Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline 33lejaby
658 příspěvků moje polička 26. července 2024 21:17

marieu 

Chválené polštářky od Pixie jsem už měla, nijak extra mne nenadchly, možná právě tím, že potřebuji hutnější péči. Allies se mi bezvadně vstřebá, klidně i 2 pumpičky, na to občas Niod, obzvlášť když si chci dát korektor Touche Éclat od YSL, líp se mi potom nanáší.

Takže Allies i Niod budu kupovat dále, opakovaně (mám už několikáté baleni), za mne maximální spokojenost

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 26. července 2024 23:34

33lejaby ja mam výslovne rada očný krém Emma Hardie, ale či je to dobré aj zložením, alebo len mojim pocitom posúdiť neviem.

A "vankúšiky" Mizon.

Offline zdensy
1129 příspěvků moje polička 27. července 2024 08:13
Reakce na prďola:

zdensy Miru stes Napíšu, ale nestíhám dřív než během víkendu

​No jo, ale kterého? Ještě jednou děkuji za Tvůj čas, pokud nabídka trvá

Offline marieu
5140 příspěvků moje polička 29. července 2024 17:16

33lejaby chápu. Pro mě je Allies super v chladném počasí. Teď používám večer polštářky a ráno prost jen běžnou péči. 

Po dlouhé době jsem si pořídila masku, ráda objednávám na niche-beauty.com, pro registrované mívají opakované víkendové akce -20, někdy -25% slevy, velký výběr zajímavé, i když dražší kosmetiky. Maska je obsahuje probiotika, ceramidy a růstové faktory. Používám ji ve slabé vrstvě 2-3x týdně jako noční krém (lze oběma způsoby). Po zbytek týdne mám sérum s kyselinou azelaovou následovanou ceramidy s dávkou oleje bakuchiolem od Allies a výrazně se mi zklidnila a zlepšila pleť. Akorát mi po té zimní explozi akné zbyly pigmentové skvrny všude, to zas budu zmizíkovat celou zimu..

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 29. července 2024 18:36

marieu ja jak jsem nakoupila u allies, tak jaem jako dárek distala masku a teda zatim nezkusila, trochu bojim. Takys ji dostala? Zkoušelas? Já snesu jen jednu od aesop, taky je přes noc, to mi vyhovuje, to smývání po 15 minutach je otrava..

Offline marieu
5140 příspěvků moje polička 29. července 2024 18:47

Ounz taky mám nějaké jako dárek- rhassoul s bha, ta je teda dost "ostrá", ale nemám nijak citlivou pleť, takže cajk. A pak jednus C vitaminem, ale tam úplně neumím posoudit efekt. Snesu jí taky.

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 29. července 2024 19:19

marieu aha, tak já dostala tu ostrou, díky za upozornění, to si to ještě moc dobře rozmyslim :)

Offline baltik
4952 příspěvků moje polička 30. července 2024 09:06

co tady ten Niod? Jsou tam opravdu tak uzasne slozky, ze ta cena dava smysl? prďola ?

https://niod.com/en-cz/copper-amino-isolate-lipid-1-cail-serum-100367.html

Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Aqua (Water), Hydrogenated Starch Hydrolysate, Sucrose Laurate, Propanediol, Sucrose Stearate, Copper Tripeptide-1 Palmitamide, Glycolipids, Hydroxymethoxyphenyl Propylmethylmethoxybenzofuran, Vetiveria Zizanoides Root Extract, Aphanizomenon Flos-aquae Extract, Hydroxymethoxyphenyl Decanone, Bisabolol, Biosaccharide Gum-1, Maltodextrin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Chlorphenesin, Phenoxyethanol.

Offline 33lejaby
658 příspěvků moje polička 30. července 2024 09:08

alibi marieu slniecko 

Děkuji všem za doporučení, docvaklo mi že značku Allies mají v Ingredients, tak jsem objednala tam. Nooo, a hned jak přiskladní na ofiko stránkách, tak přikoupím další.

prďola 

Navíc na Allies se objevilo nové serum, tak by mne docela zajímalo složení a účinek, respektiva zda ta cena je adekvátní. A jestli třeba složením převyšuje CAIS 3:1:1 od Niod, který jsem  na doporučení z tohoto vlákna zakoupila. 

COPPER TRIPEPTIDE & ECTOIN ADVANCED REPAIR SERUM

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 30. července 2024 11:51

33lejaby baltik zdensy Všem se moc omlouvám, před dovolenou jsem to nakonec nestihla. Ale už se k tomu večer dostanu...

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 30. července 2024 22:23

zdensy 

Queen Bee Rich - v první řadě je slibované omlazení pleti již v 8 dnech úsměvně nesmyslné PR, ale to asi víš krém nemá tak úplně marné složení, i když je z pohledu aktivních složek zaměřený spíš na obnovu a posílení kožní bariéry. Co mi ovšem vychází jako vyložený nesmysl (za předpokladu, že INCI obsahuje složky podle %) jsou např. dávky těch zajímavých a účinných ingrediencí, např. panthenol, ale hlavně vit. C (Ascorbyl Tetraisopalmitate - nekyselá, lipofilní forma s dávkováním 1 - 3% aby byl vůbec účinný, je na seznamu někde kolem 0,5%)

Pokud nepotřebuješ akutně řešit obnovu kožní bariery, ale hledáš účiný krém, tak bych řekla, že toto by byl zbytečný nákup.

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 30. července 2024 22:45

Miru 

Rozjasňující sérum ANTI-AGE DomusOlea - povedené složení s poměrně širokou škálou účinných složek I když neobsahuje žádné převratné novinky, "jen" osvědčenou klasiku, tak díky tomu, že se nejedná o emulgovaný produkt, tak se dá očekávat, že jednotlivé složky budou i v požadovaném účinném množství.

Pleťový krém anti-age SPF 20 Saluto al Sole - z pohledu aktivních složek je to spíš podprůměrný produkt, i když obsahuje poměrně zajímavé extrakty a širokou škálu pečujících mastných kyselin. Spíš bych do něj ale nešla

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 30. července 2024 22:51

stes Ten produkt není nic moc... sice neobsahuje nic, co by měla způsobovat nějaké problémy, ale ani ni moc přínosného. Vit. C (Ascorbyl Palmitate) je ve složení uvedený na naprosto zanedbatelném místě, tzn. ve složení nemá moc šance se uplatnit

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 30. července 2024 22:57

33lejaby Bohužel konkrétní nabídku krémů moc neznám, tak asi neporadím... Matně si vzpomínám na hodně přírodní značku Tata Harper a pak ještě jedna přírodní italská, ale název značky mi už vyšuměl z paměti. Zkusím dohledat

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 30. července 2024 23:15

baltik 

Těžko posoudím, zda cena je opodstatněná, ale i když produkt není nijak složitý, tak obsahuje pár hi-tech ingrediencí, a za ty se vždycky platí navíc. Na druhou stranu - pokud k té novince (Hydroxymethoxyphenyl Propylmethylmethoxybenzofuran, Sym3D) neexistují žádné známé podložené výsledky testů, tak je to tak trochu otázka tvé důvěry

Nemám ji vyzkoušenou ani jsem na ni dosud nenarazila

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 30. července 2024 23:20

33lejaby To srovnání Allies sérum vs. CAIS mi bude trvat trochu dýl, napíšu zítra

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 31. července 2024 04:11
Offline stes
8882 příspěvků moje polička 31. července 2024 05:02

prďola děkuju 

Offline baltik
4952 příspěvků moje polička 31. července 2024 07:16

prďola diky moc, tak vydrzim, dokud se ta slozka neosvedci :)

Offline zdensy
1129 příspěvků moje polička 31. července 2024 09:34

prďola , děkuji moc, ještě jsem prosila o bílou Nuance