Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline zimnivecer
143 příspěvků moje polička 19. června 2023 20:12

euridike ano, ano, za nefunkční odkaz se omlouvám. něco je jinak a nejde mi dávat do textu proklik.

sérum je velmi příjemné a opatrně bzch řekla, že i účinné

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 20. června 2023 10:57

zimnivecer slniecko 

Díky...

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 27. června 2023 21:15

geekygirl Zkusím pohledat

Offline Miru
16582 příspěvků moje polička 18. července 2023 08:41

prďola 

...prosím Tě, je následující krém jen, jak Ty říkáš "průměrný udržovací" nebo jak ho vidíš.?.

(jako jo, je tam dimethikon, ale až ke konci...)

Diego Dalla Palma

VODA (VODA), KAPRYL/KAPRICKÝ TRIGLYCERID, PROPYLHEPTYL KAPRYLÁT, CETYL ALKOHOL, PROPANEDIOL, GLYCERYL STEARÁT, BUTYROSPERMUM PARKII MÁSLO (BUTYROSPERMUM PARKII (BUTYROSPERMUM PARKII (bambucké máslo)-75L ASTHEAROETHYR) AKCITR ITOL, LECITHIN, HYALURONÁT SODNÝ, TOKOFERYL ACETÁT, CERA ALBA (VČELÍ VOSK), POLYAKRYLÁT SODNÝ, CETETH-20, STEARETH-20, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM (VŮNĚ), FENOXYETHANOL, XANTHAN-YTEDRELLATRA ocinnamát, tokoferol, EDTA disodná, KYSELINA CITROVÁ, ASKORBYL PALMITÁT, SYNTETICKÝ FLUORFOLOGOPIT, OXID TITANÝ, DIMETHIKON, BUTYLFENYL METHYLPROPIONAL, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, ALFA-ISOMETHYL IONON, HYDRALOXELL.

Offline Darina Val
15 příspěvků moje polička 18. července 2023 12:42

Krásný voňavý den, doporučíte mi prosím někdo zpevňující a vyhlazující mléko či sérum na krk a dekolt? Nečekám zázraky, ale alespoň malá pomoc by mi šikla : )Je mi už přes čtyřicet, a teď v létě zejména přes noc vrásky na dekoltu nějak samy naskakují a potvory se prohlubují ve velkém : ) Mám zkušenosti jen s tím, že hutný krém určitě ne, ten mi většinou vrásky ještě více zvýrazní. Zatím se mi nepatrně osvědčilo jemné kokosové mléko od Nivey, ale třeba máte lepší tip, předem moc děkuji.

Offline geekygirl
129 příspěvků moje polička 18. července 2023 15:51

Darina Val Osobne si myslim, ze neexistuje nic specialneho na krk. Iba to iste, co by sa malo pouzivat na tvar, pouzivat aj na krk a dekolt. Takze spf a neopalovat, antioxidanty, peptidy, na noc retinoly. Vysledky tak za 2-3 mesiace. Ak mas pokozku dehydrovanu, vysusenu, tak zlepsenie po kreme moze byt okamzite, pripadne nejake tie silikony tiez poskytuju iluziu zlepsenia, ale to je len kratkodoby efekt. A ze vraj pomaha spat na hodvabnom vankusi, rano je potom menej vrasok, neviem, neskusala som. 

Offline slniecko admin
19459 příspěvků moje polička 18. července 2023 21:40

Darina Val mala som od Omorovicza a fajn, ale najlepšie mi funguje ako píše geekygirl , používať to isté, čo na tvár.

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 19. července 2023 09:45

Darina Val ja znam dva specialni kremy na krk a oba jsou svou cenovkou hodne daleko od Nivea teloveho mleka. A nejak odmitam uverit, ze by dokazaly neco udelat uz s existujicimi vraskami na krku. Myslim, ze jejich hlavni vyhoda spociva v tom, ze kdyz ma clovek specialni produkt, nezapomina ho pouzivat. Takze souhlasim, ze idealni je proste pouzit na krk ten stejny krem, co mas na oblicej. A pak je pry podstatne spat na zadech (ne na boku ci brichu)

https://niod.com/en-gb/neck-elasticity-catalyst-nec-neck-cream-100366.html?gad=1&gclid=Cj0KCQjwk96lBhDHARIsAEKO4xaM8TE-lIjPQsX2OsmIxJeZhjMGdpVQQk3vQoFAg19llqt8jaluxLUaAmmNEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

https://www.perriconemd.cz/perricone-md-cold-plasma-plus-2/

Offline Darina Val
15 příspěvků moje polička 19. července 2023 09:58

Moc vám všem děkuji za nápady i za tipy . Na krk používám stejný krém, jako na obličej (bio snail), ale co se týká dekoltu, nemohu si pomoci, krém mi vrásky vždy spíše zvýrazní. Nefandím si v tom, že by jakýkoli sebelepší vrásky vyhlazoval, ale mazat samozřejmě musím a cokoli si napatlám, jsou vrásky více vidět. To stejné na mne platí i u olejů (používám mandlový i arganový, střídám). Dlouho jsem ohledně dekoltu pátrala a zkoušela, zatím mi nejvíce vyhovuje opravdu jen nějaké lehounké mléko. Samozřejmě, že to už nikdy nebude jako ve dvaceti :) a alespoň že obličej se zatím drží, zaplaťpánbu za to: ) : )

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 19. července 2023 11:43

Darina Val 

včera jsem shodou okolností ve videu u Katky Pod lupou viděla toto:

https://ksisters.cz/product/medi-peel-premium-naite-thread-neck-cream?sku=2100327

prý je to hit, ale ona má zatím jen první dojmy a já ho vůbec neznám

Offline rozarka
4199 příspěvků moje polička 19. července 2023 11:55

Mě by zajímalo pouziti kyseliny L ascorbove přidáním do jiného produktu. Vážně to takhle lze?

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 19. července 2023 12:33

Miru Asi se k romu dostanu až o víkendu, ale takto na první pohled nevidím nic výjimečného

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 19. července 2023 12:44

Darina Val geekygirl Na krk a dekolt by se měly používat trochu jiné produkty, protože pokožka v této oblasti je prostě jiná, netvoří se na ní mimické vrásky, spíš se jedná o povolenou pokožku se ztrátou elasticity a hutnosti.

Takže v ideálním produktu by měly být ingredience stimulující tvorbu kolagenu a elastinu, aminokyseliny + peptidy (např. Uplevity, Vanistryl, Idealift, Syn-Hycan) + některé rostlinné extrakty (zejména z plodu kigélie africké nebo břečťanu)

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 19. července 2023 12:56

rozarka Lze mnohé, ale toto upřímně nedoporučuju!

Ono to vypadá hrozně jednoduše - dyť je to nejběžnější forma vit. C. Přidáním kyseliny ascorbové do jakéhokoliv produktu rozhodíš pH daného produktu (kys. ascorbová má pH 3 - 3.5). Poměrně dost kosmetických ingrediencí je na pH výsledného produktu dost choulostivá a při nízkém pH přestává fungovat. Pokud by se to týkalo použitého emulgátoru, tak se ti může rozpadnout celá emulze.

A v neposlední řadě - existují ingredience, které se s kyselinou ascorbovou vyloženě nesnesou.

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 19. července 2023 13:08

prďola a mohla bys prosim tedy srovnat, kdyby ses k tomu dostala, ty 3 kremy na krk, co jsou tady odkazy, jestli rozdil v tom za 590 a 2590?

dekuji moc

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 19. července 2023 13:21

Ohľadom tých krémov, moja exsvokra má 81 rokov, peeling si robí so špongiou.

Na tvár používa telové mlieko, pleť má s minimom vrások, na jej vek mimoriadne peknú, nie je to aj o genetike? Teta používa drahú kozmetiku, využíva kozmetické služby, masáže a už od 60-tky sušienka s množstvom vrások - jej mama bola taká istá aj bez špeciálnej kozmetiky, na tvár si dávala indulonu. 
Teta aj jej mama sú z dediny, často pracovali na záhrade, exsvokra mestská panička. Od 40 rokov bývam aj ja na dedine, pracujem v záhrade a objavujem si na tvári pigmentové škrvny, to mám z tej záhrady ráno, keď polievam,  bez ochranného faktoru od teraz nevyleziem z domu.

Offline Miru
16582 příspěvků moje polička 19. července 2023 13:36

prďola 

.jasné, děkuji!.

Offline rozarka
4199 příspěvků moje polička 19. července 2023 14:02

prďola dík, myslela jsem si, že to tak jednoduché být nemůže.

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 19. července 2023 15:05

baltik o víkendu se na ně mrknu

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 19. července 2023 15:08
Reakce na rozarka:

prďola dík, myslela jsem si, že to tak jednoduché být nemůže.

​Ale zase bych se možná moc nerozpakovala přidávat lipofilní formu vit. C - protože ten pH produktu nijak nerozhodí, jen bych si zkontrolovala, že nebude vadit nějaké jiné ingredienci (třeba s Copper peptidy se moc nemusí)