Emi Dříve k nám nedodávali, museli jsme vozit přes Německo(něčí známý). Teď koukám doprava Packetou za hubičku![]()
Blbé a drobné (parfemové) dotazy
blackviolet Korsičanka Moc děkuju, to je super.
Emi Také potvrzuji pozitivní zkušenost.
Fleur Moc děkuju.
Máte zkušenosti se značkou Perfumed Prague? Sem s nimi prosìm. Děkuji.
difuzery (ty tycinky ve vaze) voni pekne.
andry děkuju. Všiml jsem si, že majì i parfémy a budou teď rozšiřovat řadu a v nì je moje oblìbené Hinoki. Vzorky nemajì. Nerad bych voděnku ala Zara.
Uz ste skusali niektora bookarazzi? Mala by to byt sk (?) znacka, tak ci to za to stoji, nieco vyskusat?
Black Perfecto uz se zase nevyrabi?
![]()
Blby dotaz: Ktera z tech cernych saticek je momentalne nejlepsi? Puvidni 2012 sice neni zde oblibena, ale mne se libila. Nesnasim tu verzi Intense. Vic jich ted v nabidce neni?
kdybys chtěla tu úplně první Black Perfecto, napiš mi soukromou zprávu a určitě se domluvíme.
koupila jsem si ji tehdy kvůli flakónku a použila možná dvakrát... musí být skoro plná a je celou dobu v krabičce.
ne že by se mi nelíbila, ale nikdy nepřišla na řadu ![]()
Hlásím, že maková vůně od Yardley neobsahuje žádný mák, jenom fialky. Tak jsem si nechala jen tu tělovou mlhu:))
Očekávám dodávku od L' Erbolario, snad tam mák bude.
U Yardley většinou "co název, to obsah", ale mám i podobnou zkušenost jako ty s mákem.
A s L´Erbolario je to někdy podobné - vzpomínám si, jak jsem kdysi byla lačná jejich kosatcovky, přičemž to byla pačuliovka (a dost drsná).
Zkoušela jsem 2 makové vůně od Jo Malone, ale bylo to akorát sladké, mák ani makový květ nikde.
Ještě mě napadl Demeter - ten má spoustu soliflorů, mák taky. Podle recenzí je to ale taky nějaká neidentifikovatelná slaďárna.
Mha já mám mák v úvodu Billie Eilish 2. Ale ne květ, spíš ten vlhký latex se zelených makovic. A pak mléčné dřevo.
Proto mám Yardley tak ráda, žádná vůně evokující fialově zvonivé pocity deštivého listopadu loňského roku. Vyzkoušela jsem od nich jasmín, růží, levanduli, konvalinky a fialky, všechny krásné.
Ale mák tam prostě nebyl.
Dokonce ani makoví odpůrci v té vůni necítili mák![]()
Tak dobře, škrtam si Maloneho i Demeter, L' erbolario už je na cestě, tak pokouším a preferuji. Ale asi je mák pro parfumery/Parfumáře moc těžký nebo naopak moc banální.
Dík za tip, jestli potkám, tak očichám. Ale ta lahvinka se mi moc nelíbí, i když pořád je lepší než Ariana Grande, to je ošklivá nádoba.
Parfém, ne osoba, tu neznám.
Mha flakón je pěkný jen ve 30ml, pak už je to obluda. ale ta vůně dvojky mi houpe žaludkem, narozdíl od vanilkové jedničky, to je taková libivka
Ale i v té 30 ml jí musíš zakroutit krkem, ne?
Mha aha, to mi nedošlo ![]()
A s L´Erbolario je to někdy podobné - vzpomínám si, jak jsem kdysi byla lačná jejich kosatcovky, přičemž to byla pačuliovka (a dost drsná).
Fakt? Na mne to robí takmer totožnú vôňu s už nevyrábanou Love Chloe. Ale zase ich čerešňový kvet bol nádherne netradične mličny a keď som ho skúšala posledne, tak to bola nejaká drevitá podivnosť....tak možno to reformulovali...
Mha himalájsky modrý mak by mal byť v Poeme od Lancome
Nevite prosim nekdo kde v Cz koupit toaletku Nivea? Klidne eshop, Akorat dodani by pomohlo briskni. Dekuji!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my