Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline lemon29
181 příspěvků moje polička 26. ledna 2024 21:42

slniecko mozno inkey list symbright moisturizer na skusku? Nie je drahy, keby nevyhovoval, je lahky a jemne rozziari plet (myslim ze obsahuje nejake mikro trblietky ). Ale zas na extra suche obdobia mi nestacil.

Offline baltik
4961 příspěvků moje polička 27. ledna 2024 06:56
Offline slniecko admin
19459 příspěvků moje polička 27. ledna 2024 14:11

lemon29 baltik vďaka, popozerám...

Offline Daridari
1131 příspěvků moje polička 28. ledna 2024 08:26

Miru a milacka tento prípravok  The Ordinary Retinoid 5 % v skvaláne mám, je naozaj veľmi dobrý, hoci mám veľmi citlivú pleť, mierne ma poštipkal iba pri prvom použití, odvtedy úplne v pohode. 

Ja ho používam aj na ruky a dekolt, nakoľko po otvorení má trvanlivosť iba 3 mesiace, tak len na tvár to človek nemá šancu využiť. A ešte detail, musí byť skladovaný v chladničke. 

Online Černá kočka
1745 příspěvků moje polička 28. ledna 2024 08:57

Garfie A co je to za sérum?

Já teď používám Něžný krém z Havlíkovy apotéky a ten právě taky obsahuje rakytník, ne teda v tak významném množství jako to tvoje sérum. Ten krém je teda hutnější než na jaké jsem byla zvyklá, ale zatím funguje a doteď jsem neměla žádný exém nebo nějaké zčervenalé, suché místa na obličeji,což se mi v zimě pravidelně stávalo.

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 28. ledna 2024 09:00

Daridari dobre vedieť, že musí byť skladovaný v chladničke. 
Apropo, Dari, kvôli chorobe musím operáciu očí už druhýkrát odložiť. Do utorka sa možno z najhoršieho vyhrabem, ale kašľa sa nezbavím. Takže to ruším. Akosi mi táto operácia nie je súdená.

Offline Daridari
1131 příspěvků moje polička 28. ledna 2024 09:00

Černá kočka nečítala som vašu debatu, ale ak hľadáš dobrý krém s rakytníkom, vrelo odporúčam 

tento

Offline Daridari
1131 příspěvků moje polička 28. ledna 2024 09:02

milacka Ach Darinka, to mi je ľúto. My sme tiež chorí s mužom, od decembra stále čosi. 

teraz chrípka, predtým kovid. No ale hlavne sa uzdrav a neboj, bude ďalší termín

Ja som bola v piatok na konzultácii, mám termín na marec, teším sa aj sa bojím, však to poznáš

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 28. ledna 2024 09:11

Daridari asi sa v zime neoplatia plánovať takéto operácie. Komu ideš? Marec je fajn termín, držím palce. 

Offline Garfie
28237 příspěvků moje polička 28. ledna 2024 09:22

Černá kočka Já už si ho koupila, použila zatím jednou. :-)  Koupila jsem ho na japonském amazonu, kde má výborné reference. Mají i další věci dobře hodnocené věci, možná si od nich ještě něco koupím. Posílám ale odkaz na originál prodejce, má stránky v angličtině. Bonjaour

Offline Daridari
1131 příspěvků moje polička 28. ledna 2024 09:26

milacka No vždy je to vec náhody, ochorieť sa dá v ktorýkoľvek mesiac. 

Idem k MUDr. Bánskemu, to je ten, ktorého mi doporučila jedna doktorka a mám z neho veľmi dobrý dojem, úplne mu dôverujem. Tak snáď to dobre dopadne. 

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 28. ledna 2024 09:34

Daridari určite to dopadne dobre, neboj sa. 

Online Černá kočka
1745 příspěvků moje polička 28. ledna 2024 09:46

Garfie Dekuju, vypada to moc dobre

Offline Daridari
1131 příspěvků moje polička 28. ledna 2024 09:53

milacka Ďakujem za podporu, daj potom vedieť, kedy si dáš Ty nový termín.

Offline Miru
16581 příspěvků moje polička 28. ledna 2024 18:43

Daridari 

...mám ho v koupelně, kde vedro není. No, mně tři měsíce určitě nevydrží, spotřebují ho mnohem dřív...

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 10:49

Garfie K tomu séru  jsem jen chtěla doplnit, že použitý vit. C (3-O-Ethyl Ascorbate) patří mezi novou generaci - nedráždí pokožku, je stabilní proti oxidaci, rychle a líp penetruje do pokožky a je metabolizován jako čistý vit. C. Společně s niacinamidem se dá docílit synergického působení hlavně při dosažení zesvětlujícího efektu. Složky ze skupiny vit. B (panthenol, pyridoxin, biotin) jsou další velké plus.

Jen by mě zajímao, jak je to sérum moc oranžové?

Offline Garfie
28237 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 11:21

prďola Jako samo o sobě? Vůbec, je úplně čiré. 

A děkuju! Teď bude mít u nás ve škole přednášku nějaká Korejka o kosmetice a jednotlivých složkách, tak jsem zvědavá, trochu ji znám, pleť má krásnou, tak doufám, že mi to časově nějak vyjde. 

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 11:51

Garfie Ano, myslela jsem barvu toho séra... a ta čirá mi fakt nejde do hlavy!

Pokud sérum obsahuje 72% rakytníkového extraktu (předpokládám hydroglycerínového), tak by mělo být oranžově zabarvené. Často používám CO2 extrakt (hlavně proto, že ho stačí výrazně menší množství při dosažení stejného efektu) a i ten mi krémy/gely často zabarví oranžově.

Nijak nechci zpochybňovat složení nebo pozitivní účinky toho séra, protože složení opravdu povedené. Jen mě napadlo, že vůbec nechápu, co ten údaj 72% uvádí... prostě to nedává smysl

Offline Kokoska
34400 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 12:04

prďola prosím, může to fungovat, nebo jsou to jen reklamní triky?

Kolagen

Hyaluron

Anti-aging

Děkuji!

Offline Garfie
28237 příspěvků moje polička 29. ledna 2024 12:20

prďola Možná jsem si měla prohnat googlem originál z korejštiny! :-) Ale už jsem vyhodila krabičku.