Fleur
dnes to sice venku moc jarně nevypadalo, ale já vnímám ten posun doby, po kterou je venku světlo, tma už výrazně ustoupila, už se to blíží! nejvíc mi vyhovovalo těch pár uplynulých dní mrazu a slunce, to by mohlo klidně do dubna vydržet:-)
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
viktorka_od splavu jé gratuluju.
A děkuji. Flakon vypadá krásně ❤️ Napíšu sz
alibi Nejenže vypadá, on je krásný. A vůně taky. Za málo peněz hodně muziky není dnes moc obvyklé![]()
Původní plán byl flakon hrobečkově krásné Funerie od Pinewardu a malý odstřik Fanghorna. Než jsem se dokopala k odliknutí do košíku, už byl fuč, tak jsem to otočila a bude mě provázet vůně mechem pokrytých ruin Píčova statku.
Vosina Gratuluju, myslím, že po obrácení to bude lepší![]()
Korsičanka Díky! Dnes to dorazilo a Fanghorn z flakonu je ještě pěknější než ze vzorku. Funerie mám ráda pro chvíle morbidní a provokativní nálady.
Pořídila jsem odstřik La Colle Noir. Usoudila jsem, že ke koupi flakonu bych se asi nikdy nerozhoupala, tak alespoň takto
alibiV oteplujícím se počasí bude určitě nádherná!
Jak se teď v uplynulých dnech už několikrát ukázalo slunce i ve chvílích, kdy se mi podařilo být venku, zmocnila se mě taková touha po jaru, že jsem pořídila celý flakón No 19 EdP.
Vždycky hledám něco nového, ale nakonec klasické vůně jsou prostě stejně nejlepší
!
...jo!. Ať se krásně nosí![]()
...já, předjarně znovu Coco Mademoiselle Intense a teď, "Ó, svatá prostoto!", mám na cestě mini balení Chloé EdP.
Se mi prostě líbí, jak rozčísne ten, po zimě, ztěžklý vzduch...![]()
(i když teda, dost vůně mixuju/bývám navoněná vždy víc než jen jednou vůní)
Miru Díky!
To minibalení plánuješ tak na jedno odpoledne
?
Ale roste ti konkurence, moje dcera spotřebovala za pouhý měsíc 100 ml Eau des Merveilles Bleue
; fakt nechápu, jak to dokázala, když to ještě prostřídávala s jinou vůní a v práci občas na vůně raději rezignuje, aby nikoho neobtěžovala.
Fleur určitě bude s více sluníčkem ještě pěknější, ale mně je v ní dobře i teď. a s tím poznatkem o klasických vůních naprosto souhlasím
...no, bude to jen 20tka. Pro jistotu, jestli jsem se neunáhlila![]()
Ona jednak dobře drží a druhak ji často kombinuji s Coco M. I.
(dostal se ke mně rollon)
Dcera je mi velmi sympatická![]()
Takhle - mám vyzkoušeno, že vůně, která velmi dobře drží, tak při používání pouze jí(na mini vyjímky), zmařím za měsíc 50ml v pohodě.
Pak jsou vůně, co nedrží nebo jsou velmi slabé, takže si vybavuji, že u jedné takové jsem byla sama překvapena, až zděšena, že za den zmizlo skoro deset ml(myslím tak sedm to bylo).
Takže za měsíc 100ml - lze![]()
![]()
Miru Tu tvoji kombinaci musím zkusit ze zvědavosti někde v parfumerii.
...samotnou Coco MI mám tendenci po jisté době vnímat jako slabou, ale když si dám na každé zápěstí jednu - Coco MI a Chloé, tak si ten nos osvěžuju, hlavně tou Chloé. Ale více sešplíchaná jsem Coco...
Miru Mně připadají takové nesbratřitelné, ale to bychom se měly raději přesunout do diskusního vlákna o vrstvení vůní
.
Dneska dorazilo kosatcové nebe - Belle de Paris od Fragonardu![]()
Vůbec nechápu, jaktože tak dlouho unikala mojí pozornosti (a navrch krásná krabička).
Fragonard má kopec krásnych vôní. Ako je to mejnstrím, ale slušný a kvalitný.
A ja len "o dum dál":

...co to je.? A proč o dům dál, nelíbí se Ti to.?..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje