whiskas myslim, ze jsme se o tom AB spolu bavily. Taky jsem mela oba, tenkrat to bylo v takovem cenove docela priznivem dvojbaleni. Ten Rich byl docela hutny, ale taky dobry.
Oblíbený krém na obličej...
baltik dekuji, ukladam. Jen v tech popisech pisou normalni az sucha plet a na konci normalni az mastna, meli by se rozhodnout.
Dost by me zajimalo, jestli by levne kremy fungovaly stejne nebo podobne jako ty za tisice, nebo jestli treba ten Bader, ktery myslim i prďola hodnotila pozitivne, ma fakt neco navic, lip vleze do pleti.
Namatkou treba
Tech pripravku je tolik, laik jako ja se v tom nemuze vyznat.
Já to detailněji nezkoumala, ale na první pohled bych řekla že každé 3 měsíce pošlou nové balení. A u některých produktů je napsáno že máš použít 2-4 pumpičky produktu na obličej, což je dost.Večer mi takové množství nevadí, ale přes den dávám méně kvůli makeupu.
Zatím se s tou značkou seznamuji, dnes mi dorazí další 3 produkty, a plánuji nakoupit ještě další 3+balzám na rty.
Já pamatuji že @prďola psala o Baderovi, že ta vyšší cena je opodstatněná, takže asi je to dost našlapané složení ![]()
33lejaby hm, to je pravda, to tu padlo.
Jen narychlo jsem koukla na složení těch tří krémů a Iuvenio moon mě hodně překvapil - poměrně minimalistické složení, skvěle poskládané aktivní ingredience, minimum "vaty", lidová cena ![]()
slniecko Děkuji za typ. U toho očního krému od Allies mám jeden podstatný problém. Nevím, jestli je to osobní nesnášenlivost některé ze složek krému, ale když si ho dám na noc, ráno vypadá oční okolí podstatně hůře než bez krému (více oteklé očia jakoby "scvrklé", vysušenější - což hechápu, vzhledem ke složení)
.
Složení zde:
Aqua, Glycerin, Tribehenin, Caprylic/Capric Triglyceride, Isodecyl Neopentanoate, Glyceryl Stearate, Propanediol, Squalane, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Caprylyl Glycol, Bakuchiol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Ceramide NP, Rosa Canina Seed Oil, Adansonia Digitata Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Pfaffia Paniculata Root Extract, Ptychopetalum Olacoides Bark/Stem Extract, Calanthe Discolor Extract, Lilium Candidum Flower Extract, Ubiquinone, Superoxide Dismutase, Ergothioneine, Tocopheryl Acetate, Bisabolol, Allantoin, Biotin, Hesperidin Methyl Chalcone, Methylglucoside Phosphate, Copper Lysinate/Prolinate, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Chrysin, Gluconolactone, Dipeptide-2, Palmitoyl Tripeptide-1, N-Prolyl Palmitoyl Tripeptide-56 Acetate, Calcium Gluconate, N-hydroxysuccinimide, Caprylyl/Capryl Glucoside, Citric Acid, Glyceryl Polyacrylate, Isohexadecane, Pentylene Glycol, Polysorbate 80, Sodium Citrate, Sodium Gluconate, Sodium Hydroxide, Sorbitan Oleate, Steareth-20, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Chlorhexidine Digluconate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol.
Asi to bude tím, že ten krém není mastný, proto máme pocit nedostatečné péče ![]()
Proto jej kombinuji s očním sérem od Niod, což mi @prďola doporučila kombinovat ![]()
prďola tak to je dobra zprava, dik!
33lejaby Niod je odnož od The Ordinary, že? Jde o toto sérum?
Jj, rozhodně je to tak lepší. Navíc při líčení používám i rozjasňující pero kolem očí od YSL, takže se mi na to i líp aplikuje a roztírá. Takže za mne spokojenost. ![]()
Pomalu a jistě si zde buduji tu svoji kosmetickou rutinu ![]()
Myslím že s Ordinary nemají nic společného.
, ale nezkoumala jsem to.
To oční serum už mám po 3x
33lejaby Díky a odkud ho prosím objednáváš? Já teď našla nějaké recenze, že prodávali prošlá a poloplná balení. ![]()
https://niod.com/en-us/fractionated-eye-contour-concentrate-fecc-eye-serum-100578.html
33lejaby jojo, je to stejna materska firma :)
Objednávám primo Niod
33lejaby Díky :-). To sérum mě láká.
whiskas so zložkami nepomôžem, to sa musíš obrátiť na @prďola
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje