Sweet Potato jo!
Aktuální česká politická situace
Mezitím můj "oblíbenec" Andor. ![]()

Sweet Potato eeeee, cože to bylo na webovce eet za tlačítko... nahlásit účtenku? AB je spodina a cílí na spodinu. To, že si účelově nepamatuje, to už ukázal nejednou, zmetek stbáckej.
9:22 - Ruský prezident Vladimir Putin nařídil zrušit útok na ocelárny Azovstal v Mariupolu, píše TASS. V zařízení se nacházejí zbývající ukrajinští obránci města.
A teď co to znamená..
tem oarchantum se věřit nedá. ![]()
![]()

na tom Donbasu se někomu ubližovalo.
Mě by zajímalo, kde specielně k tomuhle lidi přišli. Přece kdyby tam léta probíhaly takový strašný věci, jak teď kremloboti tvrděj, byl by toho plnej celej svět už dávno... zahlcený sdělovací prostředky... a Ukrajině by dneska nikdo nepodal ani ruku, natož jedinej náboj.
To se ty idioti nemůžou sami sebe zeptat, jak to že to vylezlo tak najednou, až teď?!
Esej na téma velké ruské duše. Z roku 2017.
Tak asi nic.
Dobrej popis, ale nic novýho. Takhle na tom byli mužici už za cara, nezměnilo se nic, vůbec nic. Jsou prostě rádi, že se aspoň jednou denně nažerou... víc je nezajímá a nikdy zajímat nebude. Kromě toho, že jsou největší národ (odhlédneme-li od smutné skutečnosti, že to jim hlad nezažene, tak je i nesmysl vidět v kdejakým Burjatovi nebo Kalmykovi Rusa, ergo žádnej národ nejsou). Je to marná země, marný lidi...
Jak říká Putler, že bez Ruska je svět k ničemu, tak bych si dovolila zdvořile nesouhlasit. Naopak, bez rusáků by se svět obešel velmi dobře, a bylo by nám všem mnohem líp.
9:22 - Ruský prezident Vladimir Putin nařídil zrušit útok na ocelárny Azovstal v Mariupolu, píše TASS. V zařízení se nacházejí zbývající ukrajinští obránci města.
https://twitter.com/Fbeyeee/status/1517062647170191362

nonemy
parchanti zas...í, ruSSáci, zrudny pronarod.
Prosím, můžete mi někdo vysvětlit nebo odkázat na článek, proč je pro Putlera tak důležitý zvítězit do 9. května (vím, že je to datum jejich oslav konce války, jen nevím, proč mu na tomhle datu údajně tak moc zálěží). Děkuju!
No a čím by se prezentoval na tý přehlídce na Rudým náměstí? Zdecimovaným vojskem, rozkradenou technikou? O čem by tam mluvil? Potřebuje vylízt na pódium s nějakým úspěchem (i kdyby si ho měl vymyslet), jinak tam ani nemusí chodit!
Potřebuje to vítězství vyhlásit jak sůl, při těch sankcích a hladomoru kterej mužiky čeká.
Ani se nedivím, že než by nechal rusáky roztahovat se ve svým baráku, radši ho nechá zničit ![]()
https://twitter.com/visegrad24/status/1516957930842738689?s=20&t=GRjEq4UImqpn5BjRoKLe8Q
Zajímavý, jak ti rusácký plynoví činovníci padaj jak mouchy.
https://twitter.com/Liveuamap/status/1517095234399784960
V pondělí nějakej Avajev, pěkně s celou rodinou... a teď to samý v modrým.
Potřebuje vylízt na pódium
Na podium stejně vyleze akorát tak Nývlt nebo Macháně...Putler bude zalezlej hluboko v krytu.
barbucha
(teda na toho s barákem)
Naopak ty celorodinný sebevraždy... tomu přece nemůže nikdo věřit, ne?
Tý hráblo.Peková
stes tvl, to je neskutečná blbka. Jsem četla, že Zahradníkové a Ševčíkovi už chybí do trojky jen Peková a už je to tady. Banda proruských idiotů.
nonemy já prostě nedokážu pochopit, jak mohl Ševčík projít. To má fakt celý akademický senát pod palcem?
To vážně nebyl ani jediný jiný kandidát?
A to si to studenti nechají líbit? Už jsem viděla nějaké výzvy k protestu..
![]()
stes tady je jasné ukazuje, že jednou idiot=vždycky idiot.
Konstantní jsou v tom, že prostě ty fantasmagorie jedou spolehlivě pořád, ať je to na jakékoli téma..
Na podium stejně vyleze akorát tak Nývlt nebo Macháně...Putler bude zalezlej hluboko v krytu.
Třeba mu tam zase daj nějakou neprůstřelnou klec... vono i když samozřejmě nikdo nedostane náboje na tu přehlídku, tak spolehni se, že jo - v tom bordelu. Myslím že si to ale nenechá ujít.
No bylo by to krásný, trefit tu tribunu...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my