Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Online baltik
4952 příspěvků moje polička 27. listopadu 2024 15:38

Miru ta spolumajitelka Lenka Prusova byva hodne v mediich (s ne vsim samozrejme souznim)

https://www.novinky.cz/clanek/zena-styl-cesi-jsou-druhy-nejmene-myty-narod-v-evrope-40469428

Offline notna
9142 příspěvků moje polička 27. listopadu 2024 15:47

Máte někdo zkušenosti s CODEX LAbs? Když jsem na ně narazila, myslím jsem se tu už ptala. ale nikdo nereagoval. Teď na mě pořád skákala sleva 30%, dobré recenze, tak jsem se neudržela a zkusila si koupit hydrartační krém. Je mi hodně příjemný. Ale zarazilo mě, že jsem měla pocit hned vyhlazené pleti. To je divný, ne? 

prďola Prosím, ddyby se ti chtělo se podívat, jaká ta kosmetika je, přikládám složení. Byla bych ráda. Hydrartační krém by se hodil i dceři. Doteď používala The Ordinary, ale jak jsi tu psala, že obsahuje  Chlorphenesinu a Triethanolamine tak bych jí ho ráda vyměnila za nějaký lepší.

BIA hydrating skin superfood

Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Propanediol, Glyceryl Stearate SE, Glycerin, Lactobacillus Ferment, Cetyl Alcohol, Lactobacillus, Calendula Officinalis Meristem Cell Extract, Sclerotium Gum, Symphytum Officinale Leaf Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Haberlea Rhodopensis Leaf Extract, Cedrus Deodara Wood Oil, Xanthan Gum, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Sodium Phytate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ceramide NP, Moringa Oleifera Seed Oil, Phytosphingosine, Hydrogenated Lecithin, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid.

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 27. listopadu 2024 15:49

baltik 

...děkuju!

Tak já to vnímám všechno stejně jako ona...

Jediné, co neprovozuji, jsou UV faktory. Nesnáším ten pocit jakéhokoliv krému s UV na obličeji. Připadám si jak pod igelitem a nezřízeně se lesknu

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 27. listopadu 2024 22:53

baltik 

To sérum má pěkné složení a pro mě i velmi zajímavé

Jednotlivé složky jsou ok, a nepřínosnější je už zmíněná ingredience Sh-Pentapeptide-5 ... jedná se o poměrně nový "neuropeptid", který díky botox-like efektu umí časem redukovat i ty znatelnější vrásky. Současně funguje podobně jako epidermální růstový faktor (EGF), který podporuje regenerační a opravné procesy pokožky. Obvykle se tento efekt zajišťoval pomocí dvou samostatných ingrediencí, ale tento peptid zastane obě funkce najednou

Offline Lenka22
2550 příspěvků moje polička 27. listopadu 2024 23:12
Reakce na prďola:

....... Obvykle se tento efekt zajišťoval pomocí dvou samostatných ingrediencí, ale tento peptid zastane obě funkce najednou

​Prosím tě, jaké dvě ingredience to jsou?

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 27. listopadu 2024 23:17

notna 

BIA hydrating skin superfood - povedené složení, poměrně univerzálně použitelný hydratační krém (několik dobře nakombinovaných hydratujících složek a široké spektrum mastných kyselin, složky pro posílení ochranné bariery pokožky). Sice neobsahuje žádné ultra moderní anti-age složky, ale v kategorii hydratačních produktů by mohl dělat dobrou službu bez zbytečných nežádoucích složek

Ten pocit příjemně vyhlazené pleti bych přičítala hlavně složce Lactobacillus Ferment - je to jako by sis na pleť dala kefírovou masku plnou probiotik. A ona je v tom složení zastoupená vyšším procentem, takže ten účinek by se takto mohl projevit

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 27. listopadu 2024 23:30

Lenka22 

Jestli máš na mysli tu botox-like složku, tak např. tento efekt mají (uvádím obch. název) Syn-Ake, Viper venom, Argireline v kombinaci s Leuphasylem, BoNT L peptide, BL peptide 19. Ono jich je určitě víc, uvádím jenom ty, které mi prošly rukama

Osvědčená složka s EGF efektem je např. Bio Placenta (obsahuje kombinaci několika epidermálních růstových faktorů), nebo hydrolyzovaný lupinový protein má podobný efekt, pak ještě Sodium DNA

Offline Lenka22
2550 příspěvků moje polička 27. listopadu 2024 23:38

prďola díky!

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 27. listopadu 2024 23:51

Lenka22 nz

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 00:33
Reakce na prďola:

Miru Jak tě tak čtu, tak mě napadlo, že bych si mohla z brambory vyřezat razítko - něco jako "Certified by prďola"

Mně to složení stačí, ale pro vaše případné nákupy by asi bylo dobré vědět o jaký produkt se jedná... v tom já fakt přehled nemám.

​Tomu ver!!!

Vieš, čo by ti za ten certifikát firmy platili?

Ďakujem!!!

Tak som si objednala ten pululan aj z toho linku, a pridala k tomu aj keratín na vlasy a nejaký hodváb. Tak dúfam, že k tomu aj neoplešiviem . Budem si kvôli tomu musieť kradnúť synov tekutý šampón:))), do tuháča to nezamiešam.

A našla som tam aj toto, chcela som sa Ťa spýtať, či to môže byť taký zázrak...

https://www.nature-store.cz/aktivni-latky/super-lash-peptide-10ml/

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 00:37

A teda, ja by som ten "okamžitý efekt" tak nezatracovala...ako pokiaľ nie je vytvorený niečím škodlivým, tak ten pocit za to stojí...

....samozrejme nie na úkor dlhodobej poriadnej starostlivosti....

Online baltik
4952 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 05:55

prďola diky moc, tak ja to zkusim :)

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 06:01

baltik 

...tak já díky Tobě jsem zase chytřejší a na webu mají zrovna akci, tak mám na cestě výrobky tři

Offline Magnolie1
127 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 10:00

prďola jestli se mohu taky zeptat, zajímal by mě názor na krém se SPF 31 Le Prunier, z a je nějak přínosný samostatně nebo jen v kombinaci s jejich olejem nebo vůbec za ty peníze nestojí. Zdá se mi, že těch  složek tam moc není a nevím, jak dalece je ok to SPF. Děkuji.

Le Prunier Ochranný krém se švestkovým olejem, SPF 31 Plumscreen, SPF 31 - Madeforskin

Ingredience

4.7% Non-Nano Zinc Oxide, Water (Aqua), Coco-Caprylate/Caprate, Prunus Domestica Seed Oil, Prunus Domestica Extract, Hydrolyzed Prunus Domestica Fruit Extract, Glycerin, Cetearyl Alcohol. Ceterayl Olivate, Sorbitan Olivate, Propanediol, Zonaria Tournefortii Extract, Sodium Stearoyl Glutamate, Silica, Xanthan Gum, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Polyhydroxystearic Acid, Caprylhydroxamic Acid, Caprylyl Glyceryl Ether

Offline notna
9142 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 10:16

prďola Děkuji moc za odpověď. Jsi fakt něuvěřitelně ochotná. Ten krém je hodně příjemný. Používám séra a chtěla jsem ho vyzkoušet i pro dceru, tak jsem vzala tenhle, který můžeme zkusit obě. Jsem zvědavá, co ten krém s probiotiky udělá dceři s pletí. Má teď problematickou puberťáckou.

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 10:30

Magnolie1 Mrknu se na to co nejdřív budu stíhat

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 10:34

notna Je pravda, že problematická pleť v pubertě může reagovat dost nevyzpytatelně, ale teoreticky by i jí ty probiotika měla být spíš ku prospěchu. Ono se akné dost často řeší pomocí různých antibakteriálních přípravků, tím se ale z pleti odstraní bohužel i ty prospěšné/potřebné bakterie. Tak snad to ustojí

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 11:59

Miru Ahoj, to píšeš o Canneff? Já pořád hledám oční krém. Teď jsem si koupila oční peptidové sérum od The Ordinary a pro mě asi není. Žádná hydratace, ani vypnutí pleti, nějak mi nesedí. Přitom peptidové sérum na obličej (dříve Buffet) mi vyhovuje. 

sérum

Dala jsem ho i do nadočnicového oblouku a během hodiny jsem měla jakoby zarudlou kůži na rozhraní obočí a kořene nosu a vyskočila mi tam taková boule - jako pupínek, ale tuhý. Nechápu, co to mám za pleť :-(.

složení:

Aqua (Water). Glycerin. Butylene Glycol. Propanediol. Dipropylene Glycol. Acetyl Glucosamine. Niacinamide. Palmitoyl Tripeptide-38. Acetyl Tetrapeptide-5. Myristoyl Nonapeptide-3. Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate. Caffeine. Epigallocatechin Gallatyl Glucoside. Gallyl Glucoside. Fraxinus Excelsior Bark Extract. Silanetriol. Arginine. Pentylene Glycol. Hydroxymethoxyphenyl Decanone. Propyl Gallate. Maltodextrin. Hydroxypropyl Cyclodextrin. Hydroxyethylcellulose. Xanthan Gum. Citric Acid. Glycolic Acid. Sodium Citrate. Polysorbate 20. Trisodium Ethylenediamine Disuccinate. Dehydroacetic Acid. Ethylhexylglycerin. Benzyl Alcohol. Phenoxyethanol. Chlorphenesin.

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 13:17

whiskas 

...na oči je výborný ten od Havlíkovy Apotéky - vyživí, vypne. Ten mám.

Od Canneff mám objednané ono sérum od baltik , pak olej na obličej a ještě jedno sérum. Mají akci, že koupíš dvě věci a třetí si vybereš zdarma, resp. zdarma ti pošlou z tvých vybraných třech výrobků ten nejlevnější. 

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 13:53

Miru Díky! A který oční přesně, prosím? Mají Zářivý pohled, Svůdný pohled ... :-D