continuity meho muze to taky porad chyta, ale prijde mi, ze neni uniku, nejsem schopna rict, ktera zeme je na tom tak lip, co se tyka politiky, ze by stalo za to presidlit
Aktuální česká politická situace
baltik no právě, je to tak nějak blbě aktuálně všude. Ještě možná nějaký sever by šel.
Nebo prostě tento svět není pro starý. ![]()
Zemanovi zbyva do 7.3.2023 presne pul roku. Ja budu do posledni chvile doufat, ze ten kdo ho nahradi nebude ani Babis, ani nikdo z jeho podrizenych.
A dnes se definitivne odkopal jeden kolega, ten jeho vyvoj sel presne takhle: rousky ze zaclon - ti co se nechali ockovat jsou ovce, mne staci dobra imunita a otuzovani - Ukrajina ublizovala lidem na Donbasu a kdo vi jaka je pravda o valce - proc tady zivime uprchliky - Fialova vlada nas necha zmrznout - kandiduje do obecniho zastupitelstva za SPD.
To je vůl. Tady se fakt už nedá dělat ani parodie. Mám čím dál tím větší problém rozlišit parody účty od těch reálných.
hele, jak to dává smysl, je to parody
hele, jak to dává smysl, je to parody
![]()
continuity no asi máš pravdu, jenže to je právě ten průser (úředník co dělá formulář a o věci nic neví) + nerozumím tomu jak nikdo neřeší centrální vytápění? jo že se to netýká letoška to je pravda, ale od ledna budeš mít o 6 nebo 4,5 tis nižší zálohy a závisí to právě na tom, jestli máte A) svůj plynovej kotlík nebo v baráku malou kotelničku na plyn B) nebo takovou tu blokovou ať už na dálku nebo na plyn to je fuk (zjednodušeně). to že část prahy topí uhlím to je výhoda co se týká ceny - na příspěvek to vliv nemá - ale česko není jen praha což ovšem jak víme pražáci nějak neberou na vědomí
ono v porovnání s tím o kolik ty náklady skutečně vzrostou (ne všem ale asi hodně lidem) jsou ty sumy dost směšný, přesto to je pro někoho fakt hodně peněz i ten rozdíl 1500 je prostě hodně
viktorka_od splavu my nejedeme z Melnika. Jako půlka Prahy,
Máme na sídlišti plynovou kotelnu. Prostě to úplně nejblbější řešení. Jenže s tím stejně nic nenadělám a co to udělá s vyúčtováním je tak složité predikovat, je tam spousta parametrů jak se to rozpocitava už teď (ovlivnim jen cca 30% nákladů). Jede tak i voda a tam platím běžně úplně jiné číslo, než co se odečetlo, protože ztráty cestou.
A to ještě jestli se vůbec topit bude. Takže to fakt neřeším, protože vliv na to mám nulový, jak na spotřebu, tak na to jestli se topit bude.
continuity no ale to je právě uplně jedno, odkud "jedete", v tom je ta pointa. pokud máte blokovou plynovku tak dostaneš stejný příspěvek jako ti co mají CZT, a cena plynu tě teoreticky nezajímá i když teda netuším jakou cenotvorbu má váš dodavatel, to ví vedení SVJ nebo co tam máte, jakou máte smlouvu. obvykle tu cenu má právě každý stejnou a "naředí" se to díky různé skladbě zdrojů na nějaký víc či míň výhodný průměr
zas teď se (možná, fakt netuším jak se k tomu lidi postaví) ukáže jak to je s tím že v paneláku nemusíš vůbec topit![]()
viktorka_od splavu upřímně, když najednou zjistím, že musím topit, tak to bude za mě ještě ta pozitivní zpráva, protože to znamená, že sousedi, začli konečně topit méně. 70% nákladů se rozpocitava.
Stejnou cenu bude těžko mít celá Praha, když je to úplně jiný dodavatel?
continuity no není právě
Sweet Potato to je převeliký překvapení, že když si člověk nadělá dluhy, nemůže si požádat o dávky na jejich splácení.
A taky pracovat se musí, jak barevnej. ![]()
Vostrá Vanda opravdu nebude nejostřejší tužka v penále.
razorblade Já tě obdivuju. Myslím, že bych se asi tak za pět minut musela jít na chodbu vychechtat a už bych se nezvládla vrátit zpátky ![]()
U nás v metru je jeho předvolební plakát, kde polonahý dělá stojku. Moje syny to hodně zaujalo, kampaň je asi zacílená na předškolní děti ![]()
Aranel Až za pět? ![]()
Panebože! Míšo razorblade to je snad horší než kopání v dolech, takovahle práce!. Ty vogo:-D:-D to je materiál.
Připravte vázy na slzy! Žena a matka rezignovala!
https://twitter.com/neovlivnicz/status/1567839546921869314?s=46&t=IdSBUEohcOVBismadPFWqw
Evaeva Tak však on je má oddlužit z exekucí nebo tak něco, ne? Správně se o to zajímají! ![]()
Já si to nedovedu představit, jak tam sedím s novinářským zápisníkem, vědoma si deadlinu článku, a Karel v kombinézce s brejlema mává rukama a lítá si ve virtuální realitě ![]()
Aranel dneska rano se mi vysmal jeden kolega, ze ho pobavilo, ze jsem tam sla zrovna ja![]()
razorblade Kdyby tam šel on, jistě by ses vysmívala ty jemu!
Aranel ja nejsem skodoliba
a byla to sranda. On Janecek asi neni zlej clovek, jen snilek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my