...přesněěě![]()
Oblíbený krém na obličej...
každopádně, kdyby měl někdo tip na prima bb cc nebo tak něco pro smíšenou pleť, tak sem s tím!
RoSa díky, kouknu :)
Ounz Ten má Dimethicone ve složené hned na druhém místě za vodou
.
Ounz Já používám už několik let tento: Mádara City CC
Odkaz jsem dala náhodně, určitě se dá pořídit na lepším místě než v Dr. Max
.
Fleur díky za tip :) přijde mi právě, že je to skoro všude..
Ounz ten Haruharu Wonders je zložením ok? Potom som zvedavá, keď ho vyskúšaš.
Je to tento Haruharu?
Ja mám s UV filtrom rada tento Ahava a mala som od nich aj taký trošku lacnejší, čo nebol v tejto luxusnej línii a tiež bol fajn a Emma Hardie, zdá sa mi, že tá ahava sa ľahšie v lete vstrebáva, ale čo hovorí zloženie tak ani ťuk...
Ale ten Haruharu je za lákavú cenu...
CC mám rada buď BB od Missha
, alebo CC zas od Ahava.
A hľadám....ako každé leto....krém na ruky s UV filtrom...
Nesmi mastiť, lebo ho používam vonku a potrebujem byť rýchlo akcieschopná a v kabelkovom balení.
Zatiaľ som najlepší mala Eucerin Elasticity, ale je veľký, v menšej kabelke zaberá zbytočne miesto.
Niekedy to riešim takými tými DM pripokladňovými baleniami opaľovacích mliečok, ale tie sú zas príliš tekuté...
aaaaa ešte som sa chcela spýtať na tie EVY SPF peny...je to tu strašne v móde...čím sú také skvelé?
slniecko neumím odpovědět na dotaz, čím jsou tak skvělé, ale mě se to dost blbě aplikuje
aaaaa ešte som sa chcela spýtať na tie EVY SPF peny...je to tu strašne v móde...čím sú také skvelé?
Dobře hydratují a vcelku lehce se nanáší, mě ale bohužel dráždí oči
V-Sun: jako opalovací fluid je složením ok, použité filtry by měly pokrývat plné spektrum SPF ochrany. Škoda jen, že neobsahuje i výrazně víc antioxidantů. Jak jsem už dřív psala, považuji to za stejně důležité jako samotné UV filtry ![]()
Venn Lifting Maska - pěkné složení, pro mě i poměrně zajímavé z pohledu očekávatelného účinku
Maska obsahuje škálu ověřených anti-age peptidů, u kterých se dá čekat dobrý dlouhodobý účinek. Pro zajištění okamžitého WOW efektu je použitý starý známý polysacharid Pullulan v kombinaci s včelím voskem, který skvěle fixuje ten okamžitý (i když jen dočasný) liftingový efekt ![]()
děkuji moc!
Jsi nejlepší![]()
![]()
(před časem jsi mi od té značky schválila výborný šampon. Tehdy jsem právě od té masky měla vzoreček a byla jsem s ní velmi spokojena. AKorát, že jsem nevkládala její složení...)
alibi mne se to lip dela, kdyz si tu kupicku peny rozpracuju v rukou a az pak na oblicej
slniecko maji vydrz ochrany opravdu 6 hodin
a ty co se maluji tvrdi, ze jsou i skvele pod make-up
baltik mně přijde, že to na těch rukách zaschne dřív, než to nanesu na obličej, a vždycky mi toho vyprdne víc, než chci :D
alibi to mi nedela to zasychani
vic obcas jo, tak si natru ruce nebo manzela :)
slniecko jo je to on..já jsem to složení nezkoumala tolik, v uv filtrech se absolutně nevyznám..prostě ho prubnu :)
ta misha má právě úplně všechno se silikonama a kdysi dávno jsem jeden zkoušela a vůbec mi to nesedlo..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje