Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Online prďola
4455 příspěvků moje polička 03. října 2023 12:51

whiskas On ten vit. C je pro podporu tvorby kolagenu a elastinu podstatný, ale nejen on. V současné době se dá úspěšně nahradit jinými deriváty, které nejsou nestabilní a stejně účinné i při nižších koncentracích.

Takže určitě je to skvělý anti-age produkt za předpokladu, že všechny další důležité složky budeš mít obsažené ve zbývající péči

Offline zdensy
1132 příspěvků moje polička 03. října 2023 16:29

prďola děkuji moc, domažu ho na ruce, na nich je výborný

Offline whiskas
20906 příspěvků moje polička 04. října 2023 22:09

prďola Děkuju :-).

Offline slniecko admin
19494 příspěvků moje polička 05. října 2023 19:26

prďola ďakujem ...tak som rada, že som sa s tými exfoliátormi neunáhlila...ja nejaké špeci problémy na pleti nemám, skôr ju potrebujem udržiavať v poriadku.

Tak možno tú Kvetinovú vodu skúsim.

Čo vlastne by som tak mala v toneroch hľadať, a čomu sa vyhnúť? Ako keď som v koncoch, tak si vystačím s ružovou vodou, ale tipujem, že to je skôr také placebo.

Jediné, čo viem, je, že neznááášam, ak to zanecháva taký lepivo-šamónový pocit, ani neviem, ako to nazvať. Ale veľmi veľa tonerov som už kvôli tomu vyradila.

Online prďola
4455 příspěvků moje polička 15. října 2023 19:28

slniecko Na otázku ohledně tonerů není tak úplně jednoduchá odpověď. Já mám ráda v tonerech co nejvíc aktivních ingrediencí, nesmí to však být na úkor toho pocitu ulepenosti, který zmiňuješ. Protože toner je vlastně první vrstva péče, tak nevidím důvod proto, aby pokožku jenom hydratoval a stabilizoval pH, když může obsahovat zajímavé hydrofilní aktivní ingredience - s klidem to mohou být peptidy, protože jejich procentuální zastoupení bývá velmi nízké, takže nehrozí pocit ulepenosti

Offline Miru
16608 příspěvků moje polička 17. října 2023 05:59

prďola 

Prosím, jak vidíš následující přípravky.?

(ingredience jsou vždy až dole na stránce)

Pure Hyaluronic Serum

Omega Hydrating Oil with Ferment Complex

GUERLAIN Abeille Royale Honey Treatment Day Cream

Online prďola
4455 příspěvků moje polička 19. října 2023 18:50

Miru zkusím se k tomu co nejdřív dostat

Offline Miru
16608 příspěvků moje polička 19. října 2023 18:57

prďola 

...kuju moc!.

Offline slniecko admin
19494 příspěvků moje polička 21. října 2023 23:33

prďola ďakujem !!!

Offline 33lejaby
697 příspěvků moje polička 23. října 2023 20:01

prďola 

Na doporučení jsem zakoupila Niod Fractionated Eye Sérum, a jsem opět na dně .  Účinky extra neposoudím, beru to jako součást prevence. Je něco co by jej v poslední době překonalo?

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 25. října 2023 15:54

prďola prosim, mohla bych te zneuzit taky? Koupila jsem si tenhle krem, a nevim, jestli v nem neni neco blbe :))) libil se mi obal a "australian glow", co slibuje

Online prďola
4455 příspěvků moje polička 25. října 2023 22:40

33lejaby razorblade Zítra napíšu

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 26. října 2023 10:07

Pokud zde někoho zaujala kosmetika Allies of Skin (aktivní ingredience), mají blackfriday akci na 1+1 zdarma na většinu produktů. Včera mi přišel balíček- textury velepříjemné, na dobrý efekt teď budu pár týdnů věřit při těch cenách. Recenze mají pěkný.

Offline blackviolet
3462 příspěvků moje polička 26. října 2023 16:25

marieu Mně se zdají ty jejich produkty dobře naformulované, tak snad to ospravedlňuje ty ceny. Zatím mám od nich Vitamin C sérum a zdá se mi velmi dobré.

Co jsi objednala?

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 26. října 2023 17:14

blackviolet oční krém (doma mi rozbili oční peptidové sérum od Ordinary), krém na nedokonalosti a pigmentace (kys. diová, antioxidanty, probiotika) a sérum na pigmentace. Peptidy, retinal a podobně mám pd jiných značek. Hodně se mi líbí to jejich nové peptidové sérum s růstovým faktorem, ale přece jen 199€ za 30ml séra už je fakt moc. Moc moc. Hodně lavíruju, že si koupím nějaké zařízení na terapii červeným světlem. Nejen pro benefity na kůži, ale i pro celkovou regeneraci, cítím, že v práci nechávám prostě mnohem víc sil, než dřív. Po dětech už zdaleka nejsem v takové formě a nemám čas dost odpočívat.

Offline blackviolet
3462 příspěvků moje polička 26. října 2023 17:58

marieu Ten oční krém vypadá dobře. 

Trochu lepší ceny a taky fajn produkty mají tady, např. oční krém Facetheory

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 26. října 2023 20:07

blackviolet zajímavá značka, určitě. Líbí se mi, kolik vznika "nemainstreamových" značek kosmetiky se snahou o formulace s aktivními ingrediencemi, to je fakt nebývalé. Dívala jsem se jen namátkově, takže neumím posoudit a taky tomu nerozumím do detailu jako prďola... osobně bych si asi vybírala obtížně- spousta krémů má ingredience, které jsou pro mě osobně komedogenní a pak taky dávám přednost komplexnějším složením- např bych si asi už nepořídila sérum čistě jen s vit.C, když můžu mít sérum s Cčkem, superoxid bismutázou, CoQ10 a dalšími látkami (A.Florence). Allies mají opravdu vysoké ceny, ale složení mi přijdou fakt nabušená. Uvidíme, jak budou fungovat reálně- nicméně v té akci 1+1 jsem se rozhodla to zkusit.

Offline blackviolet
3462 příspěvků moje polička 26. října 2023 20:59

marieu Je to tak, Allies má komplexní složení, takže stačí jeden produkt. Proto taky ty vyšší ceny.

U těch malých značek je to často tak, že se jeden produkt soustředí na řešení jednoho hlavního problému s pletí. A Facetheory má ten produkt dobře naformulovaný, dobré aktivní ingredience. Ale není to komplexní. Takže se třeba musí vrstvit. A musí se vědět, co s čím dobře funguje.

Pak dej vědět, jak jsi spokojená.

Online prďola
4455 příspěvků moje polička 26. října 2023 22:47

marieu V rychlosti jsem se podívala na Allies (značku ani jejich produkty neznám) a pro mě je prubířským kamenem to, jak mají naformulovaný tonik  Jak jsem tady před pár dny odpovídala slniečku - nevidím jediný rozumný důvod, proč by tonik měl jen hydratovat a vyrovnávat pH pokožky. A vida... Allies ho mají opravdu hezky vytuněný, včetně peptidové péče!

Online prďola
4455 příspěvků moje polička 26. října 2023 23:01

razorblade Pokud nemáš extracitlivou pleť, tak by ti z toho složení nemělo nic nepříjemného hrozit. Neumím posoudit, jestli jeho parfemace je nějak nezvykle výrazná, podle složení to vypadá, že by mohl být z těch "voňavějších", ale to je asi tak všechno, co by se mu dalo vytknout.

Myslím, že ty nějaké anti-age složky ještě dlouho řešit nebudeš, takže složení toho krému mi připadá velmi dobré a vhodné. Obsahuje opravdu široké spektrum mastných kyselin ve skvěle se doplňujících olejích a máslech, jako vrchní vrstva pro nadcházející počasí naprosto ideální