...z řady Kurtizána. Ptala jsem se jich, který oční je od nich nejlepší, tak doporučili tento a jsem spokojená
Oblíbený krém na obličej...
Miru jako správná ovečka už ho mám taky. Účinek zatím neposoudim, ale prijemnej je velmi
...mně právě vyhovuje, že opravdu jakoby vyplní tu kůži, vyživí, lehce vypne. Nemám pocit "suché" pleti jako po séru.
Případně se pod něj dá určitě dát nějaké nabušené sérum a tímhle to jen "přikrýt". Kdyby bylo více potřeba zamakat na té pleti kolem očí.
Jak psala prďola , min ochrana je to výborná.
Miru no u mě je i extra ocni krem péče navíc.![]()
Miru
díky.
Měl byste někdo tip na nejakej fajnej bb cream..uvažuju nas tim, že bych si po dlouhy době zas nejakej koupila. Mam smíšenou pleť a nesnesu úplně všechno..díky! :)
Měl byste někdo tip na nejakej fajnej bb cream..uvažuju nas tim, že bych si po dlouhy době zas nejakej koupila. Mam smíšenou pleť a nesnesu úplně všechno..díky! :)
Používam tento
a som spokojná. Dúfam, že neobsahuje žiadne hrôzy.
AQUA (WATER)ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE [1]C13-15 ALKANE (PLANT BASED)C15-19 ALKANEPOLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATEGLYCERINSQUALANESILICAPOLYGLYCERYL-6 OLEATEDISTARCH PHOSPHATEDICAPRYLYL ETHERJOJOBA ESTERSGLYCERYL BEHENATETRIHYDROXYSTEARINSODIUM CHLORIDEMAGNESIUM SULFATEHELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAXCETYL ALCOHOLPOTASSIUM CETYL PHOSPHATEXANTHAN GUMPROPANEDIOLACACIA DECURRENS FLOWER WAXPOLYGLYCERIN-3LECITHINLACTIC ACIDCITRIC ACIDTARTARIC ACIDDIPOTASSIUM PHOSPHATEGLUCONIC ACIDTOCOPHEROLASCORBYL PALMITATE (VITAMIN C)ALCOHOLSODIUM HYDROXIDESODIUM GLUCONATEBENZYL ALCOHOLMAY CONTAIN (+/-): CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)CI 77492 (IRON OXIDES)CI 77491 (IRON OXIDE)CI 77499 (IRON OXIDE) 1.FROM ORGANIC AGRICULTURE
Ounz nejlepší, co jsem kdy měla, a teď jsem se k němu vrátila, je missha cho bo yang
mitford sister ja som dlho hľadala BB, ktorý neobsahuje silikón (a je ak k niečomu :) Kórejské ho obsahujú asi všetky. Teda jeden bez silikónu som našla, bol však aj bez recenzií.
...shodou okolností jsem na eshopu Sephora prolezla všechny bb, cc a
skoro všechny mají silikony v sobě nebo něco jinýho blbýho. Ale našla jsem a dnes zakoupila(a hned nanesla na čumák a pleť moc pěkná) následující:
https://images.app.goo.gl/7mLdEziKZmEYPwP28
(odstín jsem si vybrala už na netu a ve skutečnosti mi vyhovuje taky 16y. Potřebuju žlutý podtón
NE do oranžova, NE do růžova)
Díky :)
Ounz Nekdy v lete tady nekolik lidi doporucovalo korejsky BB krem od Purito, zatim nemam vyzkouseno, jenom ulozeny tip.
Tankajá zase takovej nepřítel silikonu nejsem :) řeším výdrž a efekt, SPF a přidaný účinný látky
Purito taky mám a cho bo yang ke lepší. I perfect cover (taky missha) je lepší.
prďola koukam na ten canneff jeste na dalsi vyrobky a nocni krem a barierovy krem, ktery by se mi hodil na zimu, maji zas ten dimethicone, ten barierovy asi vic. Tak jeden vyrobek super, dalsi spatny?
Dámy, jaké přìnosy mohu očekávat od základnì krémové báze ...majì na Kosuro....INCI: aqua,PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, CETEARYL ALCOHOL, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE CITRATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, GLYCERIN, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, POLYGLYCERYL-10 STEARATE, POLYGLYCERYL-6 TRISTEARATE, HYDROXYPROPYL GUAR, CETEARYL GLUCOSIDE, SORBITAN OLIVATE, GLYCERYL STEARATE, TOCOPHEROL, BETA-SITOSTEROL, SQUALENE
Ounz Já mám oblíbený tento od Omorovicza.
Býval k dostání v Ingredients, ale už ho nemají (netuším proč), tak jsem naposledy objednávala z e-shopu Omorovicza a vše bylo o.k.
Používám odstín "light", není moc krycí, pleť spíše jen sjednotí.
Složení: celý popis jsem převzala z tohoto blogu
inci (okopírované z Cult Beauty): Aqua (Hungarian Thermal Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Glycerin, Squalane, Stearyl Heptanoate, Cetearyl Olivate, Octyldodecanol, Cetearyl Ethylhexanoate, Corundum (Pro Ruby Crystal), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sorbitan Olivate, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Mica, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Saccharomyces (Hungarian Thermal Water) Ferment Extract, Sucrose Palmitate, Polyhydroxystearic Acid, Disodium EDTA, Glyceryl Linoleate, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Tocopherol Acidate, Galactoarabinan, Sodium Hyaluronate, Geraniol, Ethylhexylglycerin, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Tocopherol, Lactic Acid, Isostearic Acid, Citronellol, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Chlorella Vulgaris/Lupinus Albus Protein Ferment, Pectin, Phospholipids, Linalool, Potassium Sorbate, CI 77492/ CI 77491/ CI 77499 (Iron Oxides)
33lejaby Prosím, nakupuješ na jejich stránkách? Nevíš, odkud to k nám posílají a na kolik vyjde doprava? Docela mě láká zkopírovat k Vánocům Tvoji objednávku
.
Nakupuji na jejich stránkách, jsem registrovaná, takže sbírám body za nákupy, a poté je uplatňuji formou slevy. Vždy nakoupím v takové výši abych měla poštovné zdarma. Dodani rychlé, posílají přes MAERSK, což je asi lodní doprava (nezkoumala jsem).
33lejaby Děkuji za odpověď!
Ounz máš nějaký cenový strop?? BB/tónované fluidy má Líčírna, dobře recenzované jsou od značky Inika a Ilia. Oba bez silikonů.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje