Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline Candance
5625 příspěvků moje polička 28. července 2023 09:24

baltik fakt, super, dekuji, to mi nejak uslo 

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 28. července 2023 09:43

Candancetady par prispevku nad: 

Cold Plasma+ Neck & Chest (Perricone): lipofilní forma vit. C (Tetrahexyldecyl Ascorbate), ALA, Dermican LS, Niacinamide, Bisabolol. Tady bych spíš hodně sázela na účinost vyšší dávky vit. C, který se postará o boj s antioxidanty, hyperpigmentaci a podporu tvorby koleganu. Ve srovnání s produktem od Niodu je to taková průměrná klasika.

Offline Candance
5625 příspěvků moje polička 28. července 2023 10:11

baltik dekuji, fakt mi to nedoslo, ze je to to same.

Ale hledala jsem ted dal a tam to prdola docela chvalila

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 29. července 2023 17:43

Jdu s novým tipem- koupila jsem si cca před dvěma měsíci peptidové sérum na oční okolí od The ordinary a musím říct, že příjemně překvapilo, vějířky u očí mám určitě míň výrazné. Balení je malé, ale to je i spotřeba, za mě palec nahoru.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 29. července 2023 18:24

Já se teda pořád ničím nemažu pravidelně, ale koupila jsem si to dvojbalení Discovery Duo od Augustinus Bader. Může i na oční okolí, ten jemnější a já jsem i flink, takže víc než jednu věc na obličej jsem líná řešit. Kolem očí se mi vyhladily všechny jemné vrásky a jediná, trochu viditelná na čele, je taky pryč. Ten hutnější používat vůbec nemůžu, ten jemný tak občas, přesto bych řekla, že výsledek je viditelný. Jen já jsem neřešila nějaké hluboké vrásky,  spíš vůbec něco, co můžu dát na obličej, takže jsem příjemně překvapená. 

Offline Candance
5625 příspěvků moje polička 29. července 2023 20:52

marieu to mam a to je dobre

Offline Gatita
8551 příspěvků moje polička 29. července 2023 21:39

Pred casem jsem tu lovila rady na povadlou plet, prislo mi, ze jsem za mesic zestarla o deset let. No takze zde je referat: pridala jsem dle mistnich rad do rutiny tonikum a vratila se k seru.Takze ocistim plet, pretru tonikem, dam serum a krem. Misto denniho kremu ted pouzivam vynikajici sun block. Je toho dost, ale vidim opravdu zlepseni. Taky se ted denne pri sportu trochu zapotim a zkrouhla jsem sladkosti. Jo a byla jsem na dovoleny. Takze tezko rict, co z toho melo ty zazracny ucinky:)))

Jsem moc spokojena s tonikem od erboristica s araganovym olejem, mela jsem od nich i krem, ke kteremu se urcite vratim. A ten opalovak je od holika holika, dle tipu od Karoleeny. U sera mi vadi parfemace, tak se budu vracet k ordinary buffet. 

Offline Daridari
1131 příspěvků moje polička 30. července 2023 19:48

chocholka a AprilTwelve , tak teda sem zhrniem stručne, čo mne pomáha s rosaceou.

Dr. mi ju diagnostikovala cca pred 15- timi rokmi, hneď som začala boj, takže v podstate mám pleť tamer jednotne farebnú a nikto by nepovedal, že trpím rosaceou. Na začiatku som moju starostlivosť orientovala hlavne na odstránenie červených fľakov a cievok na tvári, k tomu mi maximálne pomohlo laserové ošetrenie IPL a laser na cievky.  Absolovala som 5 sedení v 2 až 3 týždňových intervaloch. Perfektne to zjednotilo farebnosť, odstránilo fľaky a cievky. Naposledy som to absolvovala pred 6 rokmi, odvtedy sa pleť snažím udržiavať kozmetikou. Pikantného a alkoholu som sa nevzdala, jediné, čo som obmedzila, je saunovanie. Nevylúčila ale obmedzila.

Z kozmetiky pokiaľ mám pleť podráždenú a prudko reaktívnu je môj najväčší pomocník tento zázrak

Inak sa mi najviac osvedčila kórejská kozmetika, snažím sa udržiavať pleť hydratovanú a vtedy nie je taká náchylná. Kórejčania majú množstvo produktov vyložene na upokojenie, takže ak treba siaham po tých , inak sa snažím používať také, ktoré sú hlavne hydratačné a protistárnuce. 

Kórejská kozmetika je jediná, kde mi žiadny produkt pleť nepodráždil. 

Naopak, značky ako Lancome mi dokážu pleť doslova vyhádzať červenými fľakmi. 

Je to o skúšaní tých produktov, moje najpreferovanejšie značky z KK sú Missha, Purito, Pyunkang yul, Haruharu, Beauty od Joseon atď, je ich veľa. 

A ešte veľmi zaujímavý blog ohľadom rosacey a celkom fajn rady nájdete

tu

Offline AprilTwelve
1018 příspěvků moje polička 30. července 2023 20:08

Daridari moc děkuju!  ke korejské kosmetice jsem se postupně dopracovala taky... je nedráždivá... přesně jak píšeš 

Offline Daridari
1131 příspěvků moje polička 30. července 2023 20:27

AprilTwelve Nemáš vôbec za čo

Používam opakovane aj zopár produktov inej ako kórejskej kozmetiky, ale to skôr výnimočne. 

Inak nedráždivé, upokojujúce a naozaj pocitovo fantasické je pre mňa  toto

sérum od Clarins

Offline chocholka
117 příspěvků moje polička 30. července 2023 22:55

Daridari ja take dekuji, zacetla jsem se do clanku, zajimave informace. Me kozni lekarka strcila do ruky letak na Biodermu a bylo hotovo. Zkousim tedy sama, ted aktualne me vyhovuje Uriage roseliane. Korejskou kosmetiku urcite vyzkousim, pouzivam makeup Missha, jinak nic. 

Offline Daridari
1131 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 08:21

chocholka Nemáš vôbec za čo. Inak Bioderma je fajn, no žiadne zárzaky zase od nej nemožno očakávať. Od Missha som veľa rokov používala BB krém, nie makeup, teraz som prešla na Purito BB, miešam si dva odtiene, je skvelý. Perfektne splynie na pokožke, perfektne aj prekryje čo má a pritom sa zdá, že nič nemám na tvári. Nehovoriac o zložení, je o čosi lepšie ako má Missha BB.

Offline Miru
16582 příspěvků moje polička 06. srpna 2023 13:10

prďola 

...prosím, je následující krém dobrý nebo ne.?

(jako je tam sice dimethicone, ale v cosdna tabulce nemá vysokou hodnotu... Vyplatí se kvůli ostatním ingrediencím.?)

Blue Therapy Amber Algae Revitalize Nuit BIOTHERM

AQUA / WATER, GLYCERIN, PROPANEDIOL, ISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATE, CERA ALBA / BEESWAX, DIMETHICONE, CETYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, ZEA MAYS GERM OIL / CORN GERM OIL, ELAEIS GUINEENSIS OIL / PALM OIL, ALCOHOL DENAT., GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, STEARIC ACID, MYRISTYL MYRISTATE, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, ORYZA SATIVA BRAN OIL / RICE BRAN OIL, SECALE CEREALE SEED EXTRACT / RYE SEED EXTRACT, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, CYATHEA MEDULLARIS LEAF EXTRACT, BETAINE, SORBITAN OLEATE, SORBITAN TRISTEARATE, CALCIUM PCA, GLYCERYL CAPRYLATE, ISOHEXADECANE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM LEVULINATE, SILICA SILYLATE, MYRISTIC ACID, PALMITIC ACID, ADENOSINE, CINNAMIC ACID, VITREOSCILLA FERMENT, CITRIC ACID, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, ACETYL TETRAPEPTIDE-9, XANTHAN GUM, PENTYLENE GLYCOL, LEVULINIC ACID, RESVERATROL, POLYSORBATE 80, ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, TOCOPHEROL, PHENOXYETHANOL, CI 77491 / IRON OXIDES, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, MICA, PARFUM / FRAGRANCE

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 11. srpna 2023 09:08

Pozitivne me prekvapila SPF tycinka Tocobo - po chvilce na pleti se to nejak usadi, neni to vubec citit a na dotek je takove sametove, jak zapudrovane, strasne prijemne. 

