whiskas auvajs, dala som zly link myslela som ten čierny s SPF
Oblíbený krém na obličej...
marieu Ten oční není špatný, ale asi jsem čekala nějaký okamžitý efekt. A taky jsem starší než ty a oční okolí mám určitě zdevastovanější
.
Jejich systém slev také nechápu. No, snad je vychytáme
.
slniecko Chápu, na ten jsem včera také koukala, ale ještě jsem nečetla žádné recenze.
tento, nechce mi z nejakeho dovodu telefon nan skopirovat linku

whiskas vďaka...no mala by som sa rozhupat, ak ho chcem na leto
hm a set oboch je teraz s 20% zľavou, plus keďže je to nad 130€ tak aj s vit.C sérom zadarmo ![]()
večné dilemy
Miru Tak za tento opalovák by si někdo zasloužil vylískat ![]()
Pokud pominu množství silikonu, což samozřejmě nemusí někomu vadit, dokonce jak jsem zjistila nad tím jde hýkat radostí
tak u tohoto produktu je špatně skoro všechno.
Po formální stránce: INCI rozdělené na akt. a neak. složky není povoleno, uvádět že produkt je voděodolný je zakázano normou, protože nikdo nedělá testy na voděodolnost a není jak to vyhodnotit.
Po funkční stránce: jsou použité opalovací filtry staré generace, u kterých je známá nízká fotostabilita, proto doporučení domazávat každé 2 hodiny. Tady se zmíněnou voděodolností naopak vytváří dojem, že jednou mázneš a jsi skvěle chráněná i po koupání v moři.
...no a ryyychle využít, že jsi zde![]()
![]()
![]()
a co, prosím, říkáš na následující krém.?
(mně se líbí, ale bojím se, aby se mi mohl líbit.?..
)
https://diegodallapalma.com/en/products/gold-infusion-crema-di-giovinezza
NGREDIENTS/COCTAB: AQUA (WATER), DICAPRYLYL CARBONATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER (BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER)), GLYCERIN, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL (SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL), PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL (PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL), PROPANEDIOL, CETEARYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TREHALOSE, SUCROSE POLYSTEARATE, BETAINE, CRAMBE ABYSSINICA SEED OIL, VANILLA TAHITENSIS FRUIT EXTRACT, VANILLA PLANIFOLIA FRUIT EXTRACT, PASSIFLORA EDULIS SEED OIL, MAURITIA FLEXUOSA FRUIT OIL, OENOCARPUS BATAUA FRUIT OIL, ORIGANUM MAJORANA LEAF EXTRACT, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, SODIUM HYALURONATE, ORBIGNYA OLEIFERA SEED OIL, EUTERPE OLERACEA FRUIT OIL, XANTHAN GUM, MALTODEXTRIN, COCOS NUCIFERA OIL (COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL), CETYL PALMITATE, NYMPHAEA ALBA FLOWER EXTRACT, HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER EXTRACT, GARDENIA TAHITENSIS FLOWER EXTRACT, CITRUS TANGERINA PEEL EXTRACT (CITRUS TANGERINA (TANGERINE) PEEL EXTRACT), CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL EXTRACT (CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL EXTRACT), CITRUS NOBILIS PEEL EXTRACT (CITRUS NOBILIS (MANDARIN ORANGE) PEEL EXTRACT), CITRUS GRANDIS FRUIT EXTRACT (CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) FRUIT EXTRACT), CITRUS CLEMENTINA FRUIT EXTRACT, GOLD, PARFUM (FRAGRANCE), PYRUS MALUS FRUIT EXTRACT (PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT), HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL (HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL), LAVANDULA ANGUSTIFOLIA FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT (LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT), PRUNUS ARMENIACA FRUIT EXTRACT (PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) FRUIT EXTRACT), ELETTARIA CARDAMOMUM SEED EXTRACT, FAGRAEA BERTEROANA FLOWER EXTRACT, GARDENIA TAHITENSIS FLOWER, PLUMERIA RUBRA FLOWER EXTRACT, PLUMERIA ALBA FLOWER EXTRACT, CANANGA ODORATA FLOWER EXTRACT, HEDYCHIUM SPICATUM EXTRACT, ORYZA SATIVA BRAN OIL (ORYZA SATIVA (RICE) BRAN OIL), TOCOPHEROL, SODIUM BENZOATE, SODIUM DEHYDROACETATE, SODIUM PHYTATE, DEHYDROACETIC ACID, CITRIC ACID, BENZYL ALCOHOL, LIMONENE, LINALOOL, GERANIOL, CITRAL.
...a i tohle sérum:

INGREDIENTS/COCTAB: AQUA (WATER), DICAPRYLYL CARBONATE, NIACINAMIDE, PROPANEDIOL, SQUALANE, TRANEXAMIC ACID, CANDIDA BOMBICOLA/GLUCOSE/METHYL RAPESEEDATE FERMENT, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL (OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL), TREHALOSE, SODIUM HYALURONATE, BACILLUS/FOLIC ACID FERMENT FILTRATE EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM-4, SH-OLIGOPEPTIDE-1, SH-OLIGOPEPTIDE-2, ACETYL GLUTAMINE, SH-POLYPEPTIDE-1, SH-POLYPEPTIDE-9, SH-POLYPEPTIDE-11, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, GLYCYRRHIZA URALENSIS ROOT EXTRACT (GLYCYRRHIZA URALENSIS (LICORICE) ROOT EXTRACT), ANGELICA GIGAS ROOT EXTRACT, LITHOSPERMUM ERYTHRORHIZON ROOT EXTRACT, CETEARYL ISONONANOATE, CETEARYL ALCOHOL, CETEARETH-20, GLYCERYL STEARATE, GLYCERIN, ACETYL TETRAPEPTIDE-2, PARFUM (FRAGRANCE), HYDROXYACETOPHENONE, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, LECITHIN, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, CETYL PALMITATE, CETEARETH-12, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BUTYLENE GLYCOL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL (HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL), TOCOPHEROL, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, SODIUM POLYACRYLATE, TITANIUM DIOXIDE, MICA, LINALOOL, LIMONENE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDES).
Lenka22 Ono je to povinné na produktu, tj. lahvičce nebo krabičce, na webu se tím často nezatěžují nejen eshopy, ale často ani výrobci.
Jednou jsem se na to ptala u nějakého produktu, který mě zajímal, tak mi odpověděli, že je to z toho důvodu, že legislativa různých zemí mívá často rozdílné omezení některých kosmetických složek. Takže oni INCI (a tím i složení produktu) přizpůsobují zemi, kde výrobek nabízí.
Zní to celkem logicky, ale moc bych zrovna této argumentaci nevěřila ![]()
prďola hmm, ve mě to vzbudilo podezření, co tam asi tají.
Lenka22 Třeba silikony na prvním místě v seznamu... ? ![]()
Olaplex No 7 Bonding Oil - INCI: Dimethicone, Isohexadecane, C13-14 Isoparaffin, Coco-Caprylate, Phenyl Trimethicone, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, Propanediol, Zea Mays (Corn) Oil, Beta-Carotene, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Moringa Oleifera Seed Oil, Punica Granatum Seed Oil, Water (Aqua), Morinda Citrifolia Fruit Powder, Fragrance (Parfum), Hexyl Cinnamal, Eclipta Prostrata Extract, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Limonene, Tocopherol, Citral, Linalool, Melia Azadirachta Leaf Extract, Citronellol, Pseudozyma Epicola/Camellia Sinensis Seed Oil Ferment Extract Filtrate
Tak to jste mi zase rozbořili bábovičky. Všeobecně značka Allies zde byla ohledně složení chválená, tak jsem vždy nakupovala a složení neřešila (navíc tomu nerozumím). Teď abych to podrobila zkoumání ![]()
33lejaby existuje vlastně značka, u které se dá nakupovat a vždy to bude ok, co se složení týče ? vypadá to, že asi ne a vždy to musí člověk zkoumat :(
Já čtu složení vždycky. U všeho, co je na pleť.
A opravdu často má výrobek velmi pěkné složení(i podle mě, laika), ale jakmile vidím ...icone, atp., tak jdu dál...
Já složení nijak extra nepitvám. Nakupuji na základě zdejšího doporučení, a doporučené výrobky nakupuji opakovaně. Allies bylo pochváleno, že má dobře naformulované produkty, tak jsem se vyzásobila. Nemám žádný ucelený systém péče, používám podle toho, na co sáhnu. Někdy je to Allies, jindy Niod, nebo A. Bader. Navíc v 53 neocekávám, že nějaký krém mne zázračně omladí, ale věřím spíš ve zpomalení projevů stárnutí.
Před týdnem se partner vyjádřil, že mne rád hladí po tváři, protože mám jemnou pleť, a že vypadám mladší. Potěšilo to moc ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje