...Vy, kdo máte zkušenost s vůněmi Ex Nihilo - jaké jsou.?,
výdrž, intenzita, vývoj, originalita, atp. ...
...Vy, kdo máte zkušenost s vůněmi Ex Nihilo - jaké jsou.?,
výdrž, intenzita, vývoj, originalita, atp. ...
Miru Znám jen první řadu, ta byla výborná - síla i výdrž. Ovšem a) mohlo dojít k reformulaci b) znáš svoji kůži![]()
Snad ti odpoví některý současný majitel.
...děkuju![]()
Miru já mám Atlas Fever a je to teda lomcovák neuvěřitelnej, před tim neutečeš, neumeješ, nevypereš...
...já právě koukala, že jsi jedna z mála, kdo vůni od značky má.
No, já zkoušela v Itálii nějaký extrakt. Byl to černý flakon a prý je v tom silný ylang, vychází mi z toho Gold Immortals. Prý neuvěřitelný držák.!
Ale co myslíte.? Měla jsem pocit, že je za chvíli fuč. Je fakt, že jsem ale na pažích měla dalších víc jak deset vůní...![]()
(to je tak, když u Pantheonu objevíte parfumerku...)
Miru Pro mě byl Viper Green ze začátku trochu zklamáním ani tak ne kompozicí, jako spíš výdrží a intenzitou - prostě docela slabota. Ale! ...pak jsem ji vyzkoušela v úplně jiné roční období, než jsem ji aplikovala běžně, a ta vůně se neuvěřitelně rozvoněla do krásně nadýchané bílokvětinové kytice, včetně skvělé výdrže.
Ale i tak bych si netroufla tvrdit, že by to mohlo platit i pro tvojí vše-absorbující kůži ![]()
...a ještě, prosím, jak jsi na tu vůni přišla.? Náhodným zkoušením v Ingredients nebo na doporučení.?
(já furt "ležím" v parfémových webech, eshopech a zkoumám, kde bych, co bych...)
Miru Martula mi poslala vzorek a bylo vymalováno - musela jsem ji mít ![]()
Máte, prosím, někdo zkušenost s telovymi mleky Matiere Premiére?,
vydrží jejich vůně alespoň nějakou chvíli?,
hydratují/vyživují dobře?
...tak, když jsi říkala...
tak zas půjdu do
Radical Rose
(třetí flakon)
PS: prosím, nemáš vyzkoušená tělová mléka od Matiere Premiére?
Miru Mám tělové mléko Radical Rose a parfemace je identická a intenzivní. Myslím, že by ti mohlo vyhovovat.
...děkuji!
( mě ale láká mléko od Vanilla Powder. Protože vůně samotná mi přijde ne moc intenzivní. Ale protože mi moc chutná, tak bych to ráda čichala...)
Miru Já vanilku nerada, takže to jsem ani nezkoušela. Ale reference od ostatních mám na všechna jejich tělová mléka dobré.
...dekuju![]()
Mám dotaz: web www.chanel.com je oficiální web značky, nebo je to nějaký důmyslný podvrh? Ceny za parfémy mi totiž připadají velmi výhodné...
Miru Díky za odpověď!
Mám dotaz: web www.chanel.com je oficiální web značky, nebo je to nějaký důmyslný podvrh? Ceny za parfémy mi totiž připadají velmi výhodné...
Ano, je to oficiální web.
https://www.chanel.com/cz/vune/
na Vánoce došlo dárkově zabaleno (loni i předloni), tak je šance i na aktuální přívěsek kamelie
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.