A ano, videla jsem ta videa, ze tycinkou si clovek nenanese dostatecnou vrstvu, aby to opravdu chranilo jako SPF 50 deklarovane na obale, ale pouzivam to na ty dny, kdy rano jedu autem do kancelare a cely den tam sedim, ne kdyz jsem cely den na slunci. 

Takze doporucuju vyzkouset tem, co jeste nenasly prijemne spf.

https://cosibella.cz/cs/products/tocobo-cotton-soft-sun-stick-spf50-pa-spf-krem-v-tycince-19-g-14736?country=1143020041&utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping&gad=1&gclid=Cj0KCQjwuNemBhCBARIsADp74QT2x8sCIr6URUyom1lZMU-OsG0Y6YwlDYAXvV46rgXs61wg3jVR5JoaAtdrEALw_wcB

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 11. srpna 2023 19:19

Miru O víkendu se k tomu dostanu...

Offline whiskas
20772 příspěvků moje polička 14. srpna 2023 08:09

Ahoj, dovoluji si též opět otravovat.

Prý je skvělý tento peptidový krém od Olehenriksen. Ale jestli je lepší než Bader, nebo Drunk Elephant ? Děkuji za názor.

AQUA/WATER/EAU, PROPANEDIOL, DICAPRYLYL CARBONATE, GLYCERIN, METHYLPROPANEDIOL, CETEARYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL,MANGIFERA INDICA (MANGO) SEED BUTTER, NIACINAMIDE, ACETYL HEXAPEPTIDE-1, ACETYL HEXAPEPTIDE-8, ACETYL OCTAPEPTIDE-3, ACETYL TETRAPEPTIDE-2, ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER, PALMITOYL TRIPEPTIDE-1, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, CARNOSINE, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, COLLAGEN, SERINE, ALANINE, GLYCINE, GLUTAMIC ACID, LYSINE HCL, THREONINE, ARGININE, PROLINE, HYALURONIC ACID, SODIUM HYALURONATE, LINOLEIC ACID, LINOLENIC ACID, SODIUM PCA, SODIUM LACTATE, PANTHENOL, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, BETAINE, PCA, CYANOCOBALAMIN, XYLITOL, ANHYDROXYLITOL, XYLITYLGLUCOSIDE, SORBITAN OLIVATE, CARBOMER, HYDROXYETHYLCELLULOSE, XANTHAN GUM, CETEARYL OLIVATE, SORBITAN LAURATE, PHYTOSPHINGOSINE, CHOLESTEROL, POLYSORBATE 60, BUTYLENE GLYCOL, HYDROXYACETOPHENONE, GLYCINE SOJA(SOYBEAN) OIL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, POLYSORBATE 20, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/BEHENETH-25 METHACRYLATE CROSSPOLYMER, DIMETHICONE, SODIUM PHYTATE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, CITRIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, PARFUM/FRAGRANCE, CITRAL, LIMONENE, LINALOOL.

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 14. srpna 2023 11:18

whiskas taky by mě to zajímalo, ale má docela výraznou parfemaci, toho se trochu bojím

Offline whiskas
20772 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 10:25

alibi Díky za info o té parfemaci. Já ho nezkoušela, jen mi byl vychválen v Sephoře. Byl vyprodán, tak jsem ani nepátrala po testeru.

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 10:39

whiskas měla jsem vzorek. příjemný byl, ale voněl... a kdesi jsem slyšela, že je nejméně parfémovaný z celé značky

Offline whiskas
20772 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 20:22

alibi díky, tak tím to pro mě celkem končí. Musím najít jiný zázrak :-D.