prďola , ale je![]()
Upřímně, nevím, co si pořídit, priorita je noční a přínosný zralé pleti. Mohla bys, prosím, stručně zhodnotit ještě
následující, popř. nějaký doporučit? Tisíce ale vydat nechci... Děkuji za ochotu
prďola , ale je![]()
Upřímně, nevím, co si pořídit, priorita je noční a přínosný zralé pleti. Mohla bys, prosím, stručně zhodnotit ještě
následující, popř. nějaký doporučit? Tisíce ale vydat nechci... Děkuji za ochotu

Všechno vyfoceno v lékárně, už tam nesmím ![]()
Červená je Apivita, bílá je Nuance
prďola připomínám se o info ohl. kys. hyaluronové ve zprávě. Děkuji moc a moc.
zdensy Podívám se. Ale vzpomínám si na bezproblémové produkty značky 100%Pure ... třeba tento noční krém má moc pěkné složení. Dát pod to ještě lehké sérum s nějakou peptidovou péčí, tak bys to měla fakt dobře vychytané! ![]()
janis Omlouvám se, přečetla a zapomněla odpovědět ![]()
Ženy, máte zkušenost s krémy Onest?
Jinak použìvám meruňkový olej od Renovality, sérum eclat od Jeanne en Provence a kolem očì koffein sérum od Revox. Peelinguju hnědým jìlem a občas dávám hyaluron nebo white tea masku od Cromy![]()
Woody S krémy ne, ale měla jsem od nich olej, squalan a balzám na rty. Všechno příjemné, jen se mi vkrádal pocit, že platím víc za hezký minimalistický obal než za samotný obsah.
...pro mě katastrofa. Vůbec mi to nesedlo
zdensy Podívám se. Ale vzpomínám si na bezproblémové produkty značky 100%Pure ... třeba tento noční krém má moc pěkné složení. Dát pod to ještě lehké sérum s nějakou peptidovou péčí, tak bys to měla fakt dobře vychytané!
Jj, já tento krém měla, a uvažovala jsem o opětovném zakoupení, ale nikdy nebyl skladem, a info o naskladnění nikdy nepřišlo ![]()
33lejaby Aha, to jsem si nevšimla. V slovenském eshopu ho mají skladem ![]()
Super, tak já zkusím objednat, pamatuji si že se bezvadně vstřebal bez pocitu mastnoty ![]()
33lejaby Sice ho nemám vyzkoušený, ale moc se mi líbilo složení, tak jsem ráda, že byl příjemný i na používání ![]()
...prosím, mohla by jsi třeba občas dát nějaký konkrétní tip na přípravek na obličej.?.
Jako jsi dala nyní na ten krém.? Jako abychom měly jistotu, od Tebe, že je to kvalitní.?
![]()
No, a dotaz - v tom krému je retinyl palmitate.
Tahle forma je ok v létě.?
Protože v létě by se kvůli hyperpigmentaci, případně nevh. pleť. reakcím, něměly retinoidy a ani aha kyseliny používat..?.
Miru Tak on ten krém je primárně noční a tam bych problém neviděla, dokonce ani v létě ne. Samozřejmě pokud je někdo na retinolové složky víc citlivý nebo nemá pleť úplně v nejlepší kondici, tak by bylo vhodné začít opatrněji.
Navíc vit. A ve formě retinyl palmitate je spíš dost mírný (a tím i míň účinný), protože v rámci přeměny na kyselinu retinovou prochází trojí přeměnou.
Dámy děkuji a podporuji typy na konkrétnì krémy
je to jako hledat jehlu v kupce sena.
...no, já právě mám zkušenost, že při používání Omorovicza Midnight Renewal noční sérum, se kterým jsem velmi spokejená, mi tu nepěknou reakci udělalo...
...teda, nedošlo mi to hned. Protože přes zimu, jaro, i pozdní jaro bez problémů, jen spokojenost. Ale začalo léto, já více na slunci(a přestože jsem dávala na noc), tak se mi najednou na čele vysely pupínky, červená kopřivka trochu. Než mi došlo, z čeho to je...
Takže jsem ho uklidila zase na podzim a zimu.
Miru Pokud se ti vyhodil sluneční ekzém jako reakce na ten noční krém, tak jsi udělala to nejlepší, co jsi mohla
Já s vit.A nemám problém ani přes léto, ale zase se moc nesluním. Teda, zase abych to nezakřikla, že...? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.