Máte někdo zkušenosti s kosmetikou Merit?
(vypadá pěkně, vyskočila v Sephoře)
Máte někdo zkušenosti s kosmetikou Merit?
(vypadá pěkně, vyskočila v Sephoře)
Miru vrtá mi hlavou, proč považujes tu podprsenku za zázrak?
Osobně to považuju za zázrak(stejně jako push up podprdu)
prďola Prosím, co si myslíš o Q10 zpevňující krém na krk a dekolt. Jestli si pamatuji dobře, psala jsi o důležitosti Q10 pro kůži na krku a dekoltu. Asi to nebude nic extra, co? Přiznávám, i cena lidová mě zaujala :-)
Aqua, Glycerin, Cetearyl alcohol, Caprylic/capric triglyceride, Butyrospermum parkii butter, Cocoglycerides, Methylpropanediol, Hydrogenated coco-glycerides, Glyceryl stearate citrate, Cetearyl isononanoate, Triisostearin, Squalane, Macadamia integrifolia seed oil, Ubiquinone, Creatine, Panthenol, Glyceryl stearate, Xanthan gum, Ethylhexylglycerin, Caprylyl glycol, Phenoxyethanol, 1-methylhydantoin-2-imide, Pantolactone, Sodium hydroxide, Citric acid, Parfum.
Miru ŠIŠ, to je název...to musí fakt fungovat![]()
...protože mi z mých "půlek"/takový polovičky z mandarinky/ udělá aspoň něco pod tričkem...![]()
...tak třeba ten krém ani serum nemá úplně špatné složení.
Do Sephory se dostanu málokdy a vypadají zajímavě i věci z dekorativky.
Prostě mě zajímá, zda to někdo zná.
Název pro mě není podstatný
stes
...tak třeba ten krém ani serum nemá úplně špatné složení.
Do Sephory se dostanu málokdy a vypadají zajímavě i věci z dekorativky.
Prostě mě zajímá, zda to někdo zná.
Název pro mě není podstatný
můj příspěvek reagoval na tu dračí jeskyni
...jo, ahá
Noo, ale funguje dobře.
A to mám z čínské medicíny i pilule na event. ženské potíže a ty, díky nim, žádný nemám![]()
stes
...jo, ahá
Noo, ale funguje dobře.
A to mám z čínské medicíny i pilule na event. ženské potíže a ty, díky nim, žádný nemám
![]()
Miru Kdybych si já měla vybrat, tak mnohem radši sáhnu po směsi různých forem kyseliny hyaluronové. Dnes se dá vybrat opravdu skvěle namíchaná tato poměrné levná ingredience, takže má tak žádaný okamžitý vliv i dlouhodobé působení v hlubších vrstvách.
...tak jsem sáhla a přišlo mi následující, večer zkusím:
Water, Butylene Glycol, Propanediol, Glycerin, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Glyceryl Oleate, Lauryl Glucoside, Myristyl Glucoside, Polyglyceryl-6 Laurate, Hydrogenated Lecithin, Glutathione, Hydrolyzed Collagen, Sodium Hyaluronate, Coptis Japonica Root Extract, Adenosine, Melia Azadirachta Leaf Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Coccinia Indica Fruit Extract, Sodium DNA, Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Potassium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Acetylated Hyaluronate, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Citric Acid, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Corallina Officinalis Extract, Sodium Citrate, Pentylene Glycol

Miru To ted fici, ja uz vylozene hyaluron samotny nepouzivam, je to ve vsech peptidech atd. PDRN je fajn, myslim, ze malicko prehypovany, zklidni, zhydratuje, ale vylozene zazrak to neni (na soc sitich ted porad tvrdi, ze jo, ale to mas urcite zmakly). Anua ma serum an pigment co bych chtela zkusit eventuelne, ma to 10% Niacinamide, 4% Tranexamic Acid, 2% Alpha-Arbutin
Alpha Arbutin ted davam na ruce a pomalu, ale jiste to funguje. Objednala jsem si asi 6 veci ted tak to sem pak hodim, SPF uz mi prislo, od Centella, a je paradni, uplne lehoucky, neni mineralni, ale na prostridani fajn.
Jeste mam objednany peptidy od Numbuzin a Cosrx, probiotickou esenci s ryzi od HaruHaru, betaglukan serum iUNIK, a Ksecret Seoul retinal zakapslovany v lipidech (no to jsem zvedava ehm). Recenze ma vsechno dobry, tak uvidime. Druhy balik se mi nekde sekl tak to resim, snad to dorazi brzo.
...díky!.
Jojo, já zkoukla na insta více účtů Korejek(ředitelky lékáren, nebo co/nevím, jestli to píšu správně) a tohle doporučovaly často, i když právě jedna, že toho PDRN tam je minimum.
Já ale chtěla hlavně tu kyselinu hyaluronovou.
Serum není ani lepkavé, ani hustý gel, je to spíše pouze voda jeeemněě zahuštěná, ale spíše fakt jen voda.
Ale když to dám na obličej, neztahuje to, pocit příjemný/normální.
V létě/vyšší teploty mi bude stačit přidat oční krém nebo krém kolem očí.
Teď , resp. večer jsem na to dala ještě krém.
To serum s kys. tranexam jsem taky měla na mysli, že zkusím. Ale - neznala jsem, jak značka tvoří, tak jsem si řekla, že zkusím napřed event. méně kontroverzní kys. hyalur., a pak se uvidí. Takže příště asi dám i tu tranex.
I když - nepoužívám SPF, flekatá jsem. Ale zajímalo by mě, co mi to s pletí bude dělat. Pamatuju si, že @prďola říkala, že pigmentace je běh na delší trať, ale v tom seru jsou i jiné dobré ingredience, takže pořízení sera by bylo dobré tak jako tak.
No, značka HaruHaru a IUNIK - tam se nadšení rozchází u Korejek. Hlavně to HaruHaru nic moc. Resp. od té značky, myslím, jen asi dva dobré výrobky.
Pak dost doporučují Aestura - no, sjela jsem složení krémů a ještě něčeho, a silikony, a jiný fuj věci.
Fakt všechno dávám napřed do tabulky...![]()
...a co si myslíš o VT Cosmetic?
Miru Pigment je osidnej, nejde o t o jen to zlikvidovat, ale predejit dalsimu tvoreni, tam nastoupi pak myslim ty dalsi slozky prave. Ale nejsem zadny odbornik.
VT cosmetics Ti nevim, moc jsem to nestudovala, protoze mi to prijde bud jak vylozene trik/udelatko a nebo neco co jeste neni dostatecne zmapovany, ale nezpozorovala jsem, ze by to nekdo extra chvalil, nebo lepe receno spis na pleti po akne a mastne to neco udela? Ja mam sussi tak me to nebere zatim. Klidne treba microneedling, to mam i valecek od dermatolozky (z ordinace, ne na domaci pouziti), akorat jsem lina ho pouzivat.
0zero7 prosim, ktere serum na pigment od Anua? Ted dobiram Bioderma pigmentbio, ze bych zkusila neco noveho.
...noo, já mám také právě obecně despekt k něčemu, co "propichuje" jakkoliv pleť. Z x důvodů...
Takže VT Cosmetic nechám být, je plno dalších výrobků, značek![]()
Miru dik!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.