Mám dotaz
je tady někdo, kdo vlastní 250 ml flakon Maison Christian Dior - tester? Gris Dior, Amber Nuit...
Máte na flakonu batch code? Mohla bych případně poprosit o foto dna flakonu?
Moc děkuji!
ano, má tam kód, zkusím nahrát fotku

Mám dotaz
je tady někdo, kdo vlastní 250 ml flakon Maison Christian Dior - tester? Gris Dior, Amber Nuit...
Máte na flakonu batch code? Mohla bych případně poprosit o foto dna flakonu?
Moc děkuji!
ano, má tam kód, zkusím nahrát fotku

24 hodin poté.
Od fáze všude fleky přes dost fleků po skoro to není vidět.
Po tomto zážitku si budu opravdu dávat pozor, kde je ta (...) tryska.
mně se to stalo prvně cca před dvěma týdny (Byredo Blanche) a myslela jsem si, že přijdu o zrak... Dělala jsem něco jiného, neměla jsem vůbec v úmyslu se vonět, chtěla jsem jen zjistit, jestli se mi ten kabelkáč nezkazil. No... nezkazil :) Až po pár hodinách to přestalo bolet, moje oči vypadaly jak po zásahu pepřákem i po 12 hodinách. Pleť v pohodě, šlo to "jen" do očí...
Nevite, jestli se daji nekde vyzkouset parfemy M.Micallef?
bývaly na Václaváku, ale netuším, jestli tam ta malá Ruská parfumerie vydržela.
Mitzi moc děkuji!
Nemohl by prosím někdo porovnat YSL La Nuit de l'Homme edt a La Nuit de l'Homme Le parfum, co se týče vyznění a výdrže? Zkoušela jsem druhou zmíněnou, tak jaká je první vůči ní? Děkuji.
Petya Charmite mimochodem... myslela jsem, že ten zbytek na dně už bude KO, ale pořád nádherně voní... i po 12 letech
Kódy se bohužel opakují, takže podle kalkulačky je to rok 22, ale ve skutečnosti je to rok 12 (v roce 22 už se Grand Bal ani nevyráběl)
Mitzi Tak to je skvělé. Já mám taky ve sbírce starší unikáty. Ve flakonu ok, ale odstřiky samozřejmě nevydrží. Teď jsem vyhazovala jednoho Guerlaina, zbytek odtřiku Iris Ganache (taková škoda, že jsem to já bláhová dříve raději nevystříkala, třeba na kabát, než abych to syslila!)
Mitzi Tak to je skvělé. Já mám taky ve sbírce starší unikáty. Ve flakonu ok, ale odstřiky samozřejmě nevydrží. Teď jsem vyhazovala jednoho Guerlaina, zbytek odtřiku Iris Ganache (taková škoda, že jsem to já bláhová dříve raději nevystříkala, třeba na kabát, než abych to syslila!)
mluvíš mi z duše! po přestěhování jsem přebírala nakřečkované poklady a bolelo mě u
kolik krásy jsem nevyužila včas. Ale ve flakonech se za ty roky zkazilo naprosté minimum.
Petya Charmite Mitzi Máte naprostou pravdu. Ve flakonech jsou ok všechny - i když já jich dost prodala a některé znovu koupila
Odstřiky jsou trochu podežřelé jen 2.
Ovšem nad IG už jsem tu taky jednou plakala - jak se vypařila 20-ka a zbytek mám v lednici = cca 3 ml v malé včelce.
Nevíte prosím, kde se aktuálně dají v ČR (nebo kdekoli, kde je šance, že zásilka dojde do vánoc) sehnat vůně Les Parfums de Rosine (kromě doprodeje na Myskinu) ? Neteř se konečně vyjádřila, co by chtěla k vánocům, že jednu vůni, kterou jsem přibalila loni jako vzorek k dárku její mámě, a dobraly jsme se toho, že je to s největší pravděpodobností Rose d'Été.
Isca Tuto konkrétně už u nás asi ne
. Nejlépe ve Francii - tady:
Ale kolik stojí doprava, si musíš zjistit sama vložením do košíku:)
Korsičanka dDěkuju, ale bohužel do nevypadá, že by to došlo do vánoc :-(
Isca To určitě ne![]()
...no, kde tu růži sehnat nevím, ale jako alternativu nabízím(sice jiné složením, ale podstatou, náladou vůně by to mohlo klapnout):
Nino Cerruti Cerruti 1881
Lacoste Pour Femme
My Name Pour Femme Trussardi
...a dražší -
Addict Eau Fraiche Dior
Joy Intense Dior
Chloé Love Story
Champs Elysées Guerlain EdT
Gabrielle Chanel EdP
J´Adore Dior
To bylo právě to Myskino.
barbucha Njn, přičemž jsem u toho za blbku, protože jsem si inkrimovanou vůni na jaře 2024 sama u nich koupila, pak jsem zjistila, že je pěkňoučká, nikde nic nedrhne, ale na mě moc krotká, a tady jsem ji i prodala ![]()
Hehe, to známe všechny ![]()
Ale zkusila bych koupit tady https://www.ausliebezumduft.de/parfum-de-rosine-rose-d-ete-de-rosine.html, hele buď to přijde včas nebo ne, kdyžtak dáš neteři pod stromeček obrázek s termínem, kdy se může těšit
Lepší než nic, no ni?!
A taky mám dotaz!
Je nějaká - z těch tisíců odnoží a variant - z řady Miss Dior, která by se dala srovnat s tou pěknou Miss Dior 2012?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.