Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 15:37
Reakce na prďola:

continuity Já právě věřím a doufám, že to není všechno jen otázka zdrojů a přírodních podmínek, ale hlavně toho, do jak velkých sra.ek se nechá celé Rusko zatáhnout. A myslím si, že i kolem Putina je stále dost lidí, kteří tu hranici mají nastavenou úplně jinde než vůdce.

​Jo jasně, to mají. Akorát si buď netroufnou ani pípnout, nebo - jako teď ty lidi z Petrohradu (co vyzvali Putlera k odstoupení, a promptně za to obdrželi předvolání na policii) - za to pípnutí nesou ihned důsledky. 

Mně se zdá, že ostatní z bližšího Putlerova okruhu se naopak, dle vzoru papalášů Severní Koreje, předhánějí ve velkohubých prohlášeních, aby ulahodili Vůdci... ty nesmysly co padaj z Lavrova, Medvěděva a hlásnejch televizních trubek jsou naprosto zcestný.

Offline slniecko admin
19521 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 16:09

prďola tí čo sa ozvú, majú nepríjemný zlozvyk padať z okien.

ale vo väčšine, aj tak majú zdroje diverzifikované, sídla po celom svete, je pre nich jednoduchšie držať hubu a prežiť to niekde ďaleko od toho a mať pokoj. Ako to, že im v civilizovanom svete siahli na tieto zábezpeky je len dobre, ale ešte stále tu máme kopec krajín, kde sa to v pohodlí a kľude dá preexistovať - keď máš z čoho.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 10. zaří 2022 19:58

barbucha doslova tam serou do diry je to hruza. Tech lidi je mi lito, pac do tohohle je dostaly desitky let nezajmu jejich vrchnosti.

Offline Dadoo
11622 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 13:13

Není tu někdo z Domažlic..?

Offline Sweet Potato
40135 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 14:40

Dadoo S podporou top09

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 17:01
Offline viktorka_od splavu
49189 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 17:47

barbucha ano, vsak to znas - poturcenec horsi turka!

Offline rasaNori
8824 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 19:03

slniecko teď v Egyptě jich bylo jako much, a prý snad bude ještě víc, že budou přijímat ty jejich platební systémy MIR

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 21:19
Reakce na razorblade:

barbucha doslova tam serou do diry je to hruza. Tech lidi je mi lito, pac do tohohle je dostaly desitky let nezajmu jejich vrchnosti.

​Spíš stovky let. Ale to je národ, kterej se ani nechce mít líp (spíš aby se ostatní měli stejně mizerně). Dyk ten Putler má pořád podporu 80%!!

Offline Kokoska
34652 příspěvků moje polička 11. zaří 2022 22:44

barbucha ja si myslim, ze ti obycejni lidi, kteri treba ani nikdy nikam nevycestujou, aby poznali neco jinyho nez sirou Rus, ve valny vetsine maji strasne zkreslenou predstavu o zbytku sveta. Jim se vtlouka do hlavy (stejne jako kdysi nam 40 let), ze nad ne neni a zapad je zkazenej prohnilej vykoristovatel, kde se to hemzi bezdomovcema a nezamestnani zebraj na ulicich. Tak holt jsou spokojeny, kdyz maj ten svuj stakan a cukr do caje a kdyz jim to batuska zaridi, je to dobry batuska. Ze za chvili nebudou mit nahradni dily do cehokoli, to je jeste momentalne netrapi, neco se najde a kdyz bude hur, tak za to muze kdo? Ano, zapad.

Offline slniecko admin
19521 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 01:33
Reakce na rasaNori:

slniecko teď v Egyptě jich bylo jako much, a prý snad bude ještě víc, že budou přijímat ty jejich platební systémy MIR

​no...

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 07:28

Kokoska 

Ano, nám to vtloukali do hlav taky. Ale věřilas tomu?! To je ten rozdíl mezi normálníma lidma a mužikem

Nejen že lze použít zdravý rozum, ale donedávna mohli koukat na cizí filmy, číst knížky, surfovat po internetu (vymoženost, která za nás nebyla!)... sledovat tam zprávy... a člověk si udělá obrázek sám. Má-li ovšem mozek v hlavě!

Offline Kokoska
34652 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 08:44

barbucha o tom uz jsme se tu bavily mockrat, ty podminky srovnavat nejde. A mentalitu uz vubec, jak tu nekdo psal, je to fakt jiny zivocisny druh. Lidi vzdelani a jakz takz s rozhledem dejme tomu v Moskve a Petrohradu to nevytrhnou. Jestli tam vubec zustali, neodvazi se ve velke vetsine ceknout.

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 09:07

Kokoska 

No jo, ten venkov je bída, ale přece jen větších měst je tam ještě mraky. Možnosti měli... že je nevyužili z nejrůznějších důvodů, z lenosti, minimální duševní kapacity, věčnýho ožralství, naprostýho nezájmu... to je čistě jen na nich. Jako jinej živočišnej druh to je, vo tom žádná, ti se běžnýmu Evropanovi nemůžou rovnat, je to čirej středověk (a nakonec to bych křivdila našim středověkejm obyvatelům, o kterejch se už tehdy psalo, že u nás "každá bába vykládá Písmo svaté" to jest umí číst a psát, a zajímá se ).

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 11:56

Chichichi

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 12:25
Offline prďola
4456 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 12:38

Teda ještě je příliš brzo, abych napsala, já vám to říkala ... ale přesně v toto jsem doufala:

Zdecimovaní okupanti na jihu Ukrajiny vyjednávají o složení zbraní

Neuvěřitelná debata v ruské televizi: Hosté přiznávají porážku a volají po mírových jednáních

Jasně, že si nemyslím, že zítra bude hotovo, ale fakt doufám, že do vánoc jo. A ráda bych i tu třešničku na dortu: vydání Putina a přilehlé věrchušky do Haagu!

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 12:50

prďola 

No, nechci ti (a nám všem) kazit radost, ale všichni jen trochu zasvěcenější čekaj válku ještě i v příštím roce (jestli se Putler nenasere a nepoužije atomovku dřív anžto už moc jinejch možností nemá - dodávám já, věčnej optimista ).

Do Haagu by je mohli nahnat, ale v rámci rychlejšího řešení bych je radši viděla rozšmelcovaný někde v krytu, případně viset na kandelábru a tak. Prostě na jistotu!

Držme palce, ať to kluci dají.

Offline prďola
4456 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 12:56

barbucha MEM je boží!

Znáš to: doufám v to lepší, připravený jsem na to horší. Takže pro všechny zasvěcenější je povinnost čekat válku i v příštím roce. Jinak by se jim na podporu UK vyprdli všichni hned teď

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 12. zaří 2022 12:59

prďola 

Já se jen bojím, aby se na tu podporu právě všichni nevyprdli, když nebude UK postupovat dostatečně rychle. Ale snad nikdo nemůže čekat zázraky...

Tady malý video, taky boží. Člověk by až slzu uronil, fakt že jo. https://twitter.com/i/status/1568650372864004096