slniecko mozno inkey list symbright moisturizer na skusku?
Nie je drahy, keby nevyhovoval, je lahky a jemne rozziari plet (myslim ze obsahuje nejake mikro trblietky
). Ale zas na extra suche obdobia mi nestacil.
Oblíbený krém na obličej...
slniecko co tady ten caneff
https://www.canneff.com/effect-by-canneff-rozjasnujici-cbd-krem/
Miru a milacka tento prípravok The Ordinary Retinoid 5 % v skvaláne mám, je naozaj veľmi dobrý, hoci mám veľmi citlivú pleť, mierne ma poštipkal iba pri prvom použití, odvtedy úplne v pohode.
Ja ho používam aj na ruky a dekolt, nakoľko po otvorení má trvanlivosť iba 3 mesiace, tak len na tvár to človek nemá šancu využiť. A ešte detail, musí byť skladovaný v chladničke.
Garfie A co je to za sérum?
Já teď používám Něžný krém z Havlíkovy apotéky a ten právě taky obsahuje rakytník, ne teda v tak významném množství jako to tvoje sérum. Ten krém je teda hutnější než na jaké jsem byla zvyklá, ale zatím funguje a doteď jsem neměla žádný exém nebo nějaké zčervenalé, suché místa na obličeji,což se mi v zimě pravidelně stávalo.
Daridari dobre vedieť, že musí byť skladovaný v chladničke.
Apropo, Dari, kvôli chorobe musím operáciu očí už druhýkrát odložiť. Do utorka sa možno z najhoršieho vyhrabem, ale kašľa sa nezbavím. Takže to ruším. Akosi mi táto operácia nie je súdená.
Černá kočka nečítala som vašu debatu, ale ak hľadáš dobrý krém s rakytníkom, vrelo odporúčam
milacka Ach Darinka, to mi je ľúto. My sme tiež chorí s mužom, od decembra stále čosi.
teraz chrípka, predtým kovid. No ale hlavne sa uzdrav a neboj, bude ďalší termín![]()
Ja som bola v piatok na konzultácii, mám termín na marec, teším sa aj sa bojím, však to poznáš![]()
Daridari asi sa v zime neoplatia plánovať takéto operácie. Komu ideš? Marec je fajn termín, držím palce.
Černá kočka Já už si ho koupila, použila zatím jednou. :-) Koupila jsem ho na japonském amazonu, kde má výborné reference. Mají i další věci dobře hodnocené věci, možná si od nich ještě něco koupím. Posílám ale odkaz na originál prodejce, má stránky v angličtině. Bonjaour
milacka No vždy je to vec náhody, ochorieť sa dá v ktorýkoľvek mesiac.
Idem k MUDr. Bánskemu, to je ten, ktorého mi doporučila jedna doktorka a mám z neho veľmi dobrý dojem, úplne mu dôverujem. Tak snáď to dobre dopadne.
Daridari určite to dopadne dobre, neboj sa.
Garfie Dekuju, vypada to moc dobre
milacka Ďakujem za podporu, daj potom vedieť, kedy si dáš Ty nový termín.
...mám ho v koupelně, kde vedro není. No, mně tři měsíce určitě nevydrží, spotřebují ho mnohem dřív...
Garfie K tomu séru jsem jen chtěla doplnit, že použitý vit. C (3-O-Ethyl Ascorbate) patří mezi novou generaci - nedráždí pokožku, je stabilní proti oxidaci, rychle a líp penetruje do pokožky a je metabolizován jako čistý vit. C. Společně s niacinamidem se dá docílit synergického působení hlavně při dosažení zesvětlujícího efektu. Složky ze skupiny vit. B (panthenol, pyridoxin, biotin) jsou další velké plus.
Jen by mě zajímao, jak je to sérum moc oranžové? ![]()
prďola Jako samo o sobě? Vůbec, je úplně čiré.
A děkuju! Teď bude mít u nás ve škole přednášku nějaká Korejka o kosmetice a jednotlivých složkách, tak jsem zvědavá, trochu ji znám, pleť má krásnou, tak doufám, že mi to časově nějak vyjde.
Garfie Ano, myslela jsem barvu toho séra... a ta čirá mi fakt nejde do hlavy! ![]()
Pokud sérum obsahuje 72% rakytníkového extraktu (předpokládám hydroglycerínového), tak by mělo být oranžově zabarvené. Často používám CO2 extrakt (hlavně proto, že ho stačí výrazně menší množství při dosažení stejného efektu) a i ten mi krémy/gely často zabarví oranžově.
Nijak nechci zpochybňovat složení nebo pozitivní účinky toho séra, protože složení opravdu povedené. Jen mě napadlo, že vůbec nechápu, co ten údaj 72% uvádí... prostě to nedává smysl ![]()
prďola prosím, může to fungovat, nebo jsou to jen reklamní triky?
Děkuji!
prďola Možná jsem si měla prohnat googlem originál z korejštiny! :-) Ale už jsem vyhodila krabičku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje