Blbé a drobné (parfemové) dotazy

12. srpna 2014 17:51
Offline Mha
příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 19:08

Jde něco dělat jiného než

Když si stříknete parfém do obličeje?

Omylem samozřejmě. Tuhý deodorant se na obličej neodvážím dát. Mýdlo nezabírá. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 14:53

24 hodin poté. 

Od fáze všude fleky přes dost fleků po skoro to není vidět. 

Po tomto zážitku si budu opravdu dávat pozor, kde je ta (...) tryska.

Offline Fleur blogger
6825 příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 23:18

Mha To tě opravdu lituji. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 06. listopadu 2024 12:11

Fleur

Děkuji. A Slona si teď nějakou dobu odpustím

Offline Fleur blogger
6825 příspěvků moje polička 06. listopadu 2024 12:58

Mha Tak teď soucítím ještě víc. Sloní zásah do obličeje, to muselo být něco! 

Offline Miru
16629 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 16:15

jerry 

...prosím Tě, myslíš, že by se mi vůně Fenty líbila.? Složení je pěkné...

Je to hutná vůně, dala by se k nějaké připodobnit.?.

Offline jerry
11135 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 16:20

Miru 

Složení je sice pěkné, ale to je asi tak všechno. Pro tebe bude řídká, fádní a bez intenzity. 

Samozřejmě zkus, ale spíš jen ze studijních důvodů.

Offline Miru
16629 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 16:35

jerry 

...hmm, tak nic, děkuju!

Offline Miru
16629 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 05:58

...takové postěžování si:

dostala jsem nápad a znovu zkusila Velvet Orchid - nádhera!, krémově květinově orientální...

...ale na mně intenzita intimní, výdrž slabá hodinka

Pak - před nedávnem v Itálii, u Pantheonu je krásná malá parfumerie - zkusila jsem tam kde co,

mimo jiné od značky Memo "nějakou" kůži, ta byla krásná:, jenže protože jich bylo těch kůží zkoušených moc, nepamatuju si název

Pak od značky Ex Nihilo jsem chtěla něco zajímavého a něco, co drží, že mám "divnou" chemii, že je na mně většina vůní slabá - paní mi doporučila, prý vůně s výrazným ylangem - dohledala jsem si, že šlo nejspíš o Gold Immortals. Krásné, sice takové intimnější, ale krásné, krémové... Leč byl to extrait, takže cena...

Pak ještě jeden extrait, myslím, že Fleur Narcotique, velmi příjemné, ale jemné takové...

Zjistila jsem, že Ingredients teď mají nově Ex Nihilo, čili můžu výhledově znovu zkusit a případně i EdP...

Ještě mě v databázi zaujal Venenum Kiss, hlavně proto, že to dělal Bisch, a ten jisté vůně má maxidržáky, to jsou tak pro mě...

Jako vůbec nevíte, jaké máte štěstí, že si vyberete z mnoha vůní a drží na Vás...

Offline Fleur blogger
6825 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 06:53

Miru Můžu tě ujistit, že nejméně na mně zpravidla drží právě ty, co se mi nejvíc líbí. Ale ve srovnání s tebou je ta paleta k výběru podstatně širší .

Offline Miru
16629 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 06:55

Fleur 

...joo nooo

Offline Petya Charmite
229 příspěvků moje polička 14. listopadu 2024 14:08

Mám dotaz je tady někdo, kdo vlastní 250 ml flakon Maison Christian Dior - tester? Gris Dior, Amber Nuit...

Máte na flakonu batch code? Mohla bych případně poprosit o foto dna flakonu?

Moc děkuji!

Offline tarra
340 příspěvků moje polička 19. listopadu 2024 20:03

Neuměl by mi někdo prosím popsat vůni Armani Privé Santal Dān Shā? Je spíše na dámské nebo pánské straně? Je v ní santal rozeznatelný, jakou má výdrž a projekci? Děkuji.

A ještě prosím obecně jestli můžu poprosit o nasměrování k nějaké pánské vůni, dřevité, výraznější, klidně unisex, s větší výdrží a dostatečnou projekcí? Cenově spíše mainstream (cca 3000/100 ml). Nošen byl naposledy třeba Chanel Egoiste, YR Hoggar, Geo. F. Trumper. Třeba v pánských Guerlainech by se nenašlo něco takového) V popisech a na fragrantice pročítám, ale asi sem se nějak zacyklila, tak budu ráda za nějaké tipy. 

Offline clothilde
2040 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 18:38

Prosím mám dotaz... Jako tip na vánoční dárek jsem dostala takovou nejasnou specifikaci pánské vůně od Bosse, aby byla orientální... Existuje něco takového?

Děkuji za rady

Offline RoSa
10089 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 19:30

clothilde a nemohl by to být Baldessarini?

Baldessarini je německá módní značka, kterou v roce 1993 založil Werner Baldessarini – bývalý předseda společnosti Hugo Boss. O devět let později Baldessarini představil první pánský parfém nesoucí jeho jméno. Ten zaznamenal obrovský úspěch nejen u laické veřejnosti, ale i v odborných kruzích.

Offline clothilde
2040 příspěvků moje polička 22. listopadu 2024 19:39

RoSa to já právě nevím a tipař taky neví . Zkusím sehnat vzorek a uvidím. 

Offline Femme_fatale
příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 14:19

Nevite, jestli se daji nekde vyzkouset parfemy M.Micallef?

Offline tarra
340 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 18:30

Chtěla bych se zeptat u vůně Sandalo Nobile vidím v různých obchodech na fotce různá víčka - kulaté a váleček. V popisu nevidím žádný rozdíl, obojí edp...jsou tedy obě víčka správně možná?

Offline Fleur blogger
6825 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 20:21

tarra Kulaté víčko je novější, starší flakóny měly ten váleček. Riskuješ tedy nákup starší šarže, ovšem také je možné, že v některých e-shopech už mají nové flakóny, ale zůstaly jim staré produktovky.

Offline tarra
340 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 21:06

Fleur Děkuji, tak to by mělo být v pořádku a myslím, že z největší pravděpodobností asi půjde stejně jen o nezměněné foto.