marieu Parádní nákup
. Moc se mi líbí, dlouho byla i v tužebníku a pořád ji něco předbíhalo. Pokukuji po ní dál.
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Miru Copper je dobrá! Ať se ti hezky nosí ![]()
Renusatko děkuju! Mám upřímnou radost. Vyhodila jsem si z kopýtka s tím Shalimarem, 1904 Madame Butterfly a teď s En Passant, mám ještě v plánu nějaké odstřiky od Guerlain. Odsunula jsem tím aktuální přání na neurčito, ale zas si splnila ta minulá a k tomu zkouším, co mě láká...
...kuju!.![]()
A už mi to přišlo, a už se raduji
a voním se jen tak opatrně, lehkou rukou, protože je to jen 30 ml a potřebuji, aby mi flakón vydržel dlouho...
A jsem tak nadšená, že tu radost začínám skládat alespoň do krátkého článku.
Fleur To je tak strašně napínavé
, ale zdá se, že slepák vyšel.
Fleur Gratuluji a těším se na příspěvek!![]()
A už mi to přišlo, a už se raduji
a voním se jen tak opatrně, lehkou rukou, protože je to jen 30 ml a potřebuji, aby mi flakón vydržel dlouho...
A jsem tak nadšená, že tu radost začínám skládat alespoň do krátkého článku.
Teším sa s tebou a som veľmi zvedavá...![]()
jerry Na poličku jsem ji zatím nepřidala
, ale už na ni sepisuji ódu.
Hladina Rose Lavande se už naopak blíží ke dnu a opakovat ji nebudu. Po dlouhé době vůně, se kterou se budu moci prezentovat ve spotřebovávacím vláknu.
Fleur
. To jsem zvědavá, co máš za poklad.

...pěkná fotografie!.![]()
alibi tématické
a ten odraz sa mi moc ľúbi !
Tak už odtajňuji svůj nový přírůstek: Astier de Villatte, Les Nuits
(podrobnosti v článku
).
Flakón putoval s mírnými komplikacemi (před Vánocemi mi 30 ml verzi vyprodali, tak jsem musela čekat a doufat, potom se chvíli toulal Evropou...).
Napínala jsi nás dlouho, jen co je pravda
. Ale článek stojí za to (o vůni samotné nepochybuji).
jerry Děkuji! Já jsem to nedělala schválně, bojovala jsem s editováním článku, jsem na tyhle věci antitalent.
Fleur Článek pročtu ráno u kávy, nemusím zítra vstávat. A už se moc těším. Parfém bude určitě božský.
Koupila jsem si další lacinou drogérkovku
Tentokrát fakt lacinou ![]()
Ráda si kupuju nějaký lokální věci, jako suvenýr...a tahle se mi líbila moc. Kdybych ji měla nějak narychlo popsat, tak tam detekuju hlavně tu pryskyřici, tonku a dřeva... a je měkká, teplá, lehce do sladka a veskrze příjemná. Až ji vypotřebuju, možná objednám znova!
wendulka - ještě mají Jasmine a Neroli, kdybys to chtěla přidat do databáze ![]()
...tak má krásné složení, ale i flakon!.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje