Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 15:02

whiskas

...z řady Kurtizána. Ptala jsem se jich, který oční je od nich nejlepší, tak doporučili tento a jsem spokojená

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 15:09

Miru jako správná ovečka už ho mám taky. Účinek zatím neposoudim, ale prijemnej je velmi 

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 15:23

stes 

...mně právě vyhovuje, že opravdu jakoby vyplní tu kůži, vyživí, lehce vypne. Nemám pocit "suché" pleti jako po séru.

Případně se pod něj dá určitě dát nějaké nabušené sérum a tímhle to jen "přikrýt". Kdyby bylo více potřeba zamakat na té pleti kolem očí.

Jak psala prďola , min ochrana je to výborná.

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 15:29

Miru no u mě je i extra ocni krem péče navíc.

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 23:23

Miru díky. 

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 29. listopadu 2024 10:49

Měl byste někdo tip na nejakej fajnej bb cream..uvažuju nas tim, že bych si po dlouhy době zas nejakej koupila. Mam smíšenou pleť a nesnesu úplně všechno..díky! :)

Offline Tanka
65 příspěvků moje polička 29. listopadu 2024 11:00
Reakce na Ounz:

Měl byste někdo tip na nejakej fajnej bb cream..uvažuju nas tim, že bych si po dlouhy době zas nejakej koupila. Mam smíšenou pleť a nesnesu úplně všechno..díky! :)

​Používam tento a som spokojná. Dúfam, že neobsahuje žiadne hrôzy.

AQUA (WATER)ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE [1]C13-15 ALKANE (PLANT BASED)C15-19 ALKANEPOLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATEGLYCERINSQUALANESILICAPOLYGLYCERYL-6 OLEATEDISTARCH PHOSPHATEDICAPRYLYL ETHERJOJOBA ESTERSGLYCERYL BEHENATETRIHYDROXYSTEARINSODIUM CHLORIDEMAGNESIUM SULFATEHELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAXCETYL ALCOHOLPOTASSIUM CETYL PHOSPHATEXANTHAN GUMPROPANEDIOLACACIA DECURRENS FLOWER WAXPOLYGLYCERIN-3LECITHINLACTIC ACIDCITRIC ACIDTARTARIC ACIDDIPOTASSIUM PHOSPHATEGLUCONIC ACIDTOCOPHEROLASCORBYL PALMITATE (VITAMIN C)ALCOHOLSODIUM HYDROXIDESODIUM GLUCONATEBENZYL ALCOHOLMAY CONTAIN (+/-): CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)CI 77492 (IRON OXIDES)CI 77491 (IRON OXIDE)CI 77499 (IRON OXIDE) 1.FROM ORGANIC AGRICULTURE

Offline mitford sister
1667 příspěvků moje polička 29. listopadu 2024 11:10

Ounz nejlepší, co jsem kdy měla, a teď jsem se k němu vrátila, je missha cho bo yang

Offline Tanka
65 příspěvků moje polička 29. listopadu 2024 11:28

mitford sister ja som dlho hľadala BB, ktorý neobsahuje silikón (a je ak k niečomu :) Kórejské ho obsahujú asi všetky. Teda jeden bez silikónu som našla, bol však aj bez recenzií.

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 29. listopadu 2024 16:16

Ounz 

...shodou okolností jsem na eshopu Sephora prolezla všechny bb, cc a

skoro všechny mají silikony v sobě nebo něco jinýho blbýho. Ale našla jsem a dnes zakoupila(a hned nanesla na čumák a pleť moc pěkná) následující:

https://images.app.goo.gl/7mLdEziKZmEYPwP28

(odstín jsem si vybrala už na netu a ve skutečnosti mi vyhovuje taky 16y. Potřebuju žlutý podtón

NE do oranžova, NE do růžova)

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 29. listopadu 2024 16:33

Díky :)

Offline Černá kočka
1726 příspěvků moje polička 29. listopadu 2024 17:18

Ounz Nekdy v lete tady nekolik lidi doporucovalo korejsky BB krem od Purito, zatim nemam vyzkouseno, jenom ulozeny tip.

Offline mitford sister
1667 příspěvků moje polička 29. listopadu 2024 17:51

Tankajá zase takovej nepřítel silikonu nejsem :) řeším výdrž a efekt, SPF a přidaný účinný látky 

Černá kočka

Purito taky mám a cho bo yang ke lepší. I perfect cover (taky missha) je lepší. 

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 29. listopadu 2024 19:10

prďola koukam na ten canneff jeste na dalsi vyrobky a nocni krem a barierovy krem, ktery by se mi hodil na zimu, maji zas ten dimethicone, ten barierovy asi vic. Tak jeden vyrobek super, dalsi spatny? 

Offline Woody
příspěvků moje polička 29. listopadu 2024 19:49

Dámy, jaké přìnosy mohu očekávat od základnì krémové báze ...majì na Kosuro....INCI: aqua,PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, CETEARYL ALCOHOL, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE CITRATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, GLYCERIN, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, POLYGLYCERYL-10 STEARATE, POLYGLYCERYL-6 TRISTEARATE, HYDROXYPROPYL GUAR, CETEARYL GLUCOSIDE, SORBITAN OLIVATE, GLYCERYL STEARATE, TOCOPHEROL, BETA-SITOSTEROL, SQUALENE

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 29. listopadu 2024 20:45

Ounz Já mám oblíbený tento od Omorovicza.

Býval k dostání v Ingredients, ale už ho nemají (netuším proč), tak jsem naposledy objednávala z e-shopu Omorovicza a vše bylo o.k.

Používám odstín "light", není moc krycí, pleť spíše jen sjednotí. 

Složení: celý popis jsem převzala z tohoto blogu

inci (okopírované z Cult Beauty): Aqua (Hungarian Thermal Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Glycerin, Squalane, Stearyl Heptanoate, Cetearyl Olivate, Octyldodecanol, Cetearyl Ethylhexanoate, Corundum (Pro Ruby Crystal), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sorbitan Olivate, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Mica, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Saccharomyces (Hungarian Thermal Water) Ferment Extract, Sucrose Palmitate, Polyhydroxystearic Acid, Disodium EDTA, Glyceryl Linoleate, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Tocopherol Acidate, Galactoarabinan, Sodium Hyaluronate, Geraniol, Ethylhexylglycerin, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Tocopherol, Lactic Acid, Isostearic Acid, Citronellol, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Chlorella Vulgaris/Lupinus Albus Protein Ferment, Pectin, Phospholipids, Linalool, Potassium Sorbate, CI 77492/ CI 77491/ CI 77499 (Iron Oxides)

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 07:15

33lejaby Prosím, nakupuješ na jejich stránkách? Nevíš, odkud to k nám posílají a na kolik vyjde doprava? Docela mě láká zkopírovat k Vánocům Tvoji objednávku .

Offline 33lejaby
658 příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 12:54

Fleur 

Nakupuji na jejich stránkách, jsem registrovaná, takže sbírám body za nákupy, a poté je uplatňuji formou slevy. Vždy nakoupím v takové výši abych měla poštovné zdarma. Dodani rychlé, posílají přes MAERSK, což je asi lodní doprava (nezkoumala jsem). 

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 13:15

33lejaby Děkuji za odpověď!

Offline marieu
5140 příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 16:20

Ounz máš nějaký cenový strop?? BB/tónované fluidy má Líčírna, dobře recenzované jsou od značky Inika a Ilia. Oba bez silikonů.