Ounz Mne drazdi plet stribro, konkretne se mi delali cervene svedive fleky, kdyz jsem kdysi zkousela neco s koloidnim stribrem. Hodne lidi si ho chvali, ale za me
.
Oblíbený krém na obličej...
Černá kočka aha, vidíš to, tak že by to bylo tím..
Kolagenové perla se skvalanem - " ... Kolagen tvoří 90% dermis (střední vrstva kůže). Protože se jedná o klíčovou složku pleti, jeho úbytek je okamžitě vidět, a proto pleť rychle stárne. Pokud chcete zpomalit stárnutí a ubrat si pár let musíte kolagen stále doplňovat! Po čtyřicátém roku věku máme dokonce jen polovinu kolagenu." - toto je samozřejmě pravda.
"Hydrolyzovaný kolagen boostuje elasticitu a pevnost pokožky..." a "Hydrolyzovaný kolagen proaktivně doplňuje tělu vlastní kolagen." - to jsou kecy, za které bych já osobně prováděla něžnou dekapitaci
Kolagen - a je úplně jedno jestli hydrolyzovaný, mořský, hovězí, lyofilizovaný - má ve všech těchto podobách tak velkou molekulu, že nemá ŽÁDNOU šanci dostat se do nižších vrstev pokožky. Prostě ne, a buďme tomu rádi!
Ostatně proto nachází v moderních kosmetických produktech uplatnění peptidová péče. Peptidy nejsou de facto nic jiného, než složité a velké kolagenové vlákno, které se "rozbije" na menší, vstřebatelné a proto účinné, části.
Uvedené studie, na které se u přípravku odkazují, nepotvrzují nic jiného, než že různý zdroj kolagenu je v kosm. přípravcích nedráždivý a poskytuje pleti hydrataci. A já dodávám => ... a při nejbližším mytí obličeje ho pošlete odtokem pryč ![]()
Celkově mi to vychází, že jedna perla s cenou přes 50Kč za tři aktivní složky - no nic moc bych řekla ![]()
...já myslím, že už jsi zde jednou o tomto(nebo o jejich jiném)
přípravku psala.
No, z Puredistrict jsem svého času brala kosm. Whamisa.
Ale "vypadly mi z oka", když jsem zjistila, že -
oni totiž prodávaly jistou bytovou vůni - bytový sprej a difuzér. Krásnou. V
ždycky tím ovoněly zásilku.
A pak z prodeje zmizela. A najednou se v jejich nabídce objevila "jejich" bytová vůně Pure District Origin a ovoňovaly zásilky s ní...
...a já, se svým nosem, si říkám, že tu vůni znám.?. No, ano, Purotato!.
I napsala jsem jim dotaz, zda se náhodou neinspirovaly a "svoji" vůni neokopírovaly.? Napřed bez odpovědi. Když jsem jim napsala znovu, proč neodpovídají, tak odvětily, že ano, že jsem si vlastně odpověděla sama, že se "inspirovaly" tou vůní Purotato, protože se jim také moc líbila...
Tím u mě skončily.
A když jsi pak tady napsala o "jejich" výrobku, že jeho kvalita za danou cenu je mizerná, vůbec mě to nepřekvapilo...
Jo, a taky nabízí Peptox sérum s 24 karátovým zlatem za 1295,
které se ale dá sehnat i za 899,-(Korejská krása)
Myslím si svoje.
Lyofilizované perly kysel. hyaluronové - tady je těch nesmyslů výrazně míň, resp. asi bych tomu vytkla jen nesmyslné množství kys. hyaluronové - chápu, že je použitá nízko i vysokomolekulová kys. hyaluronová, ale nízkomolekulové se do produktů přidává jen do 1% a 9% vysokomolekulové není nic jiného než filmotvorná hydratující složka, se kterou si pleť v tomto množství stejně neporadí... ![]()
Ale určitě stojí za zmínku použitá peptidová péče (Thymulen, Acetyl Tetrapeptide-2) v synergii s Prolinem - to je opravdu povedená kombinace ![]()
Samoomlazující sérum - velmi povedené složení, i když podobných PR keců mám vždycky mžitky ![]()
Pokud bude péče o pleť doplněná ještě o nějaký vitamínový produkt, tak bych řekla, že účinnek by mohl být viditelný. Samo o sobě sebelepší sérum, které je sice nadupané potřebnými aminokyselinami, nic nezajistí.
