prďolaTo by jsi byla zlatá
. Myslím, že nám s milacka stačí malinká kapka.
plha se taky hlasi!
prďola medvidka uz jsem nestihla, ale az koupis ten druhy flakon, predpokladam ze budu prvni zajemce![]()
prďolaTo by jsi byla zlatá
. Myslím, že nám s milacka stačí malinká kapka.
plha se taky hlasi!
prďola medvidka uz jsem nestihla, ale az koupis ten druhy flakon, predpokladam ze budu prvni zajemce![]()
Korsičanka to jsem spískla já, ale speciálně tě na to vybavím a nezatížím tvoje medvídě... ![]()
daniela jj, i já mám pocit, že se objeví v běžné nabídce
v Douglas eshopu jsem ji už viděla za 3.700
viktorka_od splavu no klidně půjdu i do druhého flakonu na medvědění, jen bych ráda vyčíhala tak příznivou cenu jako u toho prvního ![]()
prďola Hlásim sa ako ďalší záujemca, keby sa to podarilo. ![]()
prďola Ráda bych se s dovolením přidala. Děkuji
Biely kvet černá káva jejda!
to já ráda, a pomalu abych spíš pátrala po flakonu 100ml než po 50ml ![]()
černá káva jak jsem četla, tak už jsi měla možnost vyzkoušet... takže se Métallique líbí? ptám se takhle blbě, protože pro mě je to opravdu vůně, která úplně vybočuje z mého obvyklého "repertoáru"
viktorka_od splavu Biely kvet černá káva tak na ALZD Métallique mají ve stavu předobjednávky, předpokládám, že taky se slevou - 10ml v Juli by vyšla asi jen o 60 Kč dráž než jsem ji sehnala z UK. k dispozici by ji měli mít až 14.8.
ALE! ... rozmedvědit ten stovkový flakon by bylo daleko efektivnější
to by znamenalo 10ml v Juli za cca 500 Kč
edit: omlouvám se za OT, příští pokračování dám do příslušného vlákna
prďola To bych si ráda vzala 20
Prosím, můžeš vůni aspoň trochu popsat.?
Jako složení je takové, klidně naslepo, ale zajímají mě dojmy, jakékoliv...
Miru oki, večer z domova to můžu zkusit. teď ji nemám k dispozici a nos mám plný toho echt freš čaje od BLVG
...tak jo, děkuji moc!.
prďola Šmajrá, teď to vidim, další Blvg čaj! Jakej je, jakej je?
prďola To jsem na ni věru zvědavá, když je proti ostatním TF novinkám tak levná![]()
Sweet Potato ten je oproti ostatním čajům mnohem údernější a s nekonečnou výdrží, takže se člověk nemusí co chvíli něčím ošplouchnout aby měl pocit, že voní
ne nadarmo Extreme! přidám do vzorků a zítra "uvidíš" ![]()
prďola
Čajoholička děkuje.
Korsičanka pro mě jedna z mála aldehydovek, která mi nedělá nevolno a navíc mi i moc pěkně voní
a že není z private drahé řady?! no tak to je teda ![]()
![]()
![]()
...ale neumím posoudit, co na to řekne tvůj nos ![]()
prďola Přitakám, až ovoním, už se mocně těším. Píšu SZ.
Miru Takže slíbené dojmy:
V úvodu necítím žádnou aldehydovou pecku, které jsem se obávala, jen krásně provzdušněný, díky růžovému pepři chladný, jako by trochu odtažitý bergamot - velmi příjemně vybalancované pro můj nos! ![]()
Postupně se vůně začne prohřívat a sládnout jak se ke slovu dostává výrazné květinové srdce, ve kterém nedominuje žádná z deklarovaných květin... žádné převálcování konvalinkou se naštěstí nekoná. Tahle kytice si sebou ještě nese mírnou provzdušněnost, ale heliotrop ji společně s vanilkou v drydownu ještě víc sametově uhladí.
Na závěr mám díky mošusovému semínku a sametové, ale svěží vanilce dojem, že kolem sebe mám jemnou, lehce mýdlovou pěnu, zahuštěnou smetanovým santalem.
Vůni vnímám jako velmi ženskou, neagresivní, s velmi dobrou výdrží i v současných parnech.
Neumím říct, jestli je Métallique podobná nějaké jiné aldehydovce, protože s těmi si můj nos nerozumí a tudíž nemám nazkoušeno. Ale pokud je tato vůně zařazená jako květinová aldehydovka (údajně snad u TF jako jeho první aldehydovka), tak já ji velmi ráda vezmu na milost!
![]()
Miru díky!
nejsem psavec, ale snad je vůně pro tebe trochu představitelná...
já jsem Métallique viděla v eshopu Douglasu a viktorka_od splavu potvrzovala, že ji v Brně v Douglasu měla možnost vyzkoušet. jestli se dobře pomatuju, tak Douglas má na TF exkluzivitu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.