Komentář ze Zemanova účtu:
Mobilní operátoři tak dlouho váhali se zavedením slušného tarifu, až službu rozesílání zpráv za 0,01 Kč rozjela Fio banka.
Komentář ze Zemanova účtu:
Mobilní operátoři tak dlouho váhali se zavedením slušného tarifu, až službu rozesílání zpráv za 0,01 Kč rozjela Fio banka.
![]()
jinak mi je docela líto, že to lidi využili fakt většinou na takový dost trapný srosťárny
tfuj, zase nějaká privilegia, jen ať mu to strhnou
Mně se nejvíc líbí:
Bavit se na jeho účet dostává novej rozměr
![]()
Proč mu nedali obě voči stejný?! ![]()

vypadá nějak úplně jinak
myslím, že začnu podporovat teorii, že jde o nastrčeného bezdomovce, který je mu podobný, a kterého vodí jako loutku ovčáček, aby nepřišel o dobré bydlo, a skutečný zeman je již dávno mrtev...
No, jinak... vypadá jak vycpanej. Aspoň mohli té figuríně přidělat příčetnější výraz ![]()

Ze všeho nejvíc mi připomíná figurínu inspektora Trachty.
jezis jasne!![]()
Jo, ta měla taky strašit lidi, ne?
![]()
To je photoshop ne? To už fakt nemůže být pravda. ![]()
Kdyz si uvedomim, ze tohle je vrchni velitel ozbrojenych sil...
to fakt vypadá, jako když soše instalují do ruky košíček ![]()
Tak tuhle fotku beru s rezervou, to je momentka, kdy někomu podává koš a zároveň kouká na někoho jiného. Horší mi připadají ty ksichty, kdy sedí a čučí a vypadá jak... jak vypadá.
Presne. Nebo se Sipkova Ruzenka prave pichla do prstu.
Přesně. Eště by mu ten košík měli k tý ruce přidrátovat ![]()
Ale vtip je v tom, že jemu někdo podává ten košík. A pak je slušnost hledět dárci do očí
a ne zevlovat na strop
Asi už ani nedokáže zaostřit...
To mi přijde, jako by mu ho spíš odebirali.Takovým opatrným,jakoby štítivým způsobem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.