razorblade ono to konani samo o sobe je i smesne, jen ten kontext oslav osvobozeni tam, kde znicili totalne vsechno, osvobodili lidi od jejich sveta, zhusta i od zivota, z toho je mi na bliti.
Aktuální česká politická situace
andulka01
niekde bol taký odškrtávací obrázok ruskej flotily...
...neviem ho nájsť...
Kokoska ja kdyz jsem to videjko videla, tak vim, ze bych mela vzteky pukat, rozcilovat se, brecet nebo ja nevim co jinyho... ale ja jsem se uprimne rozhykala smichy. Rusko je proste zivotni styl
Smála bych se taky, kdyby tam zároveň nehnilo tolik mrtvol ![]()
já vůbec nechápu, jak tam ti ruští dobrovolníci v poklidu zametají a natírají mezi ruinami domů..![]()
S mužikem nehne nic, to nejsou normální lidi.
Muhehe!
Nějaká kaliningradská automobilka se kvůli obtížné ekonomické situaci rozhodla přidělit svým zaměstnancům půdu na políčka, kde mohou sobě pěstovati erteple.
Půda byla přidělována losem, kvalitní sadbu lze zakoupit v závodu (patrně za definitivně poslední výplatu
).
http://www.avtotor.ru/news/2066-avtotor-vydelil-svoim-rabotnikam-zemelnye-uchastki-pod-ogorody
![]()
A tohle je taky dobrý. Rublíky zjevně docházej... ovšem napsat rodiči potopenýho (neřku-li utopenýho) syna, že místo jeho současnýho pobytu není známo, je plod poměrně rozvernýho ducha řekla bych ![]()
![]()
Pozůstalí po námořnících křižníku Moskva zřejmě nic nedostanou
Rusko zdá se nebude vyplácet peníze pozůstalým námořníků křižníku Moskva. Na sociální síti VKontakte se objevil vzkaz prokuratury ruského černomořského námořnictva otci jednoho ze zabitých vojáků z lodi. Prokuratura otci píše, že jeho syn a další námořníci, kteří při zničení lodi zahynuli, se oficiálně neúčastnili žádné vojenské operace a loď se podle nich potopila kvůli „nehodě“. Ukrajinci, ale i zahraniční představitelé a média uvádí, že křižník potopil zásah ukrajinských raket.
barbucha Haha erteple. O lopaty se nebojím, s dřinou mají zkušenost a lachtani se budou muset zasnažit trošku.
já vůbec nechápu, jak tam ti ruští dobrovolníci v poklidu zametají a natírají mezi ruinami domů..
Zkus si odmitnout a nezametat. Ono kdyz se pise dobrovolnici, nemusi to opravdu dobrovolnici byt. Ale mozna ze jsou tak radi, ze se po nich momentalne nestrili, ze holt zametaji.
Docela by me zajimalo, jestli lide, kteri inklinovali k Rusku, a urcite takovi i v Mariupolu byli, jsou ted spokojeni a dal jsou pro Putina.
To fakt nevymyslíš...
Další podivná smrt ruského miliardáře. Exmanažera Lukoilu měl zabít jed od šamana
O bizarních okolnostech smrti informoval bulvární list Moskovskij Komsomolec a kanál Mash na Telegramu. Subbotin měl zemřít v domě rodiny šamana, se kterou se znal a kterou pravidelně navštěvoval.
„Přišel k nim ještě jednou – léčit kocovinu. Najednou se necítil dobře. Bolelo ho srdce. Majitel (domu a údajný šaman - pozn. red.) se rozhodl nezavolat záchranku a dal mu korvalol, což je směs kozlíku lékařského, máty a fenobarbitalu, a uložil byznysmena ke spánku ve sklepě. Tam zemřel,“ uvedl kanál Mash.
andulka01 vypada to, ze si tam nekdo pripravuje pudu na obdobi po vovkovi
Rusky velvyslanec v Polsku si dnes oslavny dne pobedy paradne uzil![]()
razorblade Což mi připomíná, že u ruské anbasády v Praze (ulice Ukrajinských hrdinů, kdyby někdo netrefil;-)) je dnes taky akce.
V 16h. "To nesmeješ".
razorblade Teda tam se s tím nepářou...
Sweet Potato Škoda že nebydlím v Praze, pokud to házení není trestný tak bych se tam šla vyřádit.
Já nechápu, že ten ruskej velvyslanec v Polsku vůbec vylízá na denní svetlo, zrovna tam!
A snad je to pravda... ty řezníci z Buči, jednotka vyznamenaná Putlerem za to svinstvo, doznali prej nějaký úhony, chudáci malý
Beztak je Putler znova nasadil schválně, aby se jich zbavil a nemohli po válce nikdy o ničem vypovídat.
https://twitter.com/sumlenny/status/1523021564765110272
Ukrajinci budou za chvíli lepší jak Mosad ![]()
Rusky velvyslanec v Polsku si dnes oslavny dne pobedy paradne uzil
Taky luxusní
Ale neuhne, moloděc! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my