alibi To mi povídej. Novou a vychvalovanou L'Interdit Absolu od Givenchy na sobě prakticky necítím! Moje pokožka vytvořila černou díru, v níž se vůně ztrácí. Nechápu.
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Jitka77 to je tedy nemilé
Jitka77 S tou jsem na tom úplně stejně!!! A to jsem se na ni tolik těšila. Na kůži prostě nic.....
Nakonec jsem si koupila tu Barénii. Při dalším zkoušení jsem změnila názor a šup - už je tam ![]()
barbucha No a kdyby se ti pak omrzela, tak víš, kde se ji ochotně ujmou ![]()
![]()
Přijde mi teda relativně neškodná, nemá se mi v ní co omrzet... tak se moc netěš! Pořídila jsem si pro jistotu jen třicítku, ten flakonek se vejde do každý kabelky... ale uvažuju že si koupím to 125ml balení k tomu. Vzhledem k tomu jakej je to držák, budu ji mít pak na doživotí ![]()
barbucha Máš pravdu!
Nikdy mě nebraly všemožný unboxing příspěvky na sockách, ale teď mám potřebu se podělit o zážitek s Naked Dance, který jsem si nadělila k vánocům. Tohle je artefakt v pravém slova smyslu- krásná krabička, karta vysvětlující původ víčka, arch hedvábného papíru- z jedné strany rozesetý seznam složek, z druhé vjemy, které vůně vzbuzuje. A nakonec flakon a jeho víčko- kousek starého dřeva zalitý v bezbarvé pryskyřici a dohromady vyhlazený do oblázku, unikátní tvarem a vnitřní texturou. A obsah... ten je... ach! Ucelený koncept, v němž forma sleduje obsah, příběh, který se začne ještě na povrchu, který nechcete uspěchat než se dostanete k jeho jádru.

Tvůj popis vůně i ty obrázky jsou lákavé. Chápu tvou radost
marieu Byla by škoda nepodělit se o takovou radost a krásu
.
marieu To vypadá krásně![]()
marieu vypada krasne a zaslouzis si minimalne dva![]()
kde to lze koupit, takova krasa?
Antje Nose Paris, ale tam se mi nepodařilo zaplatit kartou. Našla jsem ji ještě v německém eshopu Parfums Uniques, moc fajn servis.
Akorat to docitam - k nakupu ti gratuluju a moc ti tuhle radost preju.
Tohle je skutecna vune s pribehem.
marieu dekuji a preji ti krasne Vanoce![]()
Antje omlouvám se, ve víru svátečních událostí jsem ti opomněla poděkovat- přeju vše dobré do Nového roku.
marieu dekuji, preji spoustu krasnych zazitku s rodinou, spoustu krasnych parfemu a vse, co si prejes![]()
Já jsem si pořídila svou milovanou Eau d'Iparie za velice příznivou cenu![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje