Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline Miru
16582 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 04:40

prďola 

...no, ono už to není akutní. Ale moc ráda si přečtu Tvůj názor i tak!.

Nakonec jsem koupila následující sadu:

DAY AND NIGHT SET A. Florence

Skin Rehab Light Cream

Aqua, Coco-Caprylate, Glycerin, Squalane, Teprenone, Oxycoccus Palustris (Cranberry) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglycerides, Cetearyl Alcohol, Ceramide NP, Ceramide EOP, Phytosterols, Bisabolol, Centella Asiatica Extract, Jojoba Esters, Sunflower Lecithin, Euphorbia Cerifera, Cetearyl Glucoside, Althaea Officinalis Root Extract, Avena Sativa (Oat) Beta Glucan, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Dipalmitoyl Lactone, Vitis Vinifera Skin Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Polyacrylate Crosspolymer-6, Mixed Tocopherols (Soy), Sodium Benzoate

Intense Night Repair Oil

Olive Squalane, Corylus Avellana Oil, Oryza Sativa Bran Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Caprylic/Capric Triglicyrides, Sunflower Lecithin, Rubus Chamaemorus Oil, Bisabolol, Spilanthes Acmella Extract, Mixed Tocopherols, Ubiquinone, Retinaldehyde, Cyclodextrin, Helianthus Annuus Seed Oil

Offline whiskas
20772 příspěvků moje polička 18. srpna 2023 09:39

alibi Tak jsem krém zkusila, tedy jen na ruku z testeru, ale nebude nic pro mě. Parfemace mi až tolik nevadila, ale nesedla mi konzistence. Měla jsem pocit, že se krém špatně vstřebával (v porovnání s jinými krémy, které znám) a to by mi určitě vadilo i na obličeji.

Online alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 18. srpna 2023 10:45

whiskas tak to určitě. ještě, že ty testry mají

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 18. srpna 2023 20:32

Miru omlouvám se, neplánovaně jsem zůstala mimo o týden dýl

Offline zdensy
1132 příspěvků moje polička 18. srpna 2023 22:40

prďola , mohla bys, prosím, vyhodnotit, který z těchto dvou krémů má příznivější složení bez ohledu na to, pro který typ pleti je určený. Moc děkuji 

N°1 DE CHANEL RICH REVITALIZING CREAM

N°1 DE CHANEL REVITALIZING CREAM

Offline Miru
16582 příspěvků moje polička 19. srpna 2023 04:06

prďola 

...to je dobře!, že jsi si udělala pěkné dny!

(Když se k tomu dostaneš, budu moc ráda)

Offline vanilka
2158 příspěvků moje polička 29. srpna 2023 17:02

prďola Mohla bych tě poprosit o názor na tento nový krém od Ordinary? Ten jejich klasický hydratační pro mě nebyl nic moc, tak jestli od tohoto díky beta glukanu čekat něco víc? Nemáte s ním někdo  zkušenost?

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 09. zaří 2023 15:40

vanilka omlouvám se po delší prodlevě, dostanu se k tomu zítra večer

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 11. zaří 2023 09:36

vanilka Složení toho gelu je velmi povedené, ale i tak je těžké odhadnout, jestli splní očekávání. Hydratačních složek, které působí každá na trochu jiném principu, je tam hodně. Řekla bych, že z pohledu pocitu hydratace bude klíčové přidání složky urea (snad je v dostatečném množství).

Jinak přínosy gelu jsou popsány přímo u produktu a těžko bych dodala něco víc - aminokyseliny jako nezbytné složky pro podporu tvorby koleganu a elastinu, ceramidy jsou naprosto klíčové, ale i tak bych na ten gel dala ještě klasický emulgovaný krém. 

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 11. zaří 2023 10:02

zdensy Nevím, jestli hledáš příznivější složení z pohledu aktivních složek nebo z pohledu minimalizace "vaty"

Oba krémy obsahují stejnou anti-age složku (Matrixyl 3000), RRC je víc zaměřený na zklidnění a problematičtější pleť, RC zas obsahuje složky projasňující pokožku. Pro hydrataci jsou použité takřka stejné ingredience.

