barbucha Skvělej sport-bar! ![]()
Aktuální česká politická situace
barbucha to video je bohužel fejk, ale boží je ![]()
Jestli letos nebo příští rok, hlavně, když to nastane:
V noci buděj Putina...
Vladimire Vladimiroviči, Ukrajinci chtějí hovořit o kapitulaci.
Charašo, konečně. Dejte mi je k telefonu.
Ne... Jsou za dveřma. Máme na to hodinu.
barbucha mam teda dost obavy, co nasranej Putin a ta jeho skvadra vymyslej.
jerry Krásná představa :-)
tak už nejsou výpadky z oken, už padaj z lodí
Já, starej pesimista, mám obavu úplně o všechno. Aby to skončilo co nejdřív a všichni hajzlíci byli po zásluze potrestáni. To se zas bude relativizovat, omlouvat, lhát a zdlouhavě dokazovat
.
barbucha mam teda dost obavy, co nasranej Putin a ta jeho skvadra vymyslej.
To já taky. Tady by bylo jediný řešení, a to urazit mu palici lopatou. Všechno další je špatně anžto mu to dává ještě šanci nějak zaškodit.
Ale nejsem příznivce nechat mu nějakou únikovou cestu, aby snad neztratil tvář, jak smyslovali nejrůznější jurodivci. Naopak, měl by ji ztratit navždycky a s pořádnou vostudou, aby ho přešla chuť a byl rád že vůbec dejchá. Ale je to krysa...
Je zašitej v nějakým tom krytu a klepe se strachy, tipla bych. Podle mě se teď už bojí všech a všeho.
A to s tím kolem mu taky moc nevyšlo.
Po caru zvonu a caru dělu mají cara kolo.
Ani jedno nefungovalo.
Už delší dobu se královsky bavím u těch telefonátů rusáckejch vojclů. Sice nemaj nic, zbraně ani jídlo a většina jich padla, ale vypadá to že vodky mají pořád ještě dost
(i když nejvíc potěšující je samozřejmě popis jejich tristní situace
)
A poslední příspěvky na FB https://www.facebook.com/militaryportal.cz/ jsou úplná rajská hudba ![]()
barbucha všichni vojenští analytici, které sleduji, použití atomovky vylučují.
Rusům by to k ničemu nebylo, západním spojencům by nezbylo nic než adekvátně reagovat, protože Čína, Pákistán a Korea pečlivě sledují, co se bude dít.
Je víc možností odpovědi, i nenuklearnich. Podtrženo, sečteno, pokud chce Rusko zatáhnout do války západ s Američany v čele, může to zkusit. V jakém stavu je Ruska PVO vidíme v přímém přenosu. Tak jednou týdně si sestřelí vlastní letadlo. Nezůstane z nich ani mastný flek.
Ohledně atomovek bych byla v klidu.
continuity ono by stacilo, kdyby ze msty svihli do tech atomovych elektraren.
tak už nejsou výpadky z oken, už padaj z lodí
zjavne majú proste ejaký problém s gravitáciou...
Já vim... ale souhlasim s Kokoska že nikdy nevíš co se v chorý palici vylíhne, a ty elektrárny jsou po ruce (a s velkejma potížema už teď) ![]()
Padaj jak mouchy ![]()
Kdyby jen do díry! To nejsou lidi, to je normální dobytek. Vyrostlo to v bažině a v civilizaci se to neumí chovat.
To víš, když žiješ v díře v zemi, bez tekoucí vody, elektriky a hajzlu... tak to nasere, vidět že někdo bydlí jako člověk!
Super projev
(poté, co jim ta svoloč záměrně vybombardovala několik elektráren)
https://www.instagram.com/p/CiYJsiEDzC7/
Stále si myslíte, že jsme "jeden národ"? Stále si myslíte, že nás můžete zastrašit, zlomit, vynutit si od nás ústupky? Pochopili jste vůbec něco? ...Kdo jsme? Pro co jsme? O čem mluvíme?Odezírejte nám ze rtů: Bez plynu, nebo bez vás? Bez vás. Bez světla, nebo bez vás? Bez vás. Bez vody, nebo bez vás? Bez vás. Bez jídla nebo bez vás? Bez vás. Zima a hlad, tma a žízeň pro nás nejsou tak strašné jako vaše "přátelství a bratrství".Historie však uvede vše na pravé místo. A my pak budeme mít plyn i světlo, vodu i jídlo. A BEZ vás!
Už když jsem to četla prvně, tak mi došlo, že je to jeden z nejlepších státnických projevů historie![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my