Mini Tak hlavně já mám tedy jinou pleť než jsem měla ve 45. Tedy musím volit i jiné krémy. Myslím, že je to i tím, jak se mění hladina hormonů. Jinak souhlas, každá pleť je jiná a proto jsem taky psala, že píšu svůj osobní dojem.
Oblíbený krém na obličej...
whiskas souhlasím, taky se mi pleť změnila Držím palce, ať najdeš nějaký zázrak :)
Kokoska To říká můj manžel taky :-). A díky :-)
Kokoska díky:)
Mini
díky, ale v této oblasti v zázraky nevěřím. Jelikož jsem tě viděla, tak myslím, že máš u super geny - myslela jsem, že je ti max 30.
A ještě jednou k Whamisa - nepsala jsem, že je špatná a myslím, že ten toner si klidně koupím znova. A co se týče kaktusu, je zajímavé, že jsem četla super recenze na sérum, horší již na masku - tu mám já
. Navíc teď mi to nedalo a koukla jsem na web, že mají nějaké novinky. Jak se znám, tak budu chtít něco zkusit. Já měla zelenou řadu, teď je nějaká červená
.
whiskas vzdyt jo :) ja vim zes nepsala ze je spatna S tou maskou ( podle meho nazoru ) tu pouzivam jednou tydne kdyz si vzpomenu Po nejakym narocnejsim veceru treba :) kdezto to serum jsem pouzivala v kuse rano i vecer Tak to asi zabralo vic nez ta maska Na cervene serum se taky chystam
Pinot Noir Ty krásná jsi, takže to funguje :-).
Já jsem nejkrásnější, když dost pijou ti kolem mě.
OliveOyl
Jo, to já asi taky.
A změňte téma, já mám tady v té zemi plné krásných Asiatek fakt ze svého vzhledu deprese!
Pinot Noir mne to hlavne chutna a nejvic k jidlu :)
999 já kdybych si občas nenalila skleničku, jedla jen to, co je zdravý a nesladký a cvičila, co mě nebaví, určitě bych vypadala líp, asi bych neměla ani akné, ale nikdo by to neocenil, páč bych byla protivná i sama sobě- natož ostatním. Nedovedu si odpírat.
marieu Hele, budu ti odporovat asi, a to cvicim a jim docela zdrave (minus dovolena v Cechach lol). Spokojenost a takova jakoze zdrava attitude (pristup?) je zasadni, pak se clovek i fajn vyspi a hned vypada lip. Vino je zakladni, nejlip k dobrymu jidlu, to je jasny. na 100% verim, ze prina.rani lidi vypadaj proste hur.
0zero7 to bylo ode mě hodně nadnesený ![]()
marieu Ja vim :)
Mini 999 Pinot Noir marieu
vy úplně zapomínate na skvělou složku Resveratrol, která je součástí vín i všech skvělých anti-age produktů! ![]()
prďola nikolivěk, resveratrol mám já na mysli pokaždý, když odšpuntuju červený ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje