A taky mám dotaz!
Je nějaká - z těch tisíců odnoží a variant - z řady Miss Dior, která by se dala srovnat s tou pěknou Miss Dior 2012?
Miss Dior Parfum 2024. Nevyjde ze srovnání vítězně, ale snese je.
A taky mám dotaz!
Je nějaká - z těch tisíců odnoží a variant - z řady Miss Dior, která by se dala srovnat s tou pěknou Miss Dior 2012?
Miss Dior Parfum 2024. Nevyjde ze srovnání vítězně, ale snese je.
Dík!
Toto je nejaká chyba v systéme, alebo sa zbláznili?
Co je tam špatně?
Zbláznili se jim ceny.
Já myslela, že cena kolem 500 je za lahvinku Demeteru normální?
Mha ja si pamätám ceny cca okolo 20.
Když znám přesné složení parfému, jde podle toho sehnat parfém podobně vonící?
Nesázela bych na to - zkus se podívat na Fragranticu: u každého parfému jsou uváděny podobné vůně (je to samozřejmě dle dojmu uživatelů, takže to nemusí taky sedět, ale aspoň pro orientaci).
...a co je to za vůni.? Je lepší napsat vůni, pak se hledá náhrada relativně lépe...
olte dá sa podľa toho zľahka zorientovať, viac nie
...tak ne, že by následující tipy byly vyloženě podobné, ale líbit, zaujmout by mohly:
Signature Montblanc
Jungle Elephant Kenzo
Sensuous Estée Lauder
olte
...tak ne, že by následující tipy byly vyloženě podobné, ale líbit, zaujmout by mohly:
Signature Montblanc
Jungle Elephant Kenzo
Sensuous Estée Lauder
moc děkuju ![]()
Zkusila jsem prijít své poznámky, ale obávám se, že Style byla přespříliš jedinečná a náhradu asi budeš těžko hledat.
Kupovaly jste si někdy parfém v autodílech?
Objevila jsem stránku PEMA autodíly a když sjedete podél Autobaterie, Maziva a Vše pro motorku až k Drogerii, tak vedle průmyslových čističů a toaletního papíru jsou i parfémy ![]()
Mha Pokud by prodávali parfémy zn. Kerosene, tak by byli fakt styloví ![]()
olte
Zkusila jsem prijít své poznámky, ale obávám se, že Style byla přespříliš jedinečná a náhradu asi budeš těžko hledat.
no to se taky bojím, je to úžasná vůně, bude mi chybět...
Nee, mají jen Mercedes Benz a Alfu Romeo![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.