Před vánoci jsem si koupila tonkového Shalimara, kterého v zimě dobře unosím a teď jsem odklikla - 1904 Madame Butterfly. To bylo přáním už dlouho, akorát jsem po cestě k němu vždycky pořídila nahodile něco jiného...
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
marieu Ty miluješ kosatce, byla to téměř povinnost
.
Fleur tak můj muž by to tak asi neviděl
, ale myslela jsem na tu vůni opravdu dlouho a konečně jsem se rozhoupala.
Podařilo se mi ulovit za cenu z říše snů nové neotevřené balení Fraîcheur végétale: Thé Vert Yves Rocher
Pro mě jedna z nejlepších zelenocitronových čajovek.
A přání k parfémovému bohu: kdyby to šlo, ještě bych chtěla jasmínový čaj Thé Vert au Jasmin L'Occitane![]()
jerry Gratulujem!![]()
Už jsem před lety přestala doufat, že se mi zase někdy objeví na poličce.
jerry On se parfémový bůh o nás stará![]()
Tak ještě aby se postaral o financování![]()
jerry Nemůžeš od něj chtít všechno![]()
jerry Po tom z L´Occitane se mi také stýská!
Jedna moc dobrá duše mi prodala Shalimar Millésime Planifolia. Konečně Shalimar pro mě
a že těch shalimařích flakonů byla u nás na návštěvě dost!
Petya Charmite Je pěkná
, i když já mám určitě i jiné oblébence. Škoda, že tyhle limitky jsou potom skoro nemožné sehnat.
Ešte nekúpila, ale čoskoro odkliknem parfumovú kúpu. Bude to darček pre manžela k narodeninám. A keďže miluje Toma Forda Oud Wood, ktorý je stálicou na jeho poličke, tento rok k nemu pribudne braček pribudne Ombré Leather.

Taky se začnete těšit na jaro, jen co skončí svátky? Osobně se těším z každého slunečného a delšího dne, mám chuť lehká a zeleninová jídla, chce se mi kupovat a přesazovat kytky, až se musím brzdit... a teď jsem neodolala šeříku od Giacobetti pro Malleho. Což je pro mě dokonalý impresionismus ve vůni. Zavřu oči a skoro bych se mohla dotknout těžkých zmáčených květenství šeříku po květnové spršce. Za chvíli vyjde slunce, které je zbaví vody, zůstanou ale svěží, plné pylu. Už aby to tu bylo
!!! PS: 131€/50ml na Net-a-porter.com
marieu Podařený nákup a ještě za příznivou cenu!
Já zatím jarním pokušením nepropadám, ale ta nízká zimní obloha je pro mě tak smutná, že na to možná brzy dojde.
Dnes jsem ovšem objednala vůni naslepo, vysloveně ze zvědavosti. Konkretizovat budu až v okamžiku, kdy mi dorazí, nechci to zakřiknout.
Jaro přichází každý rok - co neunosíš letos, unosíš další jaro![]()
jerry a to je vlastně pravda ![]()
...čekala na mě na poště, prostě jsem ji vzala
MĚDĚNÁ Comme des Garcons

...a takhle ji vidím já -
(jo, na svý recenzi bych se neměnila téměř nic. Snad, jen bych dodala, že momentálně se na mně usadila v poloze zvláštně delikátně mazlavo kouřově živočišné/jakoby si ambra a myrha ve složení vzpomněly, že hltaly film 365 dní...)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje