prďola prosím prosím, kukla by si sa mi na tie korejske zaležitosti, ktorými som to tu tak bezohľadne vytapetovala?
Prosím, prosím...
prďola prosím prosím, kukla by si sa mi na tie korejske zaležitosti, ktorými som to tu tak bezohľadne vytapetovala?
Prosím, prosím...
slniecko určitě dnes večer, včera jsem byla k.o.
prďola jasné, ďakujem ![]()
slniecko Z těch dvou krémů bych se spíš přikláněla k Dynasty creamu. Sice se mi na tom druhém líbí kombinace Panthenol - Allantoin - Ectoin a podle všeho i lehká textura, ale tvojí dceři v jejím věku udělá mnohem lepší službu Niacenamid a lecitin s ceramidy.
Rozhodování mezi těmi dvěma slunečními produkty není úplně jednoduché, ale spíš bych se přikláněla k tomu druhému, tj. Green Fit Pro Sun. Vychází mi u něj mnohem líp kombinace UV filter + akt. složky + minimalizace dráždivých složek ![]()
prďola ďakujem veľmi pekne ![]()
![]()
!!!
ide sa objednávať....je tu na prázdniny, plánujem DOZRIEŤ na to, aby sa o seba starala.
slniecko nz
jj, tvůj dozor asi bude potřeba, ono je to ze začátku dost otravuje... nějaká péče, ts! ![]()
prďola , v lékárně mě podarovali vzorky Apivita z hnědé řady, Queen Bee Rich, jak, prosím, vyznívá složení? Děkuji za názor
https://www.notino.cz/apivita/queen-bee-zpevnujici-nocni-krem-proti-vraskam/
Červenou Apivitou se, prosím, nezdržuj, uživatelsky lepí
prďola jj...a potom bude zúfalo zachraňovať...
Také poprosím o názor
Aqua [Water], Butyrospermum parkii (Shea) butter, Cetyl alcohol, Glycerin, Triticum vulgare (Wheat) germ oil, Caprylic/capric triglyceride, Cetearyl olivate, Sorbitan olivate, Mel/Honey, Saccharide isomerate, Orbignya oleifera seed oil, Pollen extract, Enteromorpha compressa extract, Krameria triandra root extract, Lecithin, Daucus carota (Carrot) sativa root extract (*), Tocopherol, Caesalpinia spinosa gum, Ascorbyl palmitate, Parfum [Fragrance], Xanthan gum, Benzyl alcohol, Salicylic acid, Tetrasodium glutamate diacetate, Sorbic acid, Citric acid, Benzyl benzoate, Limonene, Sodium citrate, Linalool, Cinnamyl alcohol, Coumarin, Sodium benzoate, Potassium sorbate, 1,2- Hexanediol.
Tak už je to tu - u Renovality odličovacího séra přestala fungovat pumpička :(
Mini Stává se mi to u Renovality opakovaně. Dřív jsem jim napsala a oni poslali zdarma novou pumpičku. Teď si staré funkční nechávám do zásoby. Myslela jsem, ze mám pech jen já. Ty píšeš už je to tady, takže předpokládám, ze je to běžný problém u Renovality?
prďolanevadí, díky
...moc děkuji!.
notna je to múj první Renovality přípravek, ale problémy s pumpičkou jsem zaznamenala v recenzích
Prosím pokud by se našel tip na oční krém, nejlépe v bezdotykovém provedení (pumpičce), tak budu moc ráda. Řeším anti age (53), takže vrásky, pevnost.
Kombinuji Niod Eye Fractionated, a Allies of skin oční, ale došel mi, a není skladem
, a nemám tušení jak částo se jim daří doskladňovat.
V současnosti si ty oči přimáznu A. Bader The Cream, ale klidně bych brala tip i na další péči, než dokoupím Allies.
33lejaby já mám dobrou zkušenost s Pestle & Mortar - RECOVER, ale ten Niod ani Allies neznám
33lejaby já jsem Allies, který mi přijde docela hutný, jsem na léto vyměnila za polštářky Fortifeye od Pixi, koupila jsem si dvě balení v nějaké akci. Taky tu byly chválené.
Děkuji, mrknu na to, značku jsem v obchodech zaregistrovala, ale nic zatím nevyzkoušela
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.