Probírán se těmi internetu, je to teda občas hnůj, ale toto je flastenec jak z učebnice.
Ještě ho kretena znám osobně, před lety působil jako vcelku inteligentní člověk, pak mu nevím proč jeblo a výsledek vidíme.

Probírán se těmi internetu, je to teda občas hnůj, ale toto je flastenec jak z učebnice.
Ještě ho kretena znám osobně, před lety působil jako vcelku inteligentní člověk, pak mu nevím proč jeblo a výsledek vidíme.

Jak to tady čtu, tak jsem asi nebyla normální. Od první třídy po celou školní docházku jsme měli brannou výchovu plus všechna ta cvičení, každý rok měření na masky, teorie co dělat při atomovým výbuchu atd. A my jsme z toho měli spíš srandu. Vůbec si nepamatuju, že by někdo z nás měl reálný obavy. Byla to vůbec hrozná doba. V naší škole jsme měli kinosál a tam nám pravidelně jednou týdně pouštěli fimy a dokumenty z II.sv. války. Asi už jsme byli z toho otrlí. Jediný, kdy jsem měla strach bylo v roce 68, ale to jsem byla ještě malý, předškolní dítě. Bydleli jsme u parku Šelepka a tam se utábořili okupanti. Na náš barák a ty kolem nás byly namířený hlavně tanků. Pamatuju si, jak mě probudila babička a řekla holčičko vstávej, bude válka, musíme jít nakoupit jídlo. Vždycky si na to toho 21. vzpomenu.
Nemáte někdo nějakej odkaz na tom, kolik těch věčně sklonivanejch nácku na té Ukrajině je, jestli 3 nebo 5? nebo jaka je ta realita? Potřebuju vyargumentovat Facebook jednomu blbovi, to je jedna fotka za druhou, hajlujici děti co zřejmě jenom mávají, fotky kdoví odkud, štve mě neskutečně, blbec.
Karja uf, někde jsem měla odkaz, jak to bylo s plukem Azov.
To byli jediní nackové na Ukrajine, kteří vůbec stojí za řeč. (ono ty polovojenské složky tyto typy vcelku přitahují, na tom není nic extra zvláštního.) Ale Azov s tím vcelku zametl ve chvíli, kdy se stal součástí pravidelně armády.
Jinak jistá míra těchto extremistů je i tady, to přece nezakládá žádné právo jiný stát napadat. A ani je není potřeba počítat. Důležité je,že nejsou podporování/ organizování státem. A to nejsou ani na Ukrajině. Už to je tak, že hlavní nacisti na kontinentu jsou momentálně rusové.
Měla jsem i obsáhlejší článek, ale ten odkaz mi píše, že na seznamu neexistuje.
continuity No, co k tomu napsat, nic. Ten blb mě neskutečně štve.
Někde bys i možná našla nějaké výsledky voleb. Měli tam jednu stranu, která se považovala za extrémně pravicovou a dostala v posledních volbách asi do 3 %. Jako v tomhle ohledu na tom byli líp, než jiné evropské země. Hledej.
dynda jo to je taky dobrý argument.
Otázka nakolik to tomu presvedčenemu změní svetonázor.
To bych řekla, že vůbec. Ale vysypat to na něj by pro Karja mohla být úleva.
continuity Tak víš co, určitě neuškodí ho konfrontovat s tím, že je blbec:-D
Titulku dnešních Lidovek jste viděly?
jo ![]()
Sweet Potato ne, co píšou?
eM Totéž co mf. Technicky je to samozřejmě placená inzerce.
Sweet Potato Zmetek hnusnej ![]()
![]()
![]()
Sweet Potato CO TO JE??? ![]()
Dívám se na ČT24 na zahájení volební kampaně ANO a je mi jasné, kdo volby vyhraje![]()
Sweet Potato To je neuvěřitelný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.