Z pohledu "vaty" (emulgátory, stabilizátory pH a emulgací, konzervanty... bývají samozřejmě nezbytné, ale u velkých značek často přehnané z důvodu náročnější distribuce a delších skladovacích termínů) mi o něco lépe vychází RC.

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 11. zaří 2023 10:18

Miru 

Blue Therapy Amber Algae Revitalize Nuit (BIOTHERM) - alkohol ve složení určitě vidíš a bez ohledu na aktivní složky - přiznávám, že produkty, které si víc zakládají na tom, jaký pocit z používání bude zákaznice mít, než jaký efekt přináší, moc v oblibě nemám Což je bohužel určitě tento krém, ale ber to jako moje osobní nastavení

Obecně bych to shrnula jako spousta "vaty" pro senzorický efekt (vůně, nadýchanost krému, MICA a CI složky pro barvu a třpyt) a málo přínosných aktivních složek.

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 11. zaří 2023 10:24

whiskas Škoda, že parfemace odrazuje, protože z pohledu aktivních složek (a to spíš anti-age než hydratačních) je ten krém velmi povedený!

Offline Miru
16582 příspěvků moje polička 11. zaří 2023 11:03

prďola ...moc děkuji! Ale jak jsem psala, od koupi jsem upustila a pořídila krém uváděny v příspěvku dalším... 

Jinak - mne vnitřně už někde kupovat si ty více méně drogistické krémy...

Hodně mi vyhovuje značka Perricone MD a pak individuální věci z korejské kosmetiky

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 11. zaří 2023 11:56

vanilka Jdu pozdě, ale ten krém od Ordinary používám. Je to tedy spíše gel, vyhovuje mi na léto víc než ten krém, je lehký a snadno se vstřebá. Pleť spokojená. Toť můj zcela laický názor..

Offline vanilka
2158 příspěvků moje polička 11. zaří 2023 17:58

prďola Pavlena děkuju vám oběma! Zkusím ho.

Offline zdensy
1132 příspěvků moje polička 11. zaří 2023 22:13

prďola děkuji!

Offline Miru
16582 příspěvků moje polička 12. zaří 2023 10:18

...vzorek(7ml) k nákupu

GUERLAIN Abeille Royale Honey Treatment Day Cream

a

je velmi příjemný.! Zmatňuje ale pleť zůstane současně taková zářivá, vyživená.

Sice obsahuje dimethicone, ale aspoň ne hned v prvních řádcích...

https://www.notino.cz/guerlain/abeille-royale-day-cream-denni-zpevnujici-a-protivraskovy-krem/

prďola 

myslíš, prosím, že ta cena za krém je adekvátní(vzhledem k obsahu ingrediencí), nebo zu viel.?.

Offline whiskas
20772 příspěvků moje polička 13. zaří 2023 15:22

prďola Mně nevadila parfemace, ale konzistence - měla jsem pocit, že se nevstřebábá. Ale možná si "vyloudím" vzorek a zkusím ho i na obličej. Testovala jsem jen na ruku. 

Offline zdensy
1132 příspěvků moje polička 16. zaří 2023 23:09

prďola , jak vyznívá tento krém? Moc děkuji za názor 

Offline slniecko admin
19459 příspěvků moje polička 19. zaří 2023 14:12

Prosím, aký máte názor na toniká na pleť s exfoliačným účinkom?

Vidím ich stále častejšie.

Fakt akože denne exfoliácia?

A ešte...máte niekto vyskúšané toniká Pixi? Zaujali ma 

toto

https://www.sephora.cz/p/retinol-tonic---pletove-tonikum-448965.html

a toto

https://www.sephora.cz/p/vitamin-c-tonic---cistici-pletove-tonikum-v-cestovnim-baleni-470972.html#product-info