Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline catch
215 příspěvků moje polička 04. června 2023 12:48

prďola aj ked nie som slniecko , vdaka za pripomenutie SOD ; )) Uz je na svete objednavka od Niod.

Konkretne SOD hmla a Survival 0, kt. tiez obsahuje SOD + peptidovy CAIS3 ; ))

SPF kremy uz mam, slo mi hlavne o antioxidanty na leto.

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 04. června 2023 15:13

catch Skvělé! SOD je fakt úžasný antioxidant Je velmi silný a navíc při likvidaci volných radikálů nedochází k jeho degradaci, takže ho stačí poměrně malé množství v produktu.

Offline slniecko admin
19459 příspěvků moje polička 07. června 2023 14:04

Candance Garfie baltik vďaka, vďaka, vďaka!!!

prďola Ďakujem, ďakujem, dobrá víla !!! Ja vlastne ani nehľadám SPF krém, ten mám od Ahava a držím sa ho ako veš na plešine (vší sílou), lebo je jeden z mála čo mi sedí, s krémmi uv filtrom mám vždy problém. Radšej ani neskúmam čo v ňom je a som rada, že som rada. Aj keď tie kórejské ma lákajú, ale bojím-bojím. Skôr som revidovala pred letom, čo mám v kúpeľni a tak nejako som si uvedomila, že som mala - čerstvo minula krém s vitamínom C a očný krém s retinolom (a akože povedyme si rovno, že keď sa človek krémuje, tak sa to pri najlepšej vôli na niektorých miestach navrství.

Tak ten očný s retinolom asi predbežne odložím, aj tak mám pocit, že pleť potrebuje zmenu a skúsim ten Emma Hardie - ozaj, čo si o ňom myslíš ty?

Aj keď, momentálne to nie je také urgentné s tým slnkom, lebo som schytala na 2 týždne biseptol, takže na slnko garantovane nepôjdem....

zimnivecer ďakujem!!!! 

Offline Ounz
20418 příspěvků moje polička 14. června 2023 17:14

Mátě někdo zkušenost s aliesofskin? Vyskočilo to na mě na internetech a zaujalo..

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 15. června 2023 17:02

Ounz taky jsem se na to už párkrát koukala, mají vymakané složení- trošku mě ale odrazuje cena při pomyšlení na nákup více produktů.

Offline Ounz
20418 příspěvků moje polička 15. června 2023 18:37

marieu díky za odpověď..jako, kdybych měla jistotu, že to budu snášet, tak bych to i zkusila. 

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 15. června 2023 19:11

Ounz zaujalo tě něco konkrétního?? 

Offline Ounz
20418 příspěvků moje polička 15. června 2023 21:00

marieu no, zkusila jsem si ten jejich test na určení a doporučilo mi to řadu výrobků. Niacinamidový sérum mám, čistič teď taky, tak jsem se zaměřila na ty krémy, buď noční nebo denní..

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 15. června 2023 21:20

Ounz no jako vypadá to lákavě, ale asi nejsem úplně přesvědčená, že to za ty prachy stojí.

Offline Ounz
20418 příspěvků moje polička 15. června 2023 21:35

marieu dobře, díky za zpětnou vazbu :)

Offline Ounz
20418 příspěvků moje polička 15. června 2023 21:51

marieu a tebe zaujalo co :)

Offline slniecko admin
19459 příspěvků moje polička 17. června 2023 19:31

zimnivecerhlásim, že to očné sérum je skvelé. Jediné mínus je, že ma tesne po nanesení pár minút trochu štípe, ale to o chvíľu prejde a  efekt neuveriteľný!!!

Offline zimnivecer
143 příspěvků moje polička 17. června 2023 20:54

slniecko mám radost,že to sedlo.Já s ním byla taky moc spokojená,možná se nakonec ještě odhodlám k nákupu. Ted mám dermatologicu a EH je lepší, dobře jsi udělala.

Offline geekygirl
129 příspěvků moje polička 19. června 2023 02:45

prďola minuly rok si odporucala erythrulose na samoopalovanie, mam este nejake zvysky natural tan serum od Catrice, ale uz sa nepredava.  Tak som pozerala na ten odkaz, co si davala na  behawe.com, ale na hlavnej stranke maju napisane, ze uz neposielaju do CR (a SR). Nemas nejaky tip odkial by sa dala objednat? Diky.

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 19. června 2023 13:13

zimnivecer 

Promiň, mně Tvůj odkaz nefunguje, ale jsem zvědavá :), jedná se o Midas Touch Revitalising Eye Serum, jak mi nějak vyplynulo z kontextu? 

Offline slniecko admin
19459 příspěvků moje polička 19. června 2023 17:28

euridike nie som zimnivecer ale ano!

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 19. června 2023 19:11

Ounz chystala jsem se ti odepsat, ale pátek jsem strávila v poklusu a víkendová služba mi dala na frak. Spíš teda mentálně. Potřebuju dovolenou jak sůl!

Zajímají mě typově podobné produkty, jako jsi postovala- antioxidanty, peptidy, retinol... neumím ta složení přečíst tak dokonale, jako prďola, ale zatím si vystačím s tím, co mám doma na poličce- v principu ráno antioxidanty a spf, občas k tomu aminokyseliny - večer peptidy a retinal v takovém fajn krému s ceramidy a steroly...zatím se mi pořád příčí kupovat pravidelně produkt za víc než 100€. K tomu všemu vedu nekončící boj s akné občas říznutým periorální dermatitidou. 

Offline Ounz
20418 příspěvků moje polička 19. června 2023 19:34

marieu děkuju za odpověd :) 

já tomu složení nerozumím skoro vůbec, jen co jsem tu pochytila, ale když kouknu na složení, tak z toho moudrá moc nejsem a ani nemám přehled o tom co kdy a s čím. Dost jsem omezená pokožkou, která toleruje máloco a už dlouho používám aesop. Chtěla jsem to jen trochu prostřídnout, možná obohatit...stárnu no..a do služeb by se mi taky hodilo něco snadnýho na použití a zároveň příjemnýho :) cenou úplně omezená nejsem, když mám pocit, že je mi to příjemný a snesitelný, tak si to vezmu i když to stojí víc..protože mi toho sedne málo

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 19. června 2023 19:43

Ounz tomu úplně rozumím! Já bych v podstatě cenou nemusela omezovat taky, ale mám blok, když vím, že můžu podobně funkční produkt koupit za míň než půlku.. 

Offline Ounz
20418 příspěvků moje polička 19. června 2023 19:49

marieu tak to je výhoda toho, že se vyznáš