Opardu mám na cestě, slepák, snad nezklame ![]()
Z kraje mesice jeste objednám Antonii, a potom si dám dlouhý půst, a jenom budu sepisovat seznam co chci v budoucnu zkusit, ať mi neuniknou novinky
Opardu mám na cestě, slepák, snad nezklame ![]()
Z kraje mesice jeste objednám Antonii, a potom si dám dlouhý půst, a jenom budu sepisovat seznam co chci v budoucnu zkusit, ať mi neuniknou novinky
33lejaby Máš-li ráda plnotučný šeřík, bude se ti líbit.
Korsičanka já vidím množství obchodů, ale žádný nenabízí parfémy, taky prosím nápovědu ![]()
Fleur To by měla spíš odhalit Miru
, já našla toto:Profumeria Elisabeth (nemá webovky, ale instagram) a Profumeria Aprile - webovky odkazují na Chanel.com![]()
-tady jich je víc, ale bez stránek
https://www.chanel.com/it/storelocator/store/profumeria-aprile-ischia-126893/
Miru Jsem si říkala, že Profumeria Artistica bude tvůj (náš) šálek kávy:)))![]()
Díky, já hledala blbě; nepochopila jsem, že Miru je na místě a nakupuje v kamenné parfumerii.
Tak jsem zase tady ![]()
Na cestě mám Contre-Jour, tradičně již slepák. ![]()
33lejaby To je odvaha! Já jsem ji při prvním zkoušení odmávla, že jako nic pro mě. Ale testovací papírek jsem si dala do pouzdra od brýlí a kdykoliv je vytáhnu a nasadím, tak z nich cítím tu úžasnou vůni
. Věřím, že nebudeš litovat!
To jsi mne potěšila, nazory na ni jsou rozporuplné, doufám že se mi bude líbit ![]()
Miru to nehrozí. Líbí se mi, ale nedokážu se s ní identifikovat.
Rosa Moceniga (The Merchant of Venice) a Eclix (Tiziana Terenzi).
aha...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.