Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Kokoska
34669 příspěvků moje polička 06. května 2022 18:49

razorblade ono to konani samo o sobe je i smesne, jen ten kontext oslav osvobozeni tam, kde znicili totalne vsechno, osvobodili lidi od jejich sveta, zhusta i od zivota, z toho je mi na bliti.

Offline slniecko admin
19521 příspěvků moje polička 06. května 2022 22:21

andulka01 niekde bol taký odškrtávací obrázok ruskej flotily......neviem ho nájsť...

Online barbucha blogger
35639 příspěvků moje polička 07. května 2022 10:10
Reakce na andulka01:

Admirál Makarov jde tak trochu na chuj

​Muhehe!

Online barbucha blogger
35639 příspěvků moje polička 07. května 2022 10:12
Reakce na razorblade:

Kokoska ja kdyz jsem to videjko videla, tak vim, ze bych mela vzteky pukat, rozcilovat se, brecet nebo ja nevim co jinyho... ale ja jsem se uprimne rozhykala smichy. Rusko je proste zivotni styl

​Smála bych se taky, kdyby tam zároveň nehnilo tolik mrtvol

Offline SunEclipse
3469 příspěvků moje polička 07. května 2022 10:28

já vůbec nechápu, jak tam ti ruští dobrovolníci v poklidu zametají a natírají mezi ruinami domů..

Online barbucha blogger
35639 příspěvků moje polička 07. května 2022 10:36

SunEclipse 

S mužikem nehne nic, to nejsou normální lidi.

Offline Magda
255 příspěvků moje polička 07. května 2022 11:54
Reakce na barbucha:

SunEclipse 

S mužikem nehne nic, to nejsou normální lidi.

Online barbucha blogger
35639 příspěvků moje polička 07. května 2022 16:20

Muhehe! 

Nějaká kaliningradská automobilka se kvůli obtížné ekonomické situaci rozhodla přidělit svým zaměstnancům půdu na políčka, kde mohou sobě pěstovati erteple.

Půda byla přidělována losem, kvalitní sadbu lze zakoupit v závodu (patrně za definitivně poslední výplatu ).

http://www.avtotor.ru/news/2066-avtotor-vydelil-svoim-rabotnikam-zemelnye-uchastki-pod-ogorody

Online barbucha blogger
35639 příspěvků moje polička 07. května 2022 19:49

A tohle je taky dobrý. Rublíky zjevně docházej... ovšem napsat rodiči potopenýho (neřku-li utopenýho) syna, že místo jeho současnýho pobytu není známo, je plod poměrně rozvernýho ducha řekla bych

Pozůstalí po námořnících křižníku Moskva zřejmě nic nedostanou

Rusko zdá se nebude vyplácet peníze pozůstalým námořníků křižníku Moskva. Na sociální síti VKontakte se objevil vzkaz prokuratury ruského černomořského námořnictva otci jednoho ze zabitých vojáků z lodi. Prokuratura otci píše, že jeho syn a další námořníci, kteří při zničení lodi zahynuli, se oficiálně neúčastnili žádné vojenské operace a loď se podle nich potopila kvůli „nehodě“. Ukrajinci, ale i zahraniční představitelé a média uvádí, že křižník potopil zásah ukrajinských raket.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 07. května 2022 21:02

barbucha Haha erteple. O lopaty se nebojím, s dřinou mají zkušenost a lachtani se budou muset zasnažit trošku.

Offline Kokoska
34669 příspěvků moje polička 08. května 2022 15:10
Reakce na SunEclipse:

já vůbec nechápu, jak tam ti ruští dobrovolníci v poklidu zametají a natírají mezi ruinami domů..

​Zkus si odmitnout a nezametat. Ono kdyz se pise dobrovolnici, nemusi to opravdu dobrovolnici byt. Ale mozna ze jsou tak radi, ze se po nich momentalne nestrili, ze holt zametaji. 

Docela by me zajimalo, jestli lide, kteri inklinovali k Rusku, a urcite takovi i v Mariupolu byli, jsou ted spokojeni a dal jsou pro Putina.

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 09. května 2022 12:40

To fakt nevymyslíš...

Další podivná smrt ruského miliardáře. Exmanažera Lukoilu měl zabít jed od šamana

O bizarních okolnostech smrti informoval bulvární list Moskovskij Komsomolec a kanál Mash na Telegramu. Subbotin měl zemřít v domě rodiny šamana, se kterou se znal a kterou pravidelně navštěvoval.

„Přišel k nim ještě jednou – léčit kocovinu. Najednou se necítil dobře. Bolelo ho srdce. Majitel (domu a údajný šaman - pozn. red.) se rozhodl nezavolat záchranku a dal mu korvalol, což je směs kozlíku lékařského, máty a fenobarbitalu, a uložil byznysmena ke spánku ve sklepě. Tam zemřel,“ uvedl kanál Mash.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 09. května 2022 13:11

andulka01 vypada to, ze si tam nekdo pripravuje pudu na obdobi po vovkovi

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 09. května 2022 13:14

Rusky velvyslanec v Polsku si dnes oslavny dne pobedy paradne uzil

Offline Sweet Potato
40146 příspěvků moje polička 09. května 2022 13:18

razorblade Což mi připomíná, že u ruské anbasády v Praze (ulice Ukrajinských hrdinů, kdyby někdo netrefil;-)) je dnes taky akce.

V 16h. "To nesmeješ".

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 09. května 2022 13:21

razorblade Teda tam se s tím nepářou...

Offline Karja
44471 příspěvků moje polička 09. května 2022 13:31

Sweet Potato Škoda že nebydlím v Praze, pokud to házení není trestný tak bych se tam šla vyřádit. 

Já nechápu, že ten ruskej velvyslanec v Polsku vůbec vylízá na denní svetlo, zrovna tam! 

Online barbucha blogger
35639 příspěvků moje polička 09. května 2022 13:34
Reakce na andulka01:

uložil byznysmena ke spánku ve sklepě. Tam zemřel,“ 

Online barbucha blogger
35639 příspěvků moje polička 09. května 2022 13:38

A snad je to pravda... ty řezníci z Buči, jednotka vyznamenaná Putlerem za to svinstvo, doznali prej nějaký úhony, chudáci malý Beztak je Putler znova nasadil schválně, aby se jich zbavil a nemohli po válce nikdy o ničem vypovídat.

https://twitter.com/sumlenny/status/1523021564765110272

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10758415/Russias-Butchers-Bucha-brigade-attacked-Ukrainian-drones-suffers-heavy-losses-Donbas.html

Ukrajinci budou za chvíli lepší jak Mosad

Online barbucha blogger
35639 příspěvků moje polička 09. května 2022 13:41
Reakce na razorblade:

Rusky velvyslanec v Polsku si dnes oslavny dne pobedy paradne uzil

​Taky luxusní Ale neuhne, moloděc!