...jasné...
No, já mám v merku eshop s více značkami, tak uvidím, zda se rozhoupu![]()
Miru Tak to je pak samozřejmě lepší objednat takhle.
Jak na mě teď všude najednou vyskakují peony vůně, je tam i Peony Picnic od Clinique, znáte někdo? Jinak půjdu asi naslepo do Lagerfelda
...
...nevíš, prosím, dají se v pražském butiku Hermes ještě zakoupit i vůně z jejich exclusivni řady?, případně jak se pohybují cenov
Dají. Ceny se liší. Ale klidně tam zabolej, jsou velice ochotni.
... kuju ![]()
...ahaa, díky!
No, tak podražili... Vybavují si, že jejich stovková balení stala kolem 5tis.?. no, pár let už to je...
Miru Přesně![]()
...noo, a to jsem ani nezkusila, jestli naopak neubrali na vůni/nereformulovali..?.
Zase totiž v hlavě projíždím databázi vůní, co bych jako nosila, co by se mi teď líbilo; tak tu vůni vytáhnu z paměti, představím si ji na sobě, jak bych se v ní cítila..?., a jedu dál, hledám další...![]()
![]()
Miru Tak už zbývá - až si v hlavě vybereš - jen navštívit Parížskou a vyzkoušet:)
...nee, to já lustruju všechny vůně, co jsem kdy zkoušela...![]()
Vždycky mě něco napadne, zastavím se u toho, a pak stejně jedu dál...
Nevíte prosím někdo, jestli jsou Amouge travel 10 ml flakonky plnitelné? ODYSSEY TRAVEL SPRAYS 4X10ML – The House of Amouage
ModestMourek Nejsou plnitelné.
Kan Díky moc, alespoň ušetřím.![]()
Chcela by som si zadovážiť parfum MDCI La Belle Helene a pozerám, že túto značku neviem nájsť pri kontrole batch code. Robím niekde chybu?
milackaTaky jsem podle názvu značky nikde nenašla:( Jen mi jeden Němec poslal další stránky a sice https://checkfresh.net
Pozor, na konci je .net
Tam ale píšu jen batchcode flakonu libovolné vůně a hlemýžď hledá...až najde:)
Korsičanka ďakujem ti moc moc moc, hlemýžď jede hledat![]()
Korsičanka hlemýžď bol, na moje počudovanie, docela rýchly. Parfum je starý necelé dva roky. Objednať chcem z parfuma. Zasa si nedám pokoj. Predajkyňa nie je overená, má však dosť kladných hodnotení, idem do prepravného rizika, nakoľko mi jeden drahý parfum počas prepravy zmizol, tento musí poistiť.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.