Korsičanka jerry dobré jsou obě dvě
.
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
Carthusia Ligea la Sirena
Vyhlidla jsem si ji v Itálii, ale měli jen 100 ml balení, tak jsem ji koupila menší až jsem byla zpátky v ČR.
A vydržím ji nerozbalovat, protože je pod stromeček.
Fakt to zkusím vydržet ![]()
Mha Když napíšu "vydržím ji nerozbalovat", tak ta výdrž trvá přesně týden. Když napíšu "fakt ji vydržím nerozbalovat do Vánoc", tak ji musím uklidit tak dobře, abych ji našla až při povánočním úklidu
.
Fleur Začínám šetřit na Golestan a rozhodně ho rozbalím až pod stromkem, protože dřív na něj nenašetřím![]()
Luna Golestan je pro tebe dobrá volba
!
Ale body za rozbalení pod stromkem nenasbíráš, takhle to neplatí
.
No tak jsem neodolala v Itálii nákupům![]()
Ale byla tam tak krásná a milá paní a o těch vůních tak hezky povídala...![]()
A tohle byla fakt láska.
https://www.parfumanie.cz/database/detail/prima-del-teatro-di-san-carlo-carthusia?_fid=khvl#userPerfume
...jej, tak to jsem zvědavá na recenzi!
Miru Recenzi nemam, nechce se mi tukat do mobilu. Ale reklama je hodne vystizna.
https://youtu.be/pqMwI1GgPS0?si=QwV2pXV2F8JJByt-
...hmmm, dal by se, podle té reklamy, napsat příběh, dovedu si představit tu vůni...![]()
Koupila jsem Callisto Jul+Mad ❤️ Už asi dva měsíce na ni myslím, tak jsem to včera ve Vavavoom rozsekla
alibi Bude příjemná na vánoční lenošení
.
budu si v ní lebedit, doufám
Lebedění ti přeju
- podle složení se mi taky líbí,
alibi Užívej si ji! Jaká je? Už jsi o ní psala na svůj blog?
jerry děkuji, mám to teď zapotřebí
Korsičanka děkuju. Ještě napsala. Je velmi ženská. Je to jakoby veeelmi odlehčená vůně typu Coco Medemoiselle. Ovšem s úžasnými jemnými aldehydy v úvodu. Střed je asi nejvíc ve znamení heliotropu, takže takový vzdušný slunečný. V úplném závěru trochu těžkne pačuli a možná trochulinku živočišné pižmo. Podotýkám, že pačuli moc ráda nemám a živočišno taky ne, takže na mě vyleze i tam, kde není. ale tady mi to nevadí.
alibi Díky, LI
. Pokud by v ní byla složká, která mi v CM navaluje až běda, celkem by mě to potěšilo...všechno nemusím, že?
Ale tobě vždy přeju, když něco milého pro sebe najdeš![]()
alibi Ráda vidím někoho, komu Callisto sedí! U mě podobný scénář jako se Stairway to Heaven - na papíře to vypadá skvěle, na mojí pokožce k sobě složky nějak nenacházejí cestu, aby se náležitě roztančily.
Jitka77 každý máme jinou kůži, to je jasné. Stairway to Heaven se mi líbí, především ty aldehydy v úvodu, ale v závěru je příliš sladká a ... kašmíran
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025