Mě vždycky pobaví, když podobní prodejci nabízí hafo produktů a u každého mají popisky ve stylu barnumské reklamy - pomalu každý nabízený produkt zajistí věčné mládí, pročištěná játra a světový mír ![]()
![]()
...tak v dnešní době je téměř nutnost mít vlastní parfém, vlastní značku kosmetiky. Všechno je to pleskaný na koleně, bez let praxe, bez patřičného vzdělání.
(i když pardon, bývají to bývalé kosmetičky či doktorky, nebo odmalička milují parfémy, tak si nakoupí jednotl. ingredience a míchají...
)
Jo, to mě dostalo ještě následující -
korejská kosmetika MIRACLETOX. Asi je dost dobrá, co jsem si tak přečetla.
Ale "dámy", které ji prezentují u nás... ...jako viděla jsem jeden jejich vstup a, jak by(s dovolením si vypůjčím trefný výraz)
řekla barbucha
- tetiny pár excelance!.![]()
Úplně mi to vnitřně tu značku dehonestovalo...
(možná jsem přecitlivělá na jisté věci
)
prďola dekuju moc! To serum teda asi zkusim. Co vitaminoveho bys dopotucila na bezproblemovou plet 65+? Omlouvam se, jestli se tu o tom uz psalo, nectu to tu pravidelne.
Kokoska nz ![]()
Doufám, že s konkrétním doporučením nějakého ověřeného vitamínového krému pomohou ostatní, já většinou končím jen v tom hrabání se ve složkách ![]()
Kokoska jen pozor, to serum je jen 15 ml, bezne majji 30 ml, takze pak ta cena uz je dost vysoka
mimochodem, na notino jsem ted narazila, ze maji 15% slevu na skin care a u toho Allies of skin to dela slusnou slevu
Ted jsem si vzpomnela, ze jsem pred casem mela Augustin Bader The Cream a byl dobry. Obsahuje i ty vitaminy, asi se k nemu vratim.
Moje otázka bude asi z kategorie debilních - proč se pleťové masky smývají po 10-20 minutách? Stalo by se něco (kromě špinavýho polštáře), kdybych si ji nechala přes noc?
prďolana tému kolagén ( nikdy som žiadny neužívala) čo hovoríš v tejto forme: tekutý kolagén vo forme peptidov, mohla by som ho vziať na milosť?
Kokoska Od AB jsem měla oba krémy - The Cream a The Rich Cream, vyhovují mi oba.
A jako správná ovečka jsem před Vánoci objednala od Allies peptidový krém a peptidový oční krém.
Oba jsou moc příjemné, mají výbornou vstřebatelnost, ale na výsledky je ještě brzo. Začala jsem oba produkty používat až začátkem roku. Pravda je, že od toho očního krému jsem čekala zázrak na počkání, což se nenaplnilo, samozřejmě :-D. Vzhledem k určitým událostem jsem měla totálně strhaný obličej, kruhy pod očima a vaky jako duchny - přitom na to standardně netrpím. Zkoušela jsem vše možné a i tento krém byl jako první pomoc krátký. Vyhrály čajové lžičky z mrazáku a salátová okurka :-D. Každopádně, krém je moc fajn, nedráždí oči, nelepí. Asi by to chělo na doplnění ještě nějaké sérum od stejné značky. Asi není dobré Allies kombinovat např. s retinolem od The Ordinary? Nemám teď žádný retinol, ani "céčko". Tedy kromě ingrediencí v Augustinus Bader, ale ten jsem teď vynechávala - prý se nemám s ničím kombinovat.
prďola tady několikrát zmiňovala krém s cholesterolem, tak nic takového asi nemám :-D, ale určitě potřebuju. Který prosím vyhrál?
Já kupuji přímo u Allies, často mívají akce, hlavně před Vánoci se dalo levně nakoupit. Momentálně teď mi putují domů 3 produkty, se slevou 25 %, což vzhledem k tomu že se nejedná o úplně levnou kosmetiku, tak ta sleva už je poznat.
A doručení rychlé ![]()
whiskas ten peptidový teraz mám a je to láska...na očný nedám dopustiť na Emna Hardie, aj keď samozrejme na opuchnuté vačky a tnavé kruhy pod očami od únavy nestačí...ale to by musel byť asi nejaký úplne zázračný...chjo...
33lejaby prosím, ak0 funguje ten "replenish" systém? Keď si vyberiem trebárs tie tri mesiace, znamená to, že mi príde nový za tri mesiace, alebo že mi bude chodiť každý mesiac jeden počas troch mesiacov? Nejako si neviem predstaviť to množstvo minúť za mesiac.
Kokoska napada me jen Bobbi Brown jako vitaminovy krem, ale nevim, jestli jsme ho tady uz hodnotili
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje