Jojo. By mě zajímalo, kolik z těch projevů si píše sám.
(já bych ještě dodala: A vy, vy nebudete mít NIC!
)
Jojo. By mě zajímalo, kolik z těch projevů si píše sám.
(já bych ještě dodala: A vy, vy nebudete mít NIC!
)
Další telefonát... není nad očitý svědectví, v jaký jsou řiti.
https://www.youtube.com/watch?v=bnjTDpz3hSU
"Jsem lehce raněnej, šrapnel... ruce a noha. To vydržím."
"Proč vás nepošlou do špitálu?!"
"Protože jsme dostali rozkaz držet linii. Tak jsme si dali pár injekcí abysme kapku zmírnili bolesti a jdeme zpátky do boje."
A hrdina skončí v slzách
No, i dospělej chlap si může pobrečet nad svým bědným osudem, vo to nic. Jen by mě zajímalo, kolik nevinnejch civilistů povraždil, než mu šrapnýlek trochu potrhal hnáty.
Teda jestli je tohle pravda, tak si jiste Putin ziska spousty "priznivcu". To uz musi byt fakt hodne na dne. Ja byt oligarcha s majetkem v zahranici, tak uz me rodna Rus neuvidi, i kdybych si mela nechat udelat plastiku a past kozy v Andach.
Kokoska jj, to je velmi prozíravé. Co se asi s těmi soukromými armádami stane po válce?![]()
To už tady taky bylo, a kdo se nepoučí z historických chyb, je odsouzen je dokola opakovat. Rusko nebude země k žití.
continuity reknou dekujeme, ze jsme mohli branit svou vlast proti fasistum a nacionalistum a ted tu stojime pripraveni budovat nasi super spolecnost. Pokud teda prezijou.
Hele, uz vidim zive a v barvach, jak nekdo navali prachy na vystroj sve vlastni armady, na vycvik a cely zaopatreni o zbranich nemluve! Vlastne za vycvik usetrej, poslou tam ty ochotniky rovnou z kancelari.
Dalsi clanek byl o nove vlne uprku z Ruska, tam fakt zustanou jen ti, kteri na odchod nemaji.
barbucha Dobře jim tak.
A ne, nemám s rusáky slitování, kdyby se třeba náhodou někdo poptával.
andulka01 jeden Ukrajinec nekde rikal, ze se v mladj vzdycky divil, proc Cesi a Polaci tak nesnaseji Rusy. Ted po mesici, kdy se mu nastehovali do chalupy, uz se prej nedivi.
Kokoska no já se totiž trochu bojím, že někteří ti oligarchové po příležitosti mít vlastní soukromou armádu spíš skočí než žeby utekli. On je totiž dobrý důvod, proč armády v civilizovaných zemích nesmí být soukromé a i bezpečnostní služby jsou extrémně přísně regulované.
I ta Babišova ochranka je průser z tohoto ranku.
Kokoska JJ, taky jsem to četla. Holt životní zkušenost. Ale kdyby se pán trochu pohrabal v nedávné historii, nenávidí je už dřív. Rusové se k Ukrajině chovali strašně, to už jsme tady mnohokrát psaly. Achjoachjoachjo.
continuity tak pokud by to tak bylo, zadelava si Voloda na problem, tam se nabizi sance urvat moc a jeho zlikvidovat. Coz by mohlo byt pro mezinarodni scenu z louze pod okap.
continuity pokud k tomu dojde, bude to stejnej průser, bude tam něco jako kmenové války (o moc, o ropu o plyn, o žrádlo, o vodu... Pak fakt vykopat hlubokej příkop okolo celýho Ruska, naprosto izolovat a počkat až se vymlátí sami.
Soukromou armádu Putler nikomu nepovolí, už teď sere strachy.
Akorát nakázal každý gubernii (nebo jak se to tam jmenuje), že musí postavit a dodat dva pluky (nějaký oddíly prostě, pluk je asi moc) pomocí verbuňku jakože dobrovolníků na smlouvu... jak to s nima dopadá, vidíme. Verbovali je v těch odlehlejch dírách, kde slib (většinou jen slib
) nějakýho žoldu znělo těm mongolům z bažin jak východisko z příšerný bídy... teď už se potenciální žoldáci těm úderkám vyhejbaj jak čert kříži (anžto je trochu lepší bejt živej a chudej než mrtvej a chudej) tudíž se naskýtá otázka, jestli bude Putler mobilizovat. To by musel jít každej...ale vzhledem k tomu, že by je nedokázal vybavit ani vycvičit, ty ožralecký lemply, a navíc by z toho bylo v Moskvě a Petrohradě trochu mrzení... tak kdoví jak to dopadne. Rozhodně ale soukromou armádu můžeme vyloučit, nakonec proč by nějakej oligarcha, kterej si ty majetky v potu tváře nakrad, platil ze svýho?
Muhehe.

Zajímalo by mě, komu ty botky ukradli (včetně toho malýho zmrda, čtvrtýho zprava). A jestli to okradenej přežil.
Mě by spíš zajímalo, co měl ten vpravo na nohách předtím - láptě či jen onuce?
Ale ten rozdíl mezi vlevo a vpravo je propastný už na první pohled. Vpravo jsou zoufalci už od pohledu (nedá mi nevzpomenout na zajaté vojáky z pluku Azov - byli zranění, vyčerpaní, špinaví, ale z očí jim zoufalství a strach rozhodně nekoukaly).
Že jo! Ukrajinci vypadaj jak lidský bytosti, mají zuby
a jsou i - dle možností - umytý, kdykoliv je vidím na fotkách nebo videu. A celkem se dá předpokládat, že neserou do dětskejch kočárků nebo v obýváku do rohu či v kostele, a to ani na nepřátelským území, a i v lese mají latrínu... Kdežto ta svoloč, darmo mluvit.
Von je i strašnej rozdíl když čteš nějaký jejich prohlášení nebo posloucháš přímo Zelenskýho projevy, to je jiný kafe než ty příšerný prolhaný bláboly kágébáka a jeho mužiků. Mimochodem, kágébák nějak zmlknul... odklidil se někde k Soči prej na daču (nepochybně vybavenou pevným krytem) a teď tam sedí v koutě a jektá zubama...
Tak vidím drobný rozdíl v tom, že je u tý zdi rovnou neodpráskli (ačkoliv mě osobně to značně mrzí). A to přesto, že začínají mít v zajateckejch táborech celkem narváno...
Vlevo jsou viditelně vojáci ve standardních uniformách - vpravo je nějaká sebranka oblečená do odrbaných hadrů (asi si lepší nestačili ukrást).
KGBák se opravdu někam zdekoval - možná cejtí, že v Kremlu pomalu přestává bejt pro něj bezpečno. Ostatně v Rusku stačí málo a je všechno jinak - svého času to byl jediný výstřel z Aurory![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.