alibiA já si vedle v inzerci pořídila alespoň odstřik toho Madagaskaru. Takže nikdy jich není dost
.
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Renusatko dobře jsi udělala ![]()
Včera po půlročním zvažování došel 25 ml flakon Click Song od Une Nuit Nomade. Mockrát děkuji Fleur, že mě s ním seznámila. A teď si musím měsíc sedět na rukách, protože jsem si ho nadělila k narozeninám.
jako spravna ovce jsem si nutne musela poridit L'Aimant a je super![]()
Vosina Tak ať se ti dobře nosí! Nebude nějaká příležitost do doby před narozeninami? Tuhle vůni si můžeš stylově otevřít třeba 25. listopadu na Mezinárodní den za odstranění násilí páchaného na ženách; to by bylo vzhledem k inspiraci pro vznik vůně stylové
.
jako spravna ovce jsem si nutne musela poridit L'Aimant a je super
Ja som ťa nasledovala
a aby to nebolo málo, včera mi prišla ....
Biely kvet Fugit Amor je krásná vůně, také ji mám moc ráda.
Fleur
Mala som pred časom odstrek, v myšlienkach som sa stále k nej vracala, tak som sa rozhodla pre flakón. Je naozaj jedinečná a výnimočná. ![]()
Ja som ťa nasledovala
a aby to nebolo málo, včera mi prišla ....
té mám naštěstí zásobu
Fleur Díky! Budu o tom přemýšlet ![]()
Ale vůbec nejsi ovce - jen dokážeš ocenit kvalitu
. Tahle vůně je skrytý poklad za pár korun.
jerry Som na ňu veľmi zvedavá. ![]()
jerry díky vám, samozřejmě![]()
viktorka_od splavu
Ale vůbec nejsi ovce - jen dokážeš ocenit kvalitu
. Tahle vůně je skrytý poklad za pár korun.
![]()
viktorka_od splavu jerry Dámy, na tuto vůni jsem dostala už víc komplimentů než na jakoukoli jinou, některé z nich i na ulici od kolemjdoucích, kteří na mě volali zpátky, když jsme se už protisměrně minuli.
jerry má zásluhy za její doporučení.![]()
Tak doporucujicich nas bylo vic.![]()
30 a o pár dní 100 ml, to je taká nádhera! Tú si musím nasysliť do zásoby. ![]()

Sysli, sysle
- jedna z mála "starých" vůní, kterým reformulace vysloveně prospěla. A ten malý flakon je přímo artefakt.
A co Soir de Lune? Mně tyhle 2 vůně pocitově připadají jako sestry (i když je každá jiná a z jiné doby).
jerry Soir de Lune som mala kedysi odstrek, to je už pre mňa moc veľká pecka, aj keď, pamätám, raz som si ju dala pred vychádzkou a vonku voňala božsky, ale v miestnosti som ju nevydýchala....![]()
jerry Biely kvet také mám obě dvě moc ráda, ale na flakón ještě nedošlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje