...a ty tam třeba ten Shalimar Souffle necítíš?
Ještě by tam mohl být L' Apres Londée...
...jsem zvědavá na tvé dojmy!.
(nepsala jsi někde, že budeš mít 5ml z Parfumo.?., to ještě nedorazilo?)
Miru Nepřišlo:) Tak jsem šla do slepáka -i přes kontroverzní recenze![]()
...tak jsem na tvé dojmy zvědavá![]()
Miru nie, Apres d'Ondee vovec, Shalimar Souffle som skusala davno, ale taky ten mandlovy drydown mi trolinku pripomina L'Instant a L'Instant Magic, ale to nie je ono.
Proste v hlavnom tele parfemu, srdci a velkej casti zakladu, len co vyvanie ten Cascalone citim nejaku uplne konkretnu starsiu kosatcovku. Nieco ako kosatec, trocha zelene (nie mrkva), studeny puder.
Toto je take menej makke a menej femininne ako bycavali guerlainy - skor smerom k unisexu, ci fokonca niecomu panskemu.
Miru No, abych řekla pravdu, neoslnila. Jsem teď v zajetí F.Sorcinelliho, a to je úplně jiný level. Byla jsem připravena na dámskou guerlainovku, ale toto předčilo všechna má "očekávání".
Rozhodně je to vůně pro mladé dívky/ženy a na "bílé" kůži jistě vyzní lépe. Navíc - když zatoužím po dámičkovské vůni - mám tu Acne, že?![]()
...rozumím.
Tak Sorcinelli je úplně jinde, to je nesrovnatelné.
Hm, takže "vstřícný" mainstream asi...![]()
Miru Tak to vidím. I když některé odnože AA jsou kilometry za LHB 2026. Vzhledem k ceně a slevám na našich e-shopech je to fajn nová vůně pro milovnice kvalitních citrusovek. Ale já mám taky specifickou kůži, tak mě nelze brát doslova.
Miru prave mne prde, ze nie Guerlain. Ma to taky uplne iný vibe.
Snažim sa spomenúť si ako voňala Iris Ukyioe od Hermes, alebo je to fakt yen Fath, ale EdP verzia...snaď mi to napadne.
Edit: tak pozerám na svoju poznamku k tomu Hetmes a asi to nebude ono...
slniecko Iris Uk. to není:) Vidím to spíš na Shalimar Cologne říznutý Eau de Tulle.
Korsičanka Shalimar Cologne tam cítím také ![]()
Fleur A s tou Acne Studios jsou si na mých zápěstích taky dost podobné.
Korsičanka Tak to v mém případě ani náhodou
, opravdu ani mikroskopická příbuznost, mám z nich úplně jiný dojem.
Fleur
Jiná kůže... i nos. Mám ji tam zpočátku a v srdci chvíli znova.
slniecko Valentina Poudre
alibi hm....nepamätam si, či som ju skúšala, ale tón omietky, o ktorom píše pri nej jerry tu rozjodne je....![]()
slniecko jj, taky tam mám omítku
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.