem s nimi prosìm. Děkuji. 

​difuzery (ty tycinky ve vaze) voni pekne.

Offline Woody
příspěvků moje polička 03. června 2024 15:01

andry děkuju. Všiml jsem si, že majì i parfémy a budou teď rozšiřovat řadu a v nì je moje oblìbené Hinoki. Vzorky nemajì. Nerad bych voděnku ala Zara.

Offline lemon29
181 příspěvků moje polička 06. června 2024 21:26

Uz ste skusali niektora bookarazzi? Mala by to byt sk (?) znacka, tak ci to za to stoji, nieco vyskusat?

Offline Mitzi admin
1497 příspěvků moje polička 07. června 2024 19:37
Reakce na Luna:

Black Perfecto uz se zase nevyrabi?
Blby dotaz: Ktera z tech cernych saticek je momentalne nejlepsi? Puvidni 2012 sice neni zde oblibena, ale mne se libila. Nesnasim tu verzi Intense. Vic jich ted v nabidce neni?

​kdybys chtěla tu úplně první Black Perfecto, napiš mi soukromou zprávu a určitě se domluvíme. 
koupila jsem si ji tehdy kvůli flakónku a použila možná dvakrát... musí být skoro plná a je celou dobu v krabičce.

ne že by se mi nelíbila, ale nikdy nepřišla na řadu

Offline Mha
příspěvků moje polička 08. června 2024 12:00

Hlásím, že maková vůně od Yardley neobsahuje žádný mák, jenom fialky. Tak jsem si nechala jen tu tělovou mlhu:))

Očekávám dodávku od L' Erbolario, snad tam mák bude. 

Offline jerry
11135 příspěvků moje polička 08. června 2024 17:09

Mha

U Yardley většinou "co název, to obsah", ale mám i podobnou zkušenost jako ty s mákem. 

A s L´Erbolario je to někdy podobné - vzpomínám si, jak jsem kdysi byla lačná jejich kosatcovky, přičemž to byla pačuliovka (a dost drsná).

Zkoušela jsem 2 makové vůně od Jo Malone, ale bylo to akorát sladké, mák ani makový květ nikde.

Ještě mě napadl Demeter - ten má spoustu soliflorů, mák taky. Podle recenzí je to ale taky nějaká neidentifikovatelná slaďárna. 

Offline alibi blogger
4208 příspěvků moje polička 08. června 2024 19:10

Mha já mám mák v úvodu Billie Eilish 2. Ale ne květ, spíš ten vlhký latex se zelených makovic. A pak mléčné dřevo.

Offline Mha
příspěvků moje polička 09. června 2024 13:38

jerry

Proto mám Yardley tak ráda, žádná vůně evokující fialově zvonivé pocity deštivého listopadu loňského roku. Vyzkoušela jsem od nich jasmín, růží, levanduli, konvalinky a fialky, všechny krásné.

Ale mák tam prostě nebyl. 

Dokonce ani makoví odpůrci v té vůni necítili mák

Tak dobře, škrtam si Maloneho i Demeter, L' erbolario už je na cestě, tak pokouším a preferuji. Ale asi je mák pro parfumery/Parfumáře moc těžký nebo naopak moc banální. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 09. června 2024 13:41

alibi

Dík za tip, jestli potkám, tak očichám. Ale ta lahvinka se mi moc nelíbí, i když pořád je lepší než Ariana Grande, to je ošklivá nádoba.

Parfém, ne osoba, tu neznám. 

Offline alibi blogger
4208 příspěvků moje polička 09. června 2024 16:58

Mha flakón je pěkný jen ve 30ml, pak už je to obluda. ale ta vůně dvojky mi houpe žaludkem, narozdíl od vanilkové jedničky, to je taková libivka

Offline Mha
příspěvků moje polička 09. června 2024 18:12

alibi

Ale i v té 30 ml jí musíš zakroutit krkem, ne? 

Offline alibi blogger
4208 příspěvků moje polička 09. června 2024 19:00

Mha aha, to mi nedošlo

Offline slniecko admin
19500 příspěvků moje polička 09. června 2024 23:31
Reakce na jerry:

A s L´Erbolario je to někdy podobné - vzpomínám si, jak jsem kdysi byla lačná jejich kosatcovky, přičemž to byla pačuliovka (a dost drsná).

​Fakt? Na mne to robí takmer totožnú vôňu s už nevyrábanou Love Chloe. Ale zase ich čerešňový kvet bol nádherne netradične mličny a keď som ho skúšala posledne, tak to bola nejaká drevitá podivnosť....tak možno to reformulovali...

Offline slniecko admin
19500 příspěvků moje polička 09. června 2024 23:31

Mha himalájsky modrý mak by mal byť v Poeme od Lancome

Offline 0zero7
11709 příspěvků moje polička 16. června 2024 07:00

Nevite prosim nekdo kde v Cz koupit toaletku Nivea? Klidne eshop, Akorat dodani by pomohlo briskni. Dekuji!