Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 17:06

marieu asi nemam (i kdž šetřit bych měla to jo! ) díky za tip, kouknu..

ještě jednou díky všem :)

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 30. listopadu 2024 21:05

prďola Prosím, když už byla řeč o kosmetice Canneff, co tento oční krém? 

Děkuju :-)

Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Polyacrylate, Xylitol, Caprylic Acid, Glyceryl Stearate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Glycerin, Jojoba Esters, Tocopherol, Ethyl Macadamiate, Malic Acid, Gleditsia Triacanthos Seed Extract, Caprylyl Glycol, Glycine Soja Seed Extract, Sorbitol, Ascophyllum Nodosum Extract, Asparagopsis Armata Extract, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Glyceryl Laurate, Cannabidiol, Hyaluronic Acid, Lactic Acid.

Offline FlordeCana
příspěvků moje polička 01. prosince 2024 06:39
Reakce na Ounz:

marieu asi nemam (i kdž šetřit bych měla to jo! ) díky za tip, kouknu..

ještě jednou díky všem :)

​Sice se zpožděním, ale na moji smíšenou místy opupínkovanou dehydratovanou pleť, používám Iuvenio Calm (ten přes prďola prošel) spolu s  bb krémem Nobilis Tilia. Celoročně používám světlý, někdy se potřebuji přepudrovat, leskne se, nevydrží celý den, ale pro mě kombinace splňuje hydrataci, zklidnění a sjednocení barvy, bez silikonu.

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 01. prosince 2024 23:41

Woody podľa mňa sa spýtaj priamo prďoly.

Ja tam vidím akurát, že je to založené na mandľovom oleji, ostatné je pre mňa tohu-va-vohu.

Ale predpokladám že to bude len úplne základný krém do ktoreho si proste popridavaš účinné latky podľa potreby, ktoré na stránke majú a asi najpodstatnejšie na tom samotnom základe je, aby tam nebolo nič skodlivé.

Proste ako základova doska z lega.

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 10:39

Magnolie1 

Le Prunier Ochranný krém se švestkovým olejem - krém opravdu neobsahuje příliš mnoho ingrediencí, takže se nedá moc brát jako anti-age nebo nějaký nadstandardní pečující krém. Ale pokud hledáš bezpečný krém se SPF pro každodenní nošení (tj. mimo pobytu na intenzivním sluníčku), tak oxid zinečnatý v non-nano formě je určitě skvělá a účinná volba - funguje jako širokospektrální blokátor UVA, UVB i UVC záření. K zmiňovanému švestkovému komplexu jsem sice z pohledu SPF ochrany nenašla žádné informace, ale určitě se díky švestkovému oleji bude krém dobře roztírat

Offline Magnolie1
127 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 10:41

prďola děkuju moc

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 10:55
Reakce na slniecko:

A našla som tam aj toto, chcela som sa Ťa spýtať, či to môže byť taký zázrak...

https://www.nature-store.cz/aktivni-latky/super-lash-peptide-10ml/

Jj, je to opravdu velmi účinný koktejl 4 peptidů, které jsou zaměřené speciálně na posílení růstu a hustotu řas... snad i obočí, ale to nemám vyzkoušené.​

Při použití musíš ale počítat s tím, že řasy běžně po nějaké době vypadávají, takže "zázrak" budeš muset průběžně aplikovat opakovaně

A teda, ja by som ten "okamžitý efekt" tak nezatracovala...ako pokiaľ nie je vytvorený niečím škodlivým, tak ten pocit za to stojí...

Ani já nezatracuji "okamžitý efekt", jen je dobré předem vědět, že tento efekt večer umyješ

A pokud se chceš poohlédnout po další ingredienci, která ti instantní lifting poskytne, tak zkus CobioLift (myslím, že u výs ho nabízí vegis.sk)

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 10:57
Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 11:04
Reakce na Kokoska:

prďola koukam na ten canneff jeste na dalsi vyrobky a nocni krem a barierovy krem, ktery by se mi hodil na zimu, maji zas ten dimethicone, ten barierovy asi vic. Tak jeden vyrobek super, dalsi spatny? 

​Bohužel Pokud značka nějak přímo nedeklaruje, že všechny její produkty mají některý z přírodních certifikátů, tak je dobré si pro jistotu zkonrolovat každý produkt zvlášť.

Předpokládám, že u těch dvou uvedených krémů je silikon hlavně proto, že oba krémy jsou konzistencí hutnější a silikonem chtějí zajistit příjemné používání a snadné roztírání ... to je úplně stejný případ jako u většiny BB krému, jak se tu psalo výše.

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 11:17

Woody 

Ten krém je úplný základ, ve kterém je použitý mandlový olej, skvalan a bambucké máslo, a jeho dobrá nebo pomalejší vstřebatelnost bude hodně záležet na jejich poměru. Krém by měl mít dostatečně silnou emulgaci, aby bylo možné, do něj přidat aktivní složky podle potřeby ... tedy za předpokladu, že se člověk nebude pouštět do extrémních pokusů a nerozhodí si pH toho krému

Ale za snahu o vytvoření krému podle tvých potřeb to stojí za pokus

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 11:29

whiskas 

Canneff CBD Oční krém - složení vypadá povedeně, líbí se mi použití Cannabidiolu a Jojoba esters, i zajištění hydratace hned několika různými složkami. Krém sice neobsahuje žádnou vysloveně protivráskovou péči, ale určitě udělá dobrou službu a měl by být velmi šetrný i pro citlivou pokožku kolem očí. 

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 15:19

prďola Opět moc děkuju! Mám v Canneff košíčku pár věcí a napadlo mě přihodit i tento krém. Už je tam. Děkuju .

Offline clothilde
2030 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 15:54
Reakce na slniecko:

​Tomu ver!!!

Vieš, čo by ti za ten certifikát firmy platili?

Ďakujem!!!

Tak som si objednala ten pululan aj z toho linku, a pridala k tomu aj keratín na vlasy a nejaký hodváb. Tak dúfam, že k tomu aj neoplešiviem . Budem si kvôli tomu musieť kradnúť synov tekutý šampón:))), do tuháča to nezamiešam.

A našla som tam aj toto, chcela som sa Ťa spýtať, či to môže byť taký zázrak...

https://www.nature-store.cz/aktivni-latky/super-lash-peptide-10ml/

​prosím, rozumím tomu správně, že tento elixír/zázrak na řasy musím ještě naředit? Nebo mužu použít tak jak je?

a pokud naředit, tak čím? 

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 16:43

clothilde 

Ano, je nutné ho naředit nejlépe nějakou oblíbenou květovanou vodou. Pokud máš zájem, zkusím večer sepsat jednoduchý postup

Offline clothilde
2030 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 16:45

prďola Ano prosím, děkuji moc. 

Offline rozarka
4198 příspěvků moje polička 02. prosince 2024 16:54

prďola clothilde prosím i já

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 01:03

clothilde rozarka 

Toto je úplně nejjednodušší postup:

- pořídit si skleněnou lékovku 100 ml s kapátkem (nebo dvě 50ml, třeba >> tady <<)

- pořídit si prázdný obal od řasenky (třeba >> tady <<)

- vzít 100 ml svojí oblíbené květové vody, nebo si pořídit nějaký vhodný hydrolát (třeba >> tady <<, ten konopný hydrolát bude skvělý, nejen proto, že je vhodný pro oční okolí, ale navíc obsahuje i konzervant)

- v desinfikované (aspoň vařící vodou) kádince nebo skleničce smíchat 90 - 100 ml hydrolátu s 10ml Super Lash Peptide, dobře promíchat a nalít do lékovky s kapátkem

- vyndat ten těsnící kroužek z prázdné řasenky, čímž se zvětší otvor a bude snadné do obalu kapátkem nanést směs z lékovky

- lékovku odložit do ledničky pro příští doplňování, směs z řasenky nanášet na odlíčené řasy

-------------------

Pokud byste chtěly tu směs ještě trochu vymazlit, tak můžete část hydrolátu nahradit hyaluronovým gelem - mimo jiné tím získáte směs, která bude trochu gelová a bude líp držet na řasách. Dál můžete část hydrolátu nahradit např. hydrolyzovaným keratinem. Záleží na vás, jak moc si s tím chcete "hrát"

Každopádně tím získáte větší množství účinné péče, které vám v lednici vydrží docela dlouho.

Offline clothilde
2030 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 07:23

prďoladěkuji moc

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 10:14

clothilde nz

A jak jsem psala - pokud by se vám povedlo nahradit část (klidně až polovinu) hydrolátu nějakým gelovým přípravkem nebo gelovou bází (viděla jsem ji v nabídce >> tady <<), tak to bude hodně ku prospěchu viskozity váší vytvořené směsi.

BTW do té gelové báze si zase můžete přidat některé aktivní složky podle vlastního přání

Offline rozarka
4198 příspěvků moje polička 03. prosince 2024 16:34

prďola jsi zázrak! Děkuji