slniecko používala jsem ráda Pestle & Mortar Pleťové tonikum s kyselinou mléčnou
ale teď mám radějí mám právě
Farmacy Deep Sweep 2% BHA pore cleaning toner with moringa and papaya Tonikum,
používám každý den. pleť mám smíšenou
slniecko používala jsem ráda Pestle & Mortar Pleťové tonikum s kyselinou mléčnou
ale teď mám radějí mám právě
Farmacy Deep Sweep 2% BHA pore cleaning toner with moringa and papaya Tonikum,
používám každý den. pleť mám smíšenou
alibi vďaka, pozriem sa na to. Ja dlhodobo používam tonikum Klara Rott Klid a som s ním veľmi spokojná, ale náhle som prišla na dno fľašky a stav môjho účtu mi povedal, že tento mesiac nie
....a tie Pixi som našla v cestovných baleniach.
slnieckoKlaru Roth jsem taky měla, ale celkem nic mi to nepřinášelo navicz. to Farmacy mi pomáhá s takovými těmi hormonálními pupínky před cyklem
prďola Tak mi to nedalo, když jsi krém vyhodnotila jako povedený :-) a řekla jsem si v Sephoře o vzorek. Kupodivu na obličeji mi krém přišel mnohem příjemnější než při prvním testování na ruku. Vzhledem k tomu, že mi krém dochází, tak jej asi v malém balení koupím. Doufám, že si nebude protiřečit se séry od Ordinary. Ještě musím vybrat zázračný oční :-D - docela mě láká zde chválené sérum od The Ordinary.
Prosim, mate nekdo zkusenost s kosmetikou Whamisa? Neni to jen malo muziky za hodne penez?
KokoskaZa sebe to shrnu jako fajn kosmetiku - u mě bez wow efektu.
Měla jsem tonikum, lotion a masku.
Příjemné produkty, ale myslím, že stejnou službu by mi prokázaly i jiné výrobky. Lotion byl pro mě málo vyživující (a to mám smíšenou pleť), po masce jsem žádné extra vypnutí nezaznamenala. Fajn mi přišlo tonikum a nějaký čistící krém (měla jsem malé balení).
Celkově tedy velmi příjemný pocit, ale jestli anti ageing? U mě nic :-D.
Dovolím si dotaz ohledně SkinCeuticals.
Jelikož se tato značka už dá koupit i u nás, zajímalo by mě, jsetli toto opěvované sérum skutečně může být tak účinné CE Ferulic
Ingredients
Aqua/Water/Eau, Ethoxydiglycol, Ascorbic Acid, Glycerin, Propylene Glycol, Laureth-23, Phenoxyethanol, Tocopherol, Triethanolamine, Ferulic Acid, Panthenol, Sodium Hyaluronate.
This action is achieved through its ideal concentrations, optimising the maximum absorption of antioxidants, boosting the performance of this care:
15% pure vitamin C - L-Ascorbic Acid: operates in aqueous environment cell, protecting cells from environmental aggressions, neutralizing free radicals. Essential for the synthesis of collagen.1% vitamin E - Alpha Tocopherol: operates in cellular lipid environment, neutralizing free radicals. Protects cell membranes from damage caused by the aggression on the environment.0.5% Ferulic Acid: acts on the inside the cell, inhibiting the damage to the DNA level. Increases the stability of Vitamin C Pure in the formulation. Responsible for the acceleration of the recovery of the skin after sun exposure.
A oproti tomu Paula's Choice sérum
Paula's Choice - C15 Super Booster - koncentrované sérum s 15% kyselinou L-askorbovou (čistá forma vitamínu C) a hodnotou pH 3,0. Tato složka rozjasňuje, snižuje viditelné známky stárnutí a zanechává pokožku prozářenou a jemnou na dotek. Přípravek má lehkou, tekutou konzistenci a rychle se vstřebává. Obsahuje také kyselinu ferulovou, která stabilizuje vitamíny C a E a zvyšuje jejich účinnost, navíc má antioxidační účinky a zabraňuje předčasnému stárnutí způsobenému škodlivými účinky vnějších vlivů. Bisabolol a panthenol mají protizánětlivé vlastnosti a zklidňují a extrakt z rýžových otrub změkčuje.
Přípravek obsahuje: vitamín C - ve formě kyseliny askorbové; rozjasňuje, snižuje viditelné známky stárnuti a navrací pleti její zdravý leskkyselinu ferulovou - antioxidant; stabilizuje vitamín C a E a zvyšuje jejich účinnostbisabolol - působí protizánětlivě a zklidňujepanthenol - hydratuje a zklidňujeextrakt z rýžových otrub - změkčuje
Děkuji i za případné osobní zkušenosti :-). Zvláště SkinCeuticals mě docela láká (nejen to konkrétní sérum).
Dobrá je prý i kosmetika Hydropeptide
Kokoska Ta Opuncie má být vypínací ... je osvěžující (super v létě z lednice), ale nic dalšího jsem nezaznamenala :-D. Také jsem měla jen malé balení.
A díky za připomenutí masky od Clinique, chci ji zkusit už řadu měsíců :-D.
whiskas tak snad ti bude prijemna. Mne vyhovuje i to, ze se nemusi smyvat.
Kokoska whiskas a ja bych tu Whamisa zase doporucila :) pouzivam vice nez dva roky v kuse a opuncie mi dost vyhladila vrasky na cele mezi obocim a nosoretni ryhy Pouzivam i myci krem, odlicovaci olej, lotion, tonikum, masku, olej Je mi 45 tak myslim ze uz je co treba vylepsovat a rozdil jsem zaznamenala
Mini vsechno tu opuncii?
Mini Nevím no. Mně je přes 50 a "padá" mi obličej. Asi potřebuju už vyšší kalibr. Psala jsem, že kosmetika příjemná, ale žádný zázračný efekt. Např. po krému Augustinus Bader jsem efekt opravdu viděla. Podstatné asi je, co člověk od kometiky čeká :-).
Mini To jsi mě překvapila, že ti je 45, myslela jsem si, že daleko méně. Vypadáš výborně.
999 dekuji! To bude ta whamisa :)
kdybych poradne cvicila, nepila tolik vina a nemilovala jidlo, to by teprv bylo :)))
Mini Jo, to jś si říkám taky :-). Jak já bych mohla vypadat, kdybych pořád nepila to víno